355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ortalama birşeyler yap canım şafak hesaplama sayfaları falan var oralardan hesaplayabilirsin az çok tutar herhalde:)

168den düşücez de tek tek gün saymıştım ben takvimden fakat işte bütün aylar 30 günden sayılır diyor askerlikte... ocak mart 31 şubat 28 ona eklersek şubatta ocakta martta 30 oluyor zaten ama mayıs 31 orda bi sıkıntı yaşadım

bende nefsimi kırmak istemezdim amaa napiim krizim tutuuuyemeden bi idareten alır yatarım su şişenle arandaki münasebet de böleeee????

ahah yaaaa annem çok güzzel kilo verdi ve tek yaptığı şey yemek yedikten sonra yaklaşık olarak 8'den sonra birşey yememek:)) bende yememek için su içiyorum.. ki normalde hiç su içmeyen biriyim 1 haftada 1 bardak falan içerdim böylece biraz su içmeyi öğreniyorum

e hooh yaniii bi haftada bi bardak ne abiiannem gibi misin sende kadına zorla su içiriyom yaa bende aksine sabah kahwaltıda 2 bardakla başlarım çay falan içmem zaten akşama kdar sürahiyi ben bitiririmiç iç yaa su candır hayattır su sevgidir....slogana giiiiiiiieeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllll

yaaa malesef sevemedim hiç hayran kalıyorum çok su tüketenlere :))
su hayattır, hayat osmandır, osman askerdir. ühühühhü
nası bağladım ama

Canlarım hepinize günaydııınnn mutlu huzurluu hemencicik geçen bi hafta olsun hepimizeee askerlerimizin bol bol sesini duyacağımıızz mutluluklarını göreceğimiizzz bir hafta olsun inşallahh

Canlarım hepinize günaydııınnn mutlu huzurluu hemencicik geçen bi hafta olsun hepimizeee askerlerimizin bol bol sesini duyacağımıızz mutluluklarını göreceğimiizzz bir hafta olsun inşallahh

günaydın şekerim... geçirdiğim berbat haftasonundan sonra umarım bu hafta iyi geçer

Kizlar bu hafta cabuk gecer.gibi geliyor. Malum yilbasi bir gun tatil falan filan derken. Sonra da 2 li sayilara gecicez 353 kasim bekleyenleri olarak. Sonrada bi bakmisiz ki bitmis.

günaydın şekerim... geçirdiğim berbat haftasonundan sonra umarım bu hafta iyi geçer

Gökçemm noldu kuzum neden kötü bi haftasonu geçirdin bakayım sen??:26:

Kizlar bu hafta cabuk gecer.gibi geliyor. Malum yilbasi bir gun tatil falan filan derken. Sonra da 2 li sayilara gecicez 353 kasim bekleyenleri olarak. Sonrada bi bakmisiz ki bitmis.

inşallah canım ya dediğin doğru 1 gün tatill bakalımm tek dileğimiz hıphızlı geçmesi

yaaa malesef sevemedim hiç hayran kalıyorum çok su tüketenlere :))
su hayattır, hayat osmandır, osman askerdir. ühühühhü
nası bağladım ama
süpeer bagladıın canıımhelal olsun sana helal olsuun

hülyaamm günaydıınnnumarım güzel bi hafta olur hepimiz için inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…