kızlaaar nerelerdesnz?
selam herkeze
napıosn cnm en var ne yok
Hoşgeldiniz kızlar. Ben yatışa hazırlanıyorum şimdi. Siz ne yapıyorsunuz nasılsınız
Hoşgeldiniz kızlar. Ben yatışa hazırlanıyorum şimdi. Siz ne yapıyorsunuz nasılsınız
biz bugün ilk çarşımızı yaptık baharcığım çok mutluuym bensende ne var ne yok?
ecet canım ya gördüm gördümıyı geceler smdıden kubracımm vallahı pazar yorgnlu paso dışardaydımm sizler naptnz ?
aa cok sevındım sızın adınıza bgn bızm gene çarşı vardı heheh ıyı olmş ıyı gormssndr
selamlar kızlaar nasılsınıızz
ecet canım ya gördüm gördüm
selam canım iyi sen nasılsın?
Ay beni bi uyku bastırdıı yaaaŞafaklar atsınn artıkkk
canıım nabeer ne uyuması yaa daha yeni geldim herkes gtmiiş mii??
wala bnm keyfim gıcır süper ya bebegimle konuştuk bugün az önce kapadık misafir falan ugraştm durdum ama aşkım aldı yorgunlumu
Sapanca'da oturuyoruz. Ben de çok seviyorum Adapazarı'nı. Her aradığını bulabiliyorsun. Sosyal olarak da eskisine göre çok gelişti artık. Ama istanbuldan gelene küçük geliyor olabilir.
Sen mezun oldun herhalde artık ? istanbulda mı yaşıyorsun ?
Çok sağolasın canımm
iyi canım benimm senden naberr ? :) Grip ilaçları uykumu getiriyo benim ama dayanabildiğim kadar kalcam..Allahım atarsa 308 300 lerin altına düşmeme az kaldııı ya sadece 1 haftaa o kadar sanki askerlik bitiyo gibi sevindim ama şu 300 ler bitsin artıkk
ecet canım hiçbirşey kalmadı 200 lere inmeneiyi canım benimm senden naberr ? :) Grip ilaçları uykumu getiriyo benim ama dayanabildiğim kadar kalcam..Allahım atarsa 308 300 lerin altına düşmeme az kaldııı ya sadece 1 haftaa o kadar sanki askerlik bitiyo gibi sevindim ama şu 300 ler bitsin artıkk
ohhh maşallah tabi gıcır olacak şafağa baksana
iyiym canım sen nasılsın ?
ıyı geceler smdıden kubracımm vallahı pazar yorgnlu paso dışardaydımm sizler naptnz ?
aa cok sevındım sızın adınıza bgn bızm gene çarşı vardı heheh ıyı olmş ıyı gormssndr
evet mezun oldum:) istanbulda yaşıyorum canım... istanbul'un kalabalığını sevmiyorum... bi çarşıya çıkıyorsun 1 saatte bütün işlerini halledebiliyorsun adapazarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?