evet canım aynen ya yanındakilere her zaman her zaman anlatamıyosun zaten eşin orda onada teselliyi sen veriyosun. inan en samimi arkadaşın bile anlamıyo seni ne var az bi zaman var takma kafana fln diyoo ancak burda yaşayan insanlar anlar.
Bana yakınmışş eşin. Bizde manisada oturuyoruz :) Üzülme canım benim bak sizin az kalmş sabredecğiz başka elimizden gelen bişey yok. kendiini bırakma eşin için güçlü ol.
evet canım aynen ya yanındakilere her zaman her zaman anlatamıyosun zaten eşin orda onada teselliyi sen veriyosun. inan en samimi arkadaşın bile anlamıyo seni ne var az bi zaman var takma kafana fln diyoo ancak burda yaşayan insanlar anlar.
Bana yakınmışş eşin. Bizde manisada oturuyoruz :) Üzülme canım benim bak sizin az kalmş sabredecğiz başka elimizden gelen bişey yok. kendiini bırakma eşin için güçlü ol.
NE güzel canım ya keşke bende geçici zaman orda otursaydm eşime yakın olsaydım :85: canım benm Allah sanada kolaylık versin uzun zamanı kısa yapsın. senin çocuğun fln varmı canm
selamlaarr kızlaar nasılsınııızzz???
bugün güzel bi güünn yarın gece askeriim çıkıoo bana süpriz yapacakmış aradı az önce 1 ocak sabahı çıkcam dedi bende çok üzüldüm aglamaya başlayınca dayanamadı söledii
artı bide iş görüşmem wardı oda baya olumluydu bakalım haber bekliiceemm
yarın akşama kadar askerim çarşıda artk şükür ki bitiooo...
atarsa 01 adanaa diceez
sizlerde ne war ne yookkk
canım senin askerin nerdeydi
selamlaarr kızlaar nasılsınııızzz???
bugün güzel bi güünn yarın gece askeriim çıkıoo bana süpriz yapacakmış aradı az önce 1 ocak sabahı çıkcam dedi bende çok üzüldüm aglamaya başlayınca dayanamadı söledii
artı bide iş görüşmem wardı oda baya olumluydu bakalım haber bekliiceemm
yarın akşama kadar askerim çarşıda artk şükür ki bitiooo...
atarsa 01 adanaa diceez
sizlerde ne war ne yookkk
Keşke bebeğim sevdiceklerimiz dibimizde olsalardı.. :) Sağol canım hepimize işte kışa denk geldi ya günler kısa şimdilik güzel gidyo ama daha başı tabi.. :) Yok canım seninnn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?