355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ayy kızlarr benmkı aradı dondum balkonda geldım.ellerım tutmuyor soguktan kal geldi.amma yazmıssınızzz oku oku bıtıremedım en snunda yazdımm valla son 2 sayfayı okumadan delırcektım yoksa

öğrencilik işte son gece hatim edersin yarın sınav var çince öğren deseler onu bile öğrenir öğrenci dediin 1 gecede

inşallah kuzum yaaa bizde bu şafaklara düşcek miydik yaa walla baktıkca bu kimin şafagı diorum ne bu inançsızlık anlamadııım

şafak 33 istiyom 5 istiyom 4 istiyom aman yaa şafak istemiyom bitsin

herkescıkler gıttı yaaa.ıyı madem bende yatıom hıh .))

Kızlar benden bu gecelik bu kadar :92:
Bu güzel gece için sağolun herkese iyi geceler ve sevdicekleriyle tatlış tatlış rüyalarr :116::116:
Unutmayın bir gün güneş bizim için doğacak :103::103:

kızlarcım bende kaçar

yarın erken kalkıp hastaneye gitcem

sizlere ii geceler bnmkide bu saatten soonra aramaz nasılsa yatiim artk

sevdicekli rüyalarmız olsuunn:13::13::13:

bende çıkıyorum kızlar hepinize hoş sohbetinizden dolayı teşekkürler:) iyi kaynattık bu gece moralim yerine geldi sayenizde hepinizi öpüyorumm tatlı rüyalarrrrrrr

kızlar bende kaçıyorum iyi geceler

Bazı kk üyeleri bizim hakkımızda ileri geri konuşmaktan duramıyorlar... Acaba neden..

Son düzenleme:
kızlar hala ayaktayım ben

Öncelikle bugun soranlar olmustu konuyu bılmedıgınız ıcın anlatayım dedim.Sizden sonra cunku baya bsyler oldu...

93/3 asker yarenleri topiğine takılıyorduk ben ve burdan birkac arkadas.Hersey ıyıydı guzeldı bır gun anlam veremedıgımız bır sekılde soyledıklerımızın takılmamasına ve kibarca istenmiyoruz havası yaratılmaya baslandı.basta alınganlık yaptıgımı dusundum ben.ama benden baskalarıda boyle dusununce anladım... Topiğe son yazdıgım şu olmustu ;

'' Kızlar benımde işim cıktı cıkıcam.Arada gelırım bakarım neler yapıyorsunuz iyimisiniz diye.ama kalabalık etmem merak etmeyın .) ben burda konustuysam soru soranları cevapladıysam hepsı sızı ve ortamı sevdıgım ııcındı.Belkı hala farkında degıller bazı arkadaslar belkıde farkındalar ama gormezden gelıyorlar ama bu aksam dıger aksamlar farklıydınız bu kesin.Bır kac kısı artık buraya gelmek ıstemıyor sırf yazılanlar yuzunden.Ben 92/4 devreyım evet.ne sızın bır ustunuz ne de bır altınızım.Ama bu askerlık sayesınde cok guzel ınsanlar tanıdım ben burda.sandımkı sızınle bırlıktede cok guzel anılarımız olur ama bu aksam oldukca kırıldım bazı sozlere.Bu bır alınganlık asla değil.Tanısma faslı vs. hepsını daha ıyı kaynasmak adına yaptık yani.Ama nedense ben bir dışlanma olayı sezdim.Doğrumudur değılmıdır bılmıyorum cunku soka grdım ama olsun.genede herkesi cok sevdım yani.İnşallah askerlerınıze sag salim kavusursunuz.benım safaklarımı ve doğan güneşide görürsünüz.Herkes kendine çok iyi baksın.her zaman istediğinizi danışabilirsiniz ,) iyi geceler herkese...
Düzenleyen: qizem7 Düzenleme Tarihi : 09-11-2013 Düzenleme Saati 17 ''

gosterdıgım iyi niyet ve son cumlelerım buydu buyrun okuyun... bkmak ısteyenlerde gırıp bakabılırler sayfaya :
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/619927-93-3-asker-yolu-bekleyenler-817.html

daha sonra bız yenı bır topık actık ordan cıkan arkadslarla.herkes kendını bırden topik dsında bulmustu.ve bız yenıden toparlandık orada.benım actıgım topıkte.daha snra o gun bıze cevap dahi vermeyen arkadslar topıgımıze sureklı gırıp ckmaya basladı.yazmıyorlardı sadece okuyup gıdıyorlardı... snra bı gun baktıkkı gelıp okudukları seyler kendı topıklerınde alay konusu vs. ypmıslar.gercekten şok edici ama öyleydi.. bizde onlara cevap verdık kendı sayfamızda.tabi onlar gırıp cıktıkları ıcın anında gorduler yazılanları.hepsı topluca gelıp yorum yzmaya basldı benım acıtıgm topıge.seviye bildiğiniz yerlerde.. netice olarak hepımız ban yedık.arkadasların amacı heralde toplu ban yedırtmekti.

isteyen o konusmalarada burdan bakabılır :
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...onra-nisandugunbebek-gtgtgt-mutlu-son-50.html

bu aksamda bız uzaktan bakıyorlar falan yazmıstık ya hani.sozumuz bu arkadslaraydı.ben kımseye gelmesın etmesın demedım.burası ozgur bır yer ve herkes ıstedıgı yere gırer cıkar.zaten o arkadaslarda aynen boyle demıstı zamanında.benım sasırdıgım tek nokta: bızı zamanında takmayan ve istemeyen arkadaslar smdı neden konusmalarımızı okumak ıster ? yani bizden hoslanmıyorlarsa sacma degılmı.sahsen ben boyle dsunurum.. ama onlar nasıl dusunyor merak edıyorum. bugun gec saatte bende topıklerıne gırdım ne varmıs bu kadar gelıyorlar dıye ve sonrası.. velhasıl olaylar bundan ıbaret.bu aksam oyle dedık dıe arkadaslar gene gıtmsler kendı yerlerınde bıze yazı yazmıslar sagolsunlar.aynen sunlar :

'' Biraz geç oldu dostlar ama herkese ( gece yokluğumuzu fırsat bilip ziyarette bulunan arkadaşlara da ) iyi geceler dilemekteyim. Allah akıl fikir, biraz da hazım gücü versin inşallah hepinize. Biz buradan söyleriz taaa nerelerden çıkar sesi

bu kadar boş boş durcaklarına biraz bişey yapıp o sözcük dağarcıklarını geliştirseler ya keşke saçma sapan kelimeler falan ahahhaa türkçe kilit ya hahahah gece gece güldüm çok gene iyi geceler bebeğimmm aytaçlı rüyalaaaar

Cahil cühela insan dolu kuzum kk, herkesi bizim topiğe girip çıkan arkadaşlarımız kadar bilgili görmek buradakilere hakaret olur Boş ver ablası eğlensinler kendi çaplarında diyorum ve artık yatıyorum, boş gezenin boş kalfası insanlar olmadığımız için yapacak işlerimiz var bizim Sağ ol kuzucum sana da ss li rüyalar

çok komik ya kalkmışlar böyle yazmışlar bizim kızlar öyle profillerde gezerken onların konuştuğu yere girmiş falan ay gelip bakıyorlar bakar bakar giderler falan diyede sonra gelip burda bakmış bakmış gitmiş yazık
iyi ki kk var bebeğim yoksa nasıl eğlenipte bu şafakları attırcaktık bilemiyorum ''

linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/619927-93-3-asker-yolu-bekleyenler-1391.html

ben kımseye durduk yere kotu konusmadım bu zamana kadar.ortada bır terslık varsa bunu baslatanda asla ben olmadım.benı burda bılen bılıyor ve kmseye kotu nıyet beslemedım.ama bazı arkadslar bıze cahil cuhale dıyebılecek kadar içlerinde kotuluk besliyorlarsa eğer ,
eğer dıyorum cnku bılmıyorum belkıde beslemyorlardır...

ben herkesei Allaha havale edıyorum.kmse ıcın canımı sıkıcak halim yok.Bunları bu kadar uzun anlatmamın en buyuk sebebıde ezgisaygın arkadsın bu gece bana ozelden msj atack kadar besledıgı duygular...

msj aynen soyle:

ilk ve son uyarı

burda ki konuşulanların fotoğraflarını çekip insanların ilişkilerine karışma olayın çok komikti hatta kavgalı olanlarımız vardı onları barıştırdın bu nedenle teşekkür ederiz sana :) ayrıca başka bir mesele daha var bizim ilişkilerimizde gizli saklı şeyler yok bebeğim bu yüzden sen kendince gossip girl oynadın ama gene kendinde patladı :) amacım kavga o bu şu değil sadece hala hakkımızda konuşmalar yapıyorsunuz ece denk gelmiş bakmış vs kalkıp ay bakıyorlar bilmemne modunda kk da herkes istediğine bakar tekrar çocukça saçmalamalara gerek oduğunu ben düşünmüyorum.ama şunu bil ki sen benim facebookumda şuan beni engellesende :) ben senin profilini svgilinin profiilinide çok iyi biliyorum :) bu nedenle bence sen bize oynamakla hata ettin :) hayırlı teskereler olsun.

arkadas başta birseyler anlatmıs merak ettım dogrusu neyden yakındıgını.. ölseler benden bılecekler .)) amacının ne oldugunu bu msjı atarak anlatamadın zaten arkadasım.bıldıgın tehdıt etmıssın ama neyle? bahsettıgın sey ne bılmıyorum ama epey sıkıntılısınkı bana bunlara soyluyorsun... madem saklıcak bsyın yok bunu bana neden sluon ba na ne?? benım burda gızlım saklım mı varda benı tehdıt edebılıyorsun merak ettım cokca sapık gibi insanların profıllerını aklında tutcagına bence icinde biraz iyilik besle bir faydası olur.Gercekten bu messajla besledıgın duygular ve dusuncelerını,kendni bana cok ıyı ıfade ettın.tekrar tesekkür ederiim sana.bu safaktan snra gram canımı sıkamazsın bunuda unutma canım arkadasımm

Ben guzel bır dılle kendını ıfade ettım.Ne kufur ettım nede baska bsy.umarım sende bır daha tehdıt dolu msjlar atmazsın.sanada sevdıgınle huzurlu bır hayat dılerım

umarım kendimi guzel bir dille anlattım dıye ban yemem ama gercekten bunları artık son noktayı koyalım dıye anlatıyorum.herkesın derdi var bide bunlarla ugrsmak kımse ıstemıyor..

son olarak güzellerim iyi geceler tekrardan artık bende uyuyabılırım,sizleri cok seviyorum

günaydın kızlar hepinizee.. ya bu aralar yarım yamalak girebiliyorum yıl sonu ay sonu muhasebe çok yoğun ( bu yüzden kusura bakmayın noluur.. gizemcim ne olmuş ben pek anlamadım açıkcası :S

şu an bizimki Hatay'da acemi daha ablası

Canım benim eşimin ailesi de Hatay'da. Denizci olarak mı yapıyor?

Nisan'da eşim gelince ilk iş Hatay yolları gözükecek bize de. Ben istanbuldayım. Eşim Kıbrısta asker.

Umarım rahatı yerindedir Hatayda.

kızlarcım bende kaçar

yarın erken kalkıp hastaneye gitcem

sizlere ii geceler bnmkide bu saatten soonra aramaz nasılsa yatiim artk

sevdicekli rüyalarmız olsuunn:13::13::13:

Geçmiş olsun canım. Hayırdır bir şeyin yok umarım?

günaydınnn herkesee .)

hülyam gece bir arkadas bana sevgi dolu bir msj atmısta bide daha once tartıstıgımız arkadaslar gene kendi sayfalarında hakkımızda yorum yapmıs olaylar bundan ıbaret .))

selamm canımm napalımm işte aynıyız sen nasılsınn

günaydın kızlar hepinizee.. ya bu aralar yarım yamalak girebiliyorum yıl sonu ay sonu muhasebe çok yoğun ( bu yüzden kusura bakmayın noluur.. gizemcim ne olmuş ben pek anlamadım açıkcası :S

Selam kızlar napıyosunuzz görüşmeyeliii

günaydınnn herkesee .)
selamm canımm napalımm işte aynıyız sen nasılsınn

Günaydın canımm iyi sayılırım dün gece eşimi yolladık istanbula alışmaya çalışıyoruz yeniden.. Seninde gözünaydın artık çok az kalmış kavusmanızaa

Günaydın canım. Ben işteyim. Ne yazmışsınız okuyayım dedim. Sayfalarca yazmışsınız gene akşam. Oku oku bitmedi. İyi kaynatmışsınız

Sen ne yapıyorsun?
sormaaa ya gece baya bii güldükkkkiyiyim canım bende.sevgilimin yemin töreni var şuan ben bugün sınavım oldugu için gidemedim ama akşam o geliyo yanımaaaaa mutluyummm

sagol canımm evet cok az kaldı Allah kavustursun bebegım senide.bu zor gunlerde btıcek ınsallah

gunnaydınn şekeriim .)

valla oyle oldu kubramm.Hele bir onceki sayfada ben baya bi yazdım gece 5 te

Günaydın canımm iyi sayılırım dün gece eşimi yolladık istanbula alışmaya çalışıyoruz yeniden.. Seninde gözünaydın artık çok az kalmış kavusmanızaa

günaydınnnnnnnn sabah şekerlerii napıyosunuzzzz:)

Günaydın canım. Ben işteyim. Ne yazmışsınız okuyayım dedim. Sayfalarca yazmışsınız gene akşam. Oku oku bitmedi. İyi kaynatmışsınız

Sen ne yapıyorsun?

sormaaa ya gece baya bii güldükkkkiyiyim canım bende.sevgilimin yemin töreni var şuan ben bugün sınavım oldugu için gidemedim ama akşam o geliyo yanımaaaaa mutluyummm

Ne güzel yaa. Benimkinin yemin törenine gittiğim zaman duramıyordum resmen yerimde

Ne güzel akşama kavuşuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…