355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kalk oyun havası aç oynayalım

hemen açtııım

evet dönüp bakınca baya geçmiş inşallah canım ya eğlence istiyoooom

o günü sayma bugünü sayma 1 dio gizoş ama ben gene sayıyorum yoksa zaten dewrem o hertürlü aynı çıkcaz hatta eger olursa biz yılbaşı gecesi çıkcaaz bakalım umarım oluurewt yaa 2 diyince bile bi hoş oluyorum canım sizinde ewt seneye böle olcaak

ayy senin o şafağını görünce ben heycanlanıyorum son 2 gün kaldığında naparım bilmiyorum

ahaha nine oldunuzz siz artıkk ah bizdede bian önce torunlarımız gelseydi yaa herşey bizim için daha kolay olcakkk o zaman ninecim.

ahaha nine oldunuzz siz artıkk ah bizdede bian önce torunlarımız gelseydi yaa herşey bizim için daha kolay olcakkk o zaman ninecim.

ewt canıım nine miii??ahhaaahh koptuum yaa

ayy senin o şafağını görünce ben heycanlanıyorum son 2 gün kaldığında naparım bilmiyorum

walaa ben ve sevgiliiim de mi sıkıntı war yoksa olması gibi mi oluyoo bilmem ama fazla bişi yapamıyorsun bnm yerime siz kopuyonuuzçünkü bz idrak edemioruz daha herkes bi telaşlı ama bizde tık yok

hay Allah ya şimdi kızlar bişey sorucam bu 16 aralık askerleri tam olarak ne zaman gelicek yahu bilen var mı teskere tarihlerini... 1 haziran mı 31 mayıs mı biri diyor 153 gün kaldı biri diyor 154 gün kaldı ben diyorum 152 gün bi aydınlanayimm lütfen

Ay inş. dilediğiniz gibii olurr kuzummm Yanii sen bi hoş ol coşş artıkk 2 ne kuzumm ya 2 bak söylemesi bile güzelll insna bi huzur veriyoo Yada 2 demiyosan 47 saat de ayy ben senin yerinde olsam şuan göbek atardım ya tutamaz beni kimseee artıkk

sen şimdi daha o saat gelene kadar erkek arkadaşını görene kdar inanamıcaksında uzun dönemmiydi senin kısa mı cnm?

inş bebeemm yaa işte inanabilsek olcazda hakkaten sizlerde böle olcaksınız bizden öncekilerde aynen böleydi inananmıyordu bzde öle
2 ewt yaa yarın diil diğer güün çıkıo inş
48 saat demesi daha zor çünkü 2 haneli rakam yaaa
sen şimdi daha o saat gelene kadar erkek arkadaşını görene kdar inanamıcaksında uzun dönemmiydi senin kısa mı cnm?

ewt yaa oda bende inanamamakta ısrarcıyızuzunum canıım 92/4 yareniyim bennsizler ne güzel kısa ohh kebaap

oyyy oyyy inanmaman normalmiş canım
ne var canım kısaysak alışamadık daha bizde

yok mu bilen kimse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…