bizimkide öyle canım acemilikte baya kilo vermişti ama şimdi almış yine birazcık:)) bi de yemekhane çok uzakmış üşeniyorlarmış gitmeye ee haliyle sürekli kantinden poğaça börek yeyince sonuç ortada:) Bak şimdi sinir oldumsanki onlar direk komutan, rütbeli olarak doğmuşlar hiç bizimkilerin yerinde olmamışlar. Kadınları anlamak zor diyorlar ama erkekleri anlamak daha da zor bir yaptıkları diğerine tutmuyor Allahtan eşimin bana anlattığına göre uzun dönemler onlara sıkıntı yaşatmıyorlarmış sadece telefon izni vermiyorlarmış biz gidince kullanırsınız demişler bizde bekliyoruz bakalım
Yok canım istanbulda değilim, sakaryada yaşıyorum. bencede çeyiz alışverişinin en iyi zamanı, bugün bende avm ye gittim her yer indirim kaynıyor
Canım benim ailemde sakarya da yaşıyor. Hatta ben de şu an Sakarya'dan dönüyorum istanbula doğru otobüsteyim. Hemşeri de çıktık :))
Aaa sevindim canımm :)Canım benim ailemde sakarya da yaşıyor. Hatta ben de şu an Sakarya'dan dönüyorum istanbula doğru otobüsteyim. Hemşeri de çıktık :))
kıyamam evin tek kızıyım annem çok çekiyo benim nazımı ve çalıştığım için aman kızım boşver yapma otur sen zaten ileride çok yapıcaksın diyo el bebek büyüttüler anlıcağın ama bende yumurta kapıya dayandııbenim sarı boğa burcuu bi oturuşta bi boğa yeme potansiyeline sahip bakalım garibim gerçekle yüzleşince neler olucak sorma bende çok dalgın ve unutkanımdır boğazımda nodül var unutkanlığı tetiklermiş umarım evlenince daha dikkatli olurum geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış vallaha
Aynı benim durumda öyleydi annem sağolsun okul var diye kıyamıyoduu eee evlenince bianda kalakaldımAy benimkide boğa ne verirsen yiyoo bi kaç yemek haricindee Bence alıştıra alıştıra söyle seninki biliyomuu yemk işlerinii ? biz ilk zamanlar evde olduğunda beraber yapıyoduk kendisi güzel yemek yapıyooo Aa sanada geçmiş olsunn sağol canım..
ya bide işin garibi ne biliyomusun.. aldıkça alasın geliyoo aa o da eksikk aa bu da eksik bak şimdi bugün 12 tane su bardağı aldım ama aklıma geldi günlük yemek takımımla uyumlu değil onlar ee biz eşimle akşam yemeği yerken yanında içecek olarak bişeyler içicez tamam bunada bardak lazımmbende de uyum huyu varr ay nasıl sinir oluyorum bu huyuma hepsi takım olmalıı çok gıcığım çokk çelik ve seramik tencere takımı aldım heralde ben onları kullanırım ya :26: ama farkettim kı bugün kızartma tavam yok ondan almam lazım ay korkuyorum bazen yetişmiek diyyee
Ahaha benim öyle bi sıkıntım olmadızor o zaman senin işin. ay düzelirsin sen evlenincee bu ruh halinden şuan heyecandan böyle Seramik tavalar candır cann süper seçimm. Bende aldım ama kullanamıyorum kıyamadım bide ben yemek yapmasnı bilmiyodum Mutfakta yangın çıkardım düşün Yani kendimi bildiğimden işimi garantiye aldımm Ay yetişicek kuzummm bide arıcaksın bugünleri bence tadını çıkart
vall bende galiba evlenince kalakalıcambak temizlik yapmaya bayılırım hele ütü.. allahh banyo yapıp ütümün başına geçtim mi dinleniyorum resmen aşk yaşıyorum ütüyle valla söylemek yerine evlenince kendi görsün istiyorum inan mutfakla arası nasıl bilmiyorum çünkü kendisini hiç mutfakta görmedim yardım edecek arttık hayat müşterek ama demi canım aaaaa
canım hoşgeldinnayy ne güzel çok mutlu oldum sizin adınızaa ne güzeel msjlar şimdi patır patır geliyoduur yalnız aman yanlış anlama sakın hani karışmak gibi algılama ama biz whatsapı viberi çok kullanmıyoruz neden dersen sarjı 2 kat yiyorlar msj paketlerinden en güzel olanını seçip o şekilde irtibata geçebilrsiniz size tavsiyem
hoşgeldin canım:) harika bir haber çok sevindim senin adınaabize henüz üst devreler izin vermiyor telefon için onlar hayırlısı ile terhis olsunlar bizimkilerde telefon alacaklar inşallah
bizde o günlerin hayallerini kuruyoruz yaa ankesörlü olayı ne zormuş allahımmm ulaşamamak(
süpermiş:)) ahh bende görebilecek miyim o günleri? :S
Canım çelikleri hiç kullanamazsın bile. Seramikler yeter. Zaten iki kişisiniz.
Ben de yemek yaparken bir kere sapını yakmıştım seramik tencerenin. Eşim gördü aaa yaktın mı bunu dikkatli olsaydın keşke dedi. Ben de dedim ben böyle yapıyorum ne yapayım. Biraz bozulmuştum. Ne karışıyorsun sen kadın işine :)) sonra başka bir tencereninkini de yakmıştım. Onu gördü.
Bu sefer diyor ki neyse bunlar denemelik olsun. Sonra yenisini alırız. Çok gülmüştüm :))
Ayy ütüümüüü seviyosunnŞuan ilk defa ütü yapmayı seviyorum bide üstüne sevmeyi geçip aşk yaşıyorum diyen bence bi sen varsınn Seni incelemeye almalılarrr Ayy yandı çocuk desene ee haklısın hayat müşterek idare etçeniz artık birbiriniziii ama çok keyifli ya o mutfakta beraber vakit geçirmek tabi dağınık değilseniz bizim mutfak savaş alanına dönüyodu ama sonuç hep aşkla oluyoduuu
Canım çelikleri hiç kullanamazsın bile. Seramikler yeter. Zaten iki kişisiniz.
Ben de yemek yaparken bir kere sapını yakmıştım seramik tencerenin. Eşim gördü aaa yaktın mı bunu dikkatli olsaydın keşke dedi. Ben de dedim ben böyle yapıyorum ne yapayım. Biraz bozulmuştum. Ne karışıyorsun sen kadın işine :)) sonra başka bir tencereninkini de yakmıştım. Onu gördü.
Bu sefer diyor ki neyse bunlar denemelik olsun. Sonra yenisini alırız. Çok gülmüştüm :))
bende katılabilir miyim sizesakaryalı değilim ama sakaryada okudum ve gayette sevdim şehrinizi:) istanbuldan gidip sevmeyenlere de anlam veremedim hiç.... neresinde oturuyorsunuz:)
Aaa sevindim canımm :)Hayırlı yolculuklar sana :116:
kızlar ben bu akşam erken kaçma zorundayımŞafak attırmaya kalamıcam Şimdiden hepinize iyi gecelerr :116:
Sevdiceklerimizle güzelliklerle dolu tatlıı rüyalar herkesee :103::103:
*Şafağımı erkenden attırayım bariiŞafak 112
canım haklısın ama hep 2 kişi kalmıcaz kiiisonra mı alırsın diyosun öyle mi yapayım sence 1 tane tava yeterli olur mu?
ya herkes aynı şeyi söylüyor bende mi bi acayiplik varherkes ütü sevilir mi diyo ama ben baylıyorum ütü yapmaya hele o gömlekler jilet gibi oluyo ya nevresimleri bile ütülicem annem bıraksa yaaa korkutmayın beniiii o kadar mı zor yemek yapmak
canım haklısın ama hep 2 kişi kalmıcaz kiiisonra mı alırsın diyosun öyle mi yapayım sence 1 tane tava yeterli olur mu?
ya herkes aynı şeyi söylüyor bende mi bi acayiplik varherkes ütü sevilir mi diyo ama ben baylıyorum ütü yapmaya hele o gömlekler jilet gibi oluyo ya nevresimleri bile ütülicem annem bıraksa yaaa korkutmayın beniiii o kadar mı zor yemek yapmak
al bence kuzum ya lazım olcak sonra ararsın bak.Tuhafıma gitti ne bileyim hiç ütü seven görmedim ay bende hiç hazetmiyorum eşim bilse düşün onun üstüne yıkcamm hiç bi iş ütü kadar yormuyo resmen ütü bitesiye kadar boynum sırtım taş kesiliyo ama sende ters tepkii yaratıyoo herhaldee Yok kuzum çok zevkli şuan en sevdiğim ev işi o yani ama dağıtırsan çok zor hem yapıp hem toplamayı bilcen yoksa dağınıklığı toplaması zor. Yemek yapmak kolay bence sende başarırsınn illakii Yada snin sarı gelmeden annen sana öğretmeye başlasınn :)
Sonra alırsın canım. Zaten fırın yemekleri için borcamlar filan da oluyor. Benim 3 tencere 1 tava seramik setim vardı. 2 tane de tava almıştım ona ek. Biri küçük biri orta boy. Bir de basit bir Çelik tencerem vardı. Patates filan başlamak için. Çok rahat yetiyordu
ay yok yok ütü olsun benim olsunnya tarif ve malzeme olduğu sürece halledilir bencee ki ben çok kuralcıyımdır öyle göz kararı işleri hiç bana göre değildir o un 250 gr sa 251 gr koyulmamalıdır ay ben bildiğin kılmışım ha şuan farkettim aynen fırın için seramiklerdenden almam lazımm memleketimin köftesi izmir köfteyi çok seviyorum onu hemen fırına veririm hep hayalim o valla bende aldım işte tencere tava ama tın tın ses geliyo şuan hepsinden
ahah o zaman allah ayırmasın kuzum sizi ütünleeay bende hiç uymam o 250 gram yok ne göz kararı seviyorum biraz ondan biraz bundan Nişanlın gelsin hele önce ondan sonra öttürürsün hepsiniii inş..
inşallahhh canım
kızlar ben çıkıyorum malum yarın iş varr hepinizi öpüyorum şafağımı şimdiden attırayıım;
atarsa 111 üç tane 1 bidaha yanyana gelmezzz daha da yookk
rica ederim canımgizem yaa gözlerimi doldurdun neden bilmiyorum amaaseni çok özledikk gizoşcann!! sen hiç merak etme biz hepimiz burda senin yerine şafak doğan güneş diyeceğiz sen bu şafağın tadını çıkarmaya bak.. ipe sapa gelmeyen insanları da sallama hiç boşuna onların konusunu buraya yazıp topiğimizi kirletmeye bile değmez. biz hep söyledik bizi için uzun kısa farketmiyor hepimiz yarenmiyiz evet yareniz o zaman birlik beraberlik yeri burası ailemizden bile daha fazla destek görüyoruz yeri geliyor.. sakın bizi unutma şafakların bitince tamammı seni çok seviyoruz!! cimcimeemmm sanada teşekkür ederiz gizoştan haber getirdiğin için
aa anladım canım benim ama olsun en azından galiba nettende olsa görüştünüz o zamanBizde oda yok 1 ay daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?