355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Hoşgeldiniz kızlar. Ben yatışa hazırlanıyorum şimdi. Siz ne yapıyorsunuz nasılsınız

biz bugün ilk çarşımızı yaptık baharcığım çok mutluuym ben sende ne var ne yok?

ıyı geceler smdıden kubracımm vallahı pazar yorgnlu paso dışardaydımm sizler naptnz ?

aa cok sevındım sızın adınıza bgn bızm gene çarşı vardı heheh ıyı olmş ıyı gormssndr

canıım nabeer ne uyuması yaa daha yeni geldim herkes gtmiiş mii??

iyi canım benimm senden naberr ? :) Grip ilaçları uykumu getiriyo benim ama dayanabildiğim kadar kalcam.. Allahım atarsa 308 300 lerin altına düşmeme az kaldııı ya sadece 1 haftaa o kadar sanki askerlik bitiyo gibi sevindim ama şu 300 ler bitsin artıkk

evet mezun oldum:) istanbulda yaşıyorum canım... istanbul'un kalabalığını sevmiyorum... bi çarşıya çıkıyorsun 1 saatte bütün işlerini halledebiliyorsun adapazarında

grip misin?ayy geçmiş olsun tatlım yaa:2:bende süperim bugün aşkımla komediydik yaaa baya konuştuk güldük eskiden yeniden moraller tavan yaptı

ecet canım hiçbirşey kalmadı 200 lere inmene

exelanss- bende severim ütüyü az önce yaptım bende...her şey düzgün olunca hoşuma gidiyor... bazı arkadaşlarım hiç ütü yapmıyorlar çok şaşırıyorm o tişörtleri nasıl giyorlar öyle:/ sadece çok belim agrırır ona bi çare bulamadım:)

iyiym canım sen nasılsın ?

ıyı geceler smdıden kubracımm vallahı pazar yorgnlu paso dışardaydımm sizler naptnz ?

aa cok sevındım sızın adınıza bgn bızm gene çarşı vardı heheh ıyı olmş ıyı gormssndr

Benim de yoğun bir pazardı. Dün akşam arkadaşlarımla kaldık. Kız kıza bir gece :) sabah kahvaltıya gittik . Sonra biraz alışveriş yaptık. Malum 2 hafta sonra kıbrıs yolcusuyum. Güzel birşeyler alayım dedim :) sonra ailemde de biraz zaman geçirdikten sonra akşam da istanbula döndüm. Yarın da iş var gene maalesef

evet mezun oldum:) istanbulda yaşıyorum canım... istanbul'un kalabalığını sevmiyorum... bi çarşıya çıkıyorsun 1 saatte bütün işlerini halledebiliyorsun adapazarında

Di mi adapazarı candır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…