355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bir gün daha bitti günün en sevdiğim kısmı da burası iyi geceler kızlar ben sevdiceğime günlüğümü yazıp yatıcam. herkese sevdiceklerinin olduğu güzel ve uuuuuup uzun rüyalar

bir gün daha bitti günün en sevdiğim kısmı da burası iyi geceler kızlar ben sevdiceğime günlüğümü yazıp yatıcam. herkese sevdiceklerinin olduğu güzel ve uuuuuup uzun rüyalar
iyi geceler cnm biz tanısamadık seninle galiba ama artık yarın geldiğinde konusuruz

bilmem cnm bi anda eksik kalıyor gibi geliyor işte zaten gelince gitmeside zor oluyor alıştık artık buraya
hepimizin oluyo öyle muhabbeti yarım bırakıp gittiği zamanlar canım aman olsun

iyi geeceler canım

seninde bitecek cnm hemen gececek hem bizler bittiğinde de burada olacağız yine birbirmize destek olacağız

olduğum yerde duramam artık
bu arada bizim şafakmatik kayboldu yine

bende duramicam canım şimdi oldugu gibiii

ewt yaa küt die kapanıyo bide gıcık gıcık...wala bitiyo ama ben inanamıyorum be canıım yaa off onunda aslında 1 ocakkta çıkcak ama gizem önden gidio

iyi geceler cnm biz tanısamadık seninle galiba ama artık yarın geldiğinde konusuruz

Selda ben.seninde tugçe sanırım kıbrıs yarenlerinden biriyim ara ara bakıyordum foruma ama yazmaya fırsatım olmamıştı seninde dedğin gbi o kadar güzel bi muhabbet dönüyodu ki bölmeye kıyamıyodum. ama baktım bugün oldukça durgun burası kendimi birden aranızda buldum. :) deminde baktım kimse yazmıyor yatayım bari demiştim.

seninde bitecek cnm hemen gececek hem bizler bittiğinde de burada olacağız yine birbirmize destek olacağız
inş. canım benim yani şu forumda olmasa nasıl geçicek bilmiyorrum eşim gittiğinden beri sadece bu forum var bnim için . İşte o şafakmatkte son 1 yazısını görsem başka bişey istemiyorum.

ewt yaa küt die kapanıyo bide gıcık gıcık...wala bitiyo ama ben inanamıyorum be canıım yaa off onunda aslında 1 ocakkta çıkcak ama gizem önden gidio

bende maşallah demeden geçemiycem şafağına 22 ye de razıyım ben

Son düzenleme:

kalk oyun havası aç oynayalım
az kaldı az bak kaç günü geride bıraktık bide çift basamaklara geldikmi ondan sonrada plakalar eglenceli eglenceli gecireceğiz

evet dönüp bakınca baya geçmiş inşallah canım ya eğlence istiyoooom

Aaa onun niye öylee olmuşş ozaman sizin için pek bi önemi olmasa artık bide söyle düşünün haftaya bugün sevdiceğin çoktan yanında olmuş olcak allahım düşüncesii bilee mutlulukk veriyooo Bende kendimi eşim seneye bugünler çoktan yanımda olcak böyle diyince bi sevindirik oluyorum ben yaa

bende maşallah demeden geçemiycem şafağına 22 ye de razıyım ben

seldacım öncelikle hoşgeldin aramıza burda muhabbet gani ganii gel hep sen bölezsin muhabbetiteşekkür ederim sizlerde göreceksiniz bu şafagı sadece sabır gerektiriooo az daha sıkın dişinizii....

inş. canım benim yani şu forumda olmasa nasıl geçicek bilmiyorrum eşim gittiğinden beri sadece bu forum var bnim için . İşte o şafakmatkte son 1 yazısını görsem başka bişey istemiyorum.

görceksiiin kuzum sende bnm has torunum sizlerde bir gün doğan güneş diyeceksiniiizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…