ortalama birşeyler yap canım şafak hesaplama sayfaları falan var oralardan hesaplayabilirsin az çok tutar herhalde:)
Ay ben zor dayanıyorum artıkk hepiinizi çok öptümmİyi geceler görüşürüz kızlarr kendinize iyii bakınnn
ooffff canım çikolata ve kahve istiyooooorrrr
Allah ikiside var ama şu an içersem uyuyamam heraldehayınsın benimde canımı çektirdin söz konusu kahve olunca
bende ikiside yok bitter war ama sewmem kiii:26: hayınsın zalımsın diyon yaniii
aa bizde de bitter mevcut ve ben çok severimama yemiyciğim bu saatte şimdi yiyemem çikolata falan su şişemle aşk yaşıyorum an itibariyle
bende nefsimi kırmak istemezdim amaa napiim krizim tutuuuyemeden bi idareten alır yatarım su şişenle arandaki münasebet de böleeee????
ahah yaaaa annem çok güzzel kilo verdi ve tek yaptığı şey yemek yedikten sonra yaklaşık olarak 8'den sonra birşey yememek:)) bende yememek için su içiyorum.. ki normalde hiç su içmeyen biriyim 1 haftada 1 bardak falan içerdim böylece biraz su içmeyi öğreniyorum
e hooh yaniiibi haftada bi bardak ne abii annem gibi misin sende kadına zorla su içiriyom yaa bende aksine sabah kahwaltıda 2 bardakla başlarım çay falan içmem zaten akşama kdar sürahiyi ben bitiririm iç iç yaa su candır hayattır su sevgidir....slogana giiiiiiiieeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllll
Canlarım hepinize günaydııınnn mutlu huzurluu hemencicik geçen bi hafta olsun hepimizeee askerlerimizin bol bol sesini duyacağımıızz mutluluklarını göreceğimiizzz bir hafta olsun inşallahh
Canlarım hepinize günaydııınnn mutlu huzurluu hemencicik geçen bi hafta olsun hepimizeee askerlerimizin bol bol sesini duyacağımıızz mutluluklarını göreceğimiizzz bir hafta olsun inşallahh
günaydın şekerim... geçirdiğim berbat haftasonundan sonra umarım bu hafta iyi geçer
Kizlar bu hafta cabuk gecer.gibi geliyor. Malum yilbasi bir gun tatil falan filan derken. Sonra da 2 li sayilara gecicez 353 kasim bekleyenleri olarak. Sonrada bi bakmisiz ki bitmis.
süpeer bagladıın canıımyaaa malesef sevemedim hiç hayran kalıyorum çok su tüketenlere :))
su hayattır, hayat osmandır, osman askerdir.ühühühhü
nası bağladım ama
Gökçemm noldu kuzum neden kötü bi haftasonu geçirdin bakayım sen??:26:
özlem bastırdı çok. bizimkide çok sıkılmış telefonda hep morali bozuk konuştu falan aklım hep onda kaldı
özlem bastırdı çok. bizimkide çok sıkılmış telefonda hep morali bozuk konuştu falan aklım hep onda kaldı
canım benim daha alışamaz ki çok normal keyfli olmasını bekleme sen ne durum da olursan ol iyi konuş keyfli konuş oda keyflensin
oy kıyamam ki ben sana az kaldı canım 1 hafta kaldı görmemize :) öyle düşün
günaydın şekerim... Geçirdiğim berbat haftasonundan sonra umarım bu hafta iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?