- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
bilmem cnm bi anda eksik kalıyor gibi geliyor işte zaten gelince gitmeside zor oluyor alıştık artık burayayok canım muhabbet niye yarım kalsın
iyi geceler cnm biz tanısamadık seninle galiba ama artık yarın geldiğinde konusuruzbir gün daha bittigünün en sevdiğim kısmı da burası iyi geceler kızlar ben sevdiceğime günlüğümü yazıp yatıcam. herkese sevdiceklerinin olduğu güzel ve uuuuuup uzun rüyalar
hepimizin oluyo öyle muhabbeti yarım bırakıp gittiği zamanlar canım aman olsunbilmem cnm bi anda eksik kalıyor gibi geliyor işte zaten gelince gitmeside zor oluyor alıştık artık buraya
bir gün daha bittigünün en sevdiğim kısmı da burası iyi geceler kızlar ben sevdiceğime günlüğümü yazıp yatıcam. herkese sevdiceklerinin olduğu güzel ve uuuuuup uzun rüyalar
seninde bitecek cnm hemen gececek hem bizler bittiğinde de burada olacağız yine birbirmize destek olacağızSorma buda kart alıyo ama ne tez bitiyo anlamıyoruz ki ama şimdi artık uyarıyo şu kadar dakikası kaldı yüzüne kapanırsa yanlış anlama kart almaya gidiyorum diye haber veriyoo insan alışıyo ya bide artık bu askerlik bize daha neler göstercek acaba.. Sizin şu safaklar gerçek mii yaaAllahım bu şafakların güzelliğine bak Valla bitirdiniz resmen askerliğii gizemin artık şaka gibi sadece 1
olduğum yerde duramam artık
bu arada bizim şafakmatik kayboldu yine
Sorma buda kart alıyo ama ne tez bitiyo anlamıyoruz ki ama şimdi artık uyarıyo şu kadar dakikası kaldı yüzüne kapanırsa yanlış anlama kart almaya gidiyorum diye haber veriyoo insan alışıyo ya bide artık bu askerlik bize daha neler göstercek acaba.. Sizin şu safaklar gerçek mii yaaAllahım bu şafakların güzelliğine bak Valla bitirdiniz resmen askerliğii gizemin artık şaka gibi sadece 1
iyi geceler cnm biz tanısamadık seninle galiba ama artık yarın geldiğinde konusuruz
az kaldı az bak kaç günü geride bıraktık bide çift basamaklara geldikmi ondan sonrada plakalar eglenceli eglenceli gecireceğiz3 ay 27 gün:18::18:
inş. canım benim yani şu forumda olmasa nasıl geçicek bilmiyorrum eşim gittiğinden beri sadece bu forum var bnim için . İşte o şafakmatkte son 1 yazısını görsem başka bişey istemiyorum.seninde bitecek cnm hemen gececek hem bizler bittiğinde de burada olacağız yine birbirmize destek olacağız
bende duramicam canım şimdi oldugu gibiii
ewt yaa küt die kapanıyo bide gıcık gıcık...wala bitiyo ama ben inanamıyorum be canıım yaa off onunda aslında 1 ocakkta çıkcak ama gizem önden gidio
ayyy cokta severim bu şarkıyııısensiz kötüyüm beterim çıkmaz sokağın biriyim öksüz kaldım gidişinle...
sönmüş ateşin külüyüm zindan oldum hapisinle...
https://www.youtube.com/watch?v=8y-b1eERPTg
kalk oyun havası aç oynayalımbende duramicam canım şimdi oldugu gibiii
ewt yaa küt die kapanıyo bide gıcık gıcık...wala bitiyo ama ben inanamıyorum be canıım yaa off onunda aslında 1 ocakkta çıkcak ama gizem önden gidio
az kaldı az bak kaç günü geride bıraktık bide çift basamaklara geldikmi ondan sonrada plakalar eglenceli eglenceli gecireceğiz
azıcık sabır cnm gelecek o günlerdeinş. canım benim yani şu forumda olmasa nasıl geçicek bilmiyorrum eşim gittiğinden beri sadece bu forum var bnim için . İşte o şafakmatkte son 1 yazısını görsem başka bişey istemiyorum.
bende duramicam canım şimdi oldugu gibiii
sensiz kötüyüm beterim çıkmaz sokağın biriyim öksüz kaldım gidişinle...
sönmüş ateşin külüyüm zindan oldum hapisinle...
https://www.youtube.com/watch?v=8y-b1eERPTg
bende maşallahdemeden geçemiycem şafağına 22 ye de razıyım ben
inş. canım benim yani şu forumda olmasa nasıl geçicek bilmiyorrum eşim gittiğinden beri sadece bu forum var bnim için . İşte o şafakmatkte son 1 yazısını görsem başka bişey istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?