355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Canım benim ailemde sakarya da yaşıyor. Hatta ben de şu an Sakarya'dan dönüyorum istanbula doğru otobüsteyim. Hemşeri de çıktık :))

Canım benim ailemde sakarya da yaşıyor. Hatta ben de şu an Sakarya'dan dönüyorum istanbula doğru otobüsteyim. Hemşeri de çıktık :))

bende katılabilir miyim size sakaryalı değilim ama sakaryada okudum ve gayette sevdim şehrinizi:) istanbuldan gidip sevmeyenlere de anlam veremedim hiç.... neresinde oturuyorsunuz:)

Aaa sevindim canımm :) Hayırlı yolculuklar sana :116:

kızlar ben bu akşam erken kaçma zorundayım Şafak attırmaya kalamıcam Şimdiden hepinize iyi gecelerr :116:
Sevdiceklerimizle güzelliklerle dolu tatlıı rüyalar herkesee :103::103:
*Şafağımı erkenden attırayım barii Şafak 112

Aynı benim durumda öyleydi annem sağolsun okul var diye kıyamıyoduu eee evlenince bianda kalakaldım Ay benimkide boğa ne verirsen yiyoo bi kaç yemek haricindee Bence alıştıra alıştıra söyle seninki biliyomuu yemk işlerinii ? biz ilk zamanlar evde olduğunda beraber yapıyoduk kendisi güzel yemek yapıyooo Aa sanada geçmiş olsunn sağol canım..

vall bende galiba evlenince kalakalıcam bak temizlik yapmaya bayılırım hele ütü.. allahh banyo yapıp ütümün başına geçtim mi dinleniyorum resmen aşk yaşıyorum ütüyle valla söylemek yerine evlenince kendi görsün istiyorum inan mutfakla arası nasıl bilmiyorum çünkü kendisini hiç mutfakta görmedim yardım edecek arttık hayat müşterek ama demi canım aaaaa

Canım çelikleri hiç kullanamazsın bile. Seramikler yeter. Zaten iki kişisiniz.

Ben de yemek yaparken bir kere sapını yakmıştım seramik tencerenin. Eşim gördü aaa yaktın mı bunu dikkatli olsaydın keşke dedi. Ben de dedim ben böyle yapıyorum ne yapayım. Biraz bozulmuştum. Ne karışıyorsun sen kadın işine :)) sonra başka bir tencereninkini de yakmıştım. Onu gördü.
Bu sefer diyor ki neyse bunlar denemelik olsun. Sonra yenisini alırız. Çok gülmüştüm :))

Ayy ütüümüüü seviyosunn Şuan ilk defa ütü yapmayı seviyorum bide üstüne sevmeyi geçip aşk yaşıyorum diyen bence bi sen varsınn Seni incelemeye almalılarrr Ayy yandı çocuk desene ee haklısın hayat müşterek idare etçeniz artık birbiriniziii ama çok keyifli ya o mutfakta beraber vakit geçirmek tabi dağınık değilseniz bizim mutfak savaş alanına dönüyodu ama sonuç hep aşkla oluyoduuu

Estağfirullah canım. Olur mu öyle şey. Söyleyeyim bakayım bizimkine. Ne diyecek. O sadece 2 gb internet paketi almış . Bir de Kıbrıs'ta ya benimki. Ona uygun paket bakması gerekir herhalde.

hoşgeldin canım:) harika bir haber çok sevindim senin adınaa bize henüz üst devreler izin vermiyor telefon için onlar hayırlısı ile terhis olsunlar bizimkilerde telefon alacaklar inşallah

Bizimki de bekleyeyim biraz diyordu. Sonunda karar vermiş artık. Üst devre dediğin Ocak'ta gidecek olanlar mı ?

bizde o günlerin hayallerini kuruyoruz yaa ankesörlü olayı ne zormuş allahımmm ulaşamamak (

süpermiş:)) ahh bende görebilecek miyim o günleri? :S

KIZLAR sizin de darısı başınıza inşallah. Ben hep bunun hayalini kuruyordum. Ankesörlü berbat birşey. Haftada. 60 tl lik kontör harcıyormuş bizimki.

canım haklısın ama hep 2 kişi kalmıcaz kiii sonra mı alırsın diyosun öyle mi yapayım sence 1 tane tava yeterli olur mu?

ya herkes aynı şeyi söylüyor bende mi bi acayiplik var herkes ütü sevilir mi diyo ama ben baylıyorum ütü yapmaya hele o gömlekler jilet gibi oluyo ya nevresimleri bile ütülicem annem bıraksa yaaa korkutmayın beniiii o kadar mı zor yemek yapmak

Aman suçumuzu zaten kabullensek ah biz kadınlarr İşte alışasıya kadar ben kıyamam ya o kadar hevesle alıyorum sonra bişey oldumu benim çok zoruma giidiyo Oluyo ama illa evliliğin ilk dönemlerinde hep böyle şeyler..

bende katılabilir miyim size sakaryalı değilim ama sakaryada okudum ve gayette sevdim şehrinizi:) istanbuldan gidip sevmeyenlere de anlam veremedim hiç.... neresinde oturuyorsunuz:)

Sapanca'da oturuyoruz. Ben de çok seviyorum Adapazarı'nı. Her aradığını bulabiliyorsun. Sosyal olarak da eskisine göre çok gelişti artık. Ama istanbuldan gelene küçük geliyor olabilir.
Sen mezun oldun herhalde artık ? istanbulda mı yaşıyorsun ?

Çok sağolasın canımm

al bence kuzum ya lazım olcak sonra ararsın bak. Tuhafıma gitti ne bileyim hiç ütü seven görmedim ay bende hiç hazetmiyorum eşim bilse düşün onun üstüne yıkcamm hiç bi iş ütü kadar yormuyo resmen ütü bitesiye kadar boynum sırtım taş kesiliyo ama sende ters tepkii yaratıyoo herhaldee Yok kuzum çok zevkli şuan en sevdiğim ev işi o yani ama dağıtırsan çok zor hem yapıp hem toplamayı bilcen yoksa dağınıklığı toplaması zor. Yemek yapmak kolay bence sende başarırsınn illakii Yada snin sarı gelmeden annen sana öğretmeye başlasınn :)

Sonra alırsın canım. Zaten fırın yemekleri için borcamlar filan da oluyor. Benim 3 tencere 1 tava seramik setim vardı. 2 tane de tava almıştım ona ek. Biri küçük biri orta boy. Bir de basit bir Çelik tencerem vardı. Patates filan başlamak için. Çok rahat yetiyordu

ay yok yok ütü olsun benim olsunn ya tarif ve malzeme olduğu sürece halledilir bencee ki ben çok kuralcıyımdır öyle göz kararı işleri hiç bana göre değildir o un 250 gr sa 251 gr koyulmamalıdır ay ben bildiğin kılmışım ha şuan farkettim aynen fırın için seramiklerdenden almam lazımm memleketimin köftesi izmir köfteyi çok seviyorum onu hemen fırına veririm hep hayalim o valla bende aldım işte tencere tava ama tın tın ses geliyo şuan hepsinden

ahah o zaman allah ayırmasın kuzum sizi ütünlee ay bende hiç uymam o 250 gram yok ne göz kararı seviyorum biraz ondan biraz bundan Nişanlın gelsin hele önce ondan sonra öttürürsün hepsiniii inş..

ahah o zaman allah ayırmasın kuzum sizi ütünlee ay bende hiç uymam o 250 gram yok ne göz kararı seviyorum biraz ondan biraz bundan Nişanlın gelsin hele önce ondan sonra öttürürsün hepsiniii inş..

inşallahhh canım

kızlar ben çıkıyorum malum yarın iş varr hepinizi öpüyorum şafağımı şimdiden attırayıım;

atarsa 111 üç tane 1 bidaha yanyana gelmezzz daha da yookk

rica ederim canım
aa anladım canım benim ama olsun en azından galiba nettende olsa görüştünüz o zaman Bizde oda yok 1 ay daha..

canım ya bizde ilk yaşadık zaten bugün en kısa zaman da sende görüşebilrsn inşallah 1 ay sürmez daha kısa sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…