355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

valla bendende aynı, zaman geçirmeye çalışıyorum. bugün içim çok sıkılıyodu da burda takılayım dedim baktım kimse yok. Sağolasn

Evet kimsecikler pek yok bugün.. Aynı bende işte kendimi ona buna sardım. Hayırdır neye sıkıldın canım.

Evet kimsecikler pek yok bugün.. Aynı bende işte kendimi ona buna sardım. Hayırdır neye sıkıldın canım.

eşimle acimideyken konuşabiliyoduk şimdi ise çok yoruluyo uykusuz kalıyo yoğunluktan bide yer müsait değil çok konuşamaz olduk bide geceleri devriyeye çıkıyorlar gün içinnde de keza hep aklım onda kalıyo

Ay kuzum kıyamam ben sana ya Anlıyorum sıkıntını ama işte elimizden gelen bişey yok ee eşininde yapabileceği pek bişey yok oda ne kadar istesede şartları belli.. Siz telefon filan soktunuz muu içeri ?

Ay kuzum kıyamam ben sana ya Anlıyorum sıkıntını ama işte elimizden gelen bişey yok ee eşininde yapabileceği pek bişey yok oda ne kadar istesede şartları belli.. Siz telefon filan soktunuz muu içeri ?

Evet şartlar belli ama ben çok üzülüyorum. evet kullanıyo ama zatenn karakolda. şu kış günü kaloriferleri açmıyomuş komutan tabi o gece kendi evine geçip yatıyo ya askerler ben bunları duydukça dayanamıyorum

Evet şartlar belli ama ben çok üzülüyorum. evet canım kullanıyo ama zatenn karakolda. şu kış günü kaloriferleri açmıyomuş komutan tabi o gece kendi evine geçip yatıyo ya askerler ben bunları duydukça dayanamıyorum

hımm allahım cidden askeriyenin mantığı yok diyolar ya o kadar doğru kii Nasıl üzülmezsin böyle bi durumda allah nasıl biliyosa öyle yapsın bu komutanlara ya.. eşin nerdeydi canım ?

Ayne canım Allaha havale ediyoruz artık manisa da canım

Bana yakınmışş eşin. Bizde manisada oturuyoruz :) Üzülme canım benim bak sizin az kalmş sabredecğiz başka elimizden gelen bişey yok. kendiini bırakma eşin için güçlü ol.

çook farklı ınsan özlemdeen sınırlerı cok gerılıyoo ne bılıyımm ya ...... :/// inş alıcaz bızlerde

evet canım aynen ya yanındakilere her zaman her zaman anlatamıyosun zaten eşin orda onada teselliyi sen veriyosun. inan en samimi arkadaşın bile anlamıyo seni ne var az bi zaman var takma kafana fln diyoo ancak burda yaşayan insanlar anlar.

zaman cabuk gecıyor ne kalmış kii ooo spr spr lafları yaşamayan bılemez

Bana yakınmışş eşin. Bizde manisada oturuyoruz :) Üzülme canım benim bak sizin az kalmş sabredecğiz başka elimizden gelen bişey yok. kendiini bırakma eşin için güçlü ol.

NE güzel canım ya keşke bende geçici zaman orda otursaydm eşime yakın olsaydım :85: canım benm Allah sanada kolaylık versin uzun zamanı kısa yapsın. senin çocuğun fln varmı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…