şafakla alakalı diil be canım konuştuk baya güldük mutluyum yaniama oda bende inanamıyoruz bu şaafaga diyorum ki aşkıım bizim şimdi 2 günümüz mü kaldı bende inanamıom yaa bitmicek gbi dyo gıcık
grip misin?ayy geçmiş olsun tatlım yaa:2:bende süperim bugün aşkımla komediydik yaaa baya konuştuk güldük eskiden yenidenmoraller tavan yaptı
ya sorma eşimin emaneti giderken bıraktıı sağolsunn:2:Moraller düzelmişş böyle olun siz bundan sonra hep inş. Sizin adınıza sevindim ya biz gene ankesörlüde 5-10 dakika ancaa ah şu telefon işini benimkii bi halletse artık
amiin herkesle beraber canıım biraz zor oluyo yaa ..sizde ne war ne yook???allah bozmasın canım benim idrak etmek zor olsa gerek
ya sorma eşimin emaneti giderken bıraktıı sağolsunn:2:Moraller düzelmişş böyle olun siz bundan sonra hep inş. Sizin adınıza sevindim ya biz gene ankesörlüde 5-10 dakika ancaa ah şu telefon işini benimkii bi halletse artık
tuğçeciğim hoşgeldin kaçakben geldimuğrayamadım bi kaç gündürr :26: :26: yeni arkadaşlarmı geldi aramızaa hoşgeldinizz
amiin herkesle beraber canıım biraz zor oluyo yaa ..sizde ne war ne yook???
amaan yaa geçmiş olsun dikkat et canıım yaa ..moraller düzeldi şükür dün kötüydük ama bugün düzelmiş oda sesimizi duymak ii geldii...saol kuzu bizler gidelim alt dewrelerde bi gelsin kullanmaya başlarsınız szdee o ankesörlüde gıcık yaa kart meselesi bilmem ne
doğru sölüosun valla cnm ya ben evde kalamıyorum pek bunalıyorum yanlızlığa alışamıyorum arkadasımda kalıyorum o yüzden orada da giremiyorumm :26: :26:tuğçeciğim hoşgeldin kaçakbi uğruyon ortadan kayboluyon
iyi güzel canım bitse herşey daha güzl olacak fazlasıyla sabırsızım
ecet canım hiçbirşey kalmadı 200 lere inmene
bizde öyleyiz canım ama şey yok mu bazı telefonlarda tekrar aranabiliyor... ben açıyorum beni arasana diyor geri arıyorum... öyle olmuyor mu?
amaan yaa geçmiş olsun dikkat et canıım yaa ..moraller düzeldi şükür dün kötüydük ama bugün düzelmiş oda sesimizi duymak ii geldii...saol kuzu bizler gidelim alt dewrelerde bi gelsin kullanmaya başlarsınız szdee o ankesörlüde gıcık yaa kart meselesi bilmem ne
haklısın canım ya alışılmıyor ama ihmal de etme bizidoğru sölüosun valla cnm ya ben evde kalamıyorum pek bunalıyorum yanlızlığa alışamıyorum arkadasımda kalıyorum o yüzden orada da giremiyorumm :26: :26:
sevindimm canıım bitceek yaa az dahaa sabıır depüklicez bizde siziiii
hiç edermiyim cnm zaten girip okuyorum yine arada yazılanları sadece dahil olamıyorum muhabbet yarım kalmasın die :26:haklısın canım ya alışılmıyor ama ihmal de etme bizi
sizi bi depükleyelim sıra bize gelsin
Evet canım şu sıralar kendimi böyle motive ediyorumm :))
Yok ya bize o telefonlardan hiç denk gelmedii :18: Ben bi kere aradım biri açtı ama bu seferde ses yok.
Sağol kuzummYani birbirinizin ilacıı oldunuz artık beraber ağlayıp beraber gülüyonuz ne güzell inş. hep böyle devam eder. Oda öyle diyoo bakalım işte o kartlar en olmadık yerde bitiyo ya ilk sıralar pat diye kapanıyodu telefon suratıma allahım böyle oturup hüngür hüngür ağladığımı biliyorum şu üstler bi gitsin artık ondan sonra bizde rahat edicez inş.
haklısın canım ya alışılmıyor ama ihmal de etme bizi
sizi bi depükleyelim sıra bize gelsin
hiç edermiyim cnm zaten girip okuyorum yine arada yazılanları sadece dahil olamıyorum muhabbet yarım kalmasın die :26:
ewt sonraa sıraa sizdeeee
ewt bebem yaa öle olduk o kadar günü bu sayede geçirdik zateenallah nazardan saklasın maşallah diyelimde
o kart olayı fitil eder yaa sen arasan olmaz mı??biz tüm paryayı karta yatırıoduk günde 2 3 kart biterdirahatlarsınız yaa az kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?