nasılsın canım kazak mı örüyosun günmü
İyi canım benimm ikisinide örüyorumm aslındaaSen napıyosunn ?
valla bendende aynı, zaman geçirmeye çalışıyorum. bugün içim çok sıkılıyodu da burda takılayım dedim baktım kimse yok. Sağolasn
Evet kimsecikler pek yok bugün.. Aynı bende işte kendimi ona buna sardım. Hayırdır neye sıkıldın canım.
eşimle acimideyken konuşabiliyoduk şimdi ise çok yoruluyo uykusuz kalıyoyoğunluktan bide yer müsait değil çok konuşamaz olduk bide geceleri devriyeye çıkıyorlar gün içinnde de keza hep aklım onda kalıyo
Ay kuzum kıyamam ben sana yaAnlıyorum sıkıntını ama işte elimizden gelen bişey yok ee eşininde yapabileceği pek bişey yok oda ne kadar istesede şartları belli.. Siz telefon filan soktunuz muu içeri ?
Ay kuzum kıyamam ben sana yaAnlıyorum sıkıntını ama işte elimizden gelen bişey yok ee eşininde yapabileceği pek bişey yok oda ne kadar istesede şartları belli.. Siz telefon filan soktunuz muu içeri ?
Hiç heyecan yok bende benim için bu sene sıradan bi günden farksızzKendimiii seneyee saklıyorummm
selam kızlar kimse yokmu
Evet şartlar belli ama ben çok üzülüyorum. evet kullanıyo ama zatenn karakolda. şu kış günü kaloriferleri açmıyomuş komutantabi o gece kendi evine geçip yatıyo ya askerler ben bunları duydukça dayanamıyorum
çok canım sıkkın sabretmek çok zor geliyo bananasıl geçirdiler bitirenler bize yardım edin lütfeeen
Ayne canım Allaha havale ediyoruz artıkhımm allahım cidden askeriyenin mantığı yok diyolar ya o kadar doğru kiiNasıl üzülmezsin böyle bi durumda allah nasıl biliyosa öyle yapsın bu komutanlara ya.. eşin nerdeydi canım ?
ben çok şeye sabrettim ama bu farklı Allah bütün askerlerimize kolaylık versinn sağlık versin.insan başına gelinnce anlıyomuş.
Ayne canım Allaha havale ediyoruz artıkmanisa da canım
çook farklı ınsan özlemdeen sınırlerı cok gerılıyoo ne bılıyımm ya ...... :/// inş alıcaz bızlerde
evet canım aynen ya yanındakilere her zaman her zaman anlatamıyosun zaten eşin orda onada teselliyi sen veriyosun. inan en samimi arkadaşın bile anlamıyo seni ne var az bi zaman var takma kafana fln diyoo ancak burda yaşayan insanlar anlar.
Bana yakınmışş eşin. Bizde manisada oturuyoruz :) Üzülme canım benim bak sizin az kalmş sabredecğiz başka elimizden gelen bişey yok. kendiini bırakma eşin için güçlü ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?