canım benim daha alışamaz ki çok normal keyfli olmasını bekleme sen ne durum da olursan ol iyi konuş keyfli konuş oda keyflensin
oy kıyamam ki ben sana az kaldı canım 1 hafta kaldı görmemize :) öyle düşün
hayırdır cnm noldu hafta sonu???
ya işte ben zaten hep alttan alıyorum tersleniyor ben hep tamam olsun boşwer falan. napalım haklı birşeyde diyemiyorum.
hayatında biryerde 2 günden fazla duramayan aşırı kurtlu bir insanı orada tutunca sonuçlarıda böyle oluyor işte ama napalım yapacak birşey yok işte
offf kızlar ya eşimin kalbini kırdım galibaaa
dün çocukluk arkadaşımın doğum günüydü msj attım sabahta o beni aradı eski günleri yad ettik.eşime az önce bunu söyledim iyi yapmışsın falan dedi ama garip bi şekilde telefonu kapattık
bu arada eşim bu arkadaşımla görüşmemi istemiyosizce kötü mü yaptım ben şimdii
Erkek mi canım arkadaşın ? Biraz kötü olmuş. Kendini yerine koy. Ben hiç hoşlanmazdım. Birşey demediyse iyi yani gene
dün çocukluk arkadaşımın doğum günüydü msj attım sabahta o beni aradı eski günleri yad ettik.eşime az önce bunu söyledim iyi yapmışsın falan dedi ama garip bi şekilde telefonu kapattık
selam kızlar napıyorsunuz
hayır cnm kız arkadaşım
ama onunda beni anlamasını beklerdim tabi yanılmışım
Iyiyim canım. İşten geldim eşime sürpriz mektuplar yazacağım şimdi. Sen nasılsın ?
Hmmm anlam veremedim o zaman bu duruma :/
Iyiyim canım. İşten geldim eşime sürpriz mektuplar yazacağım şimdi. Sen nasılsın ?
Hmmm anlam veremedim o zaman bu duruma :/
selam kızlaarnasılsınız ?
uzaklık olunca adam akıllı konuşamıyo insan. ondan sesi kötü kırılmış gibi gelmeleri bize bence. doğum günü sonuçta sadece bir msj atmışsın.Normal bi zamnda 5 dakikada halledilebilecek durumlar onlar ordayken anca ertesi gün aramalarında çözülüyo malesef. ama kırılmamıştır canım yarın hiç lafı bile geçmeyecektir dert etme
şimdi arkadaşından msj attı benmki bana da arkadaşı hastaneye kaldırcaz bende refakatçi gidiyorum diye. önemli bişeyi yoktur inşAllah arkadaşınında. bazen de diyorum acaba benmki mi rahatsızlandı da arkadaşına yazdırdı diye. çok acayip senaryolar kurarım kafamda. ama kimseye bişey olmasın çook uzaktalar onlar sevdikleri nasıl gitsin yanlarına
iyi olmaya çalışıyorum bende işte. bende şimdi sana yazıcaktım ama özelden msj atamıyomuşum. bu şafakmatik için benide yazarmısıın gerçi şafaktan emin değilim ama fazla olsun az olmasın dedim :) acemi izmir,narlıdere ustalık kıbrıs magosa bizimdee. teşekkürler şimdiden. selda ben bu arada. buralarda yeniyim
hata mı yapmışım sence bu kadar büyüteceğini tahmn etmiyordum nöbete gitti şimdi giderken aramadı offfffffff yaaaa moralim çok bozuk ağlıyorum odadan da çıkamıyorum
yatıp uyuyacam hiç bişey yapasım yok
Ben bugun cok mu baktim ne safak bi turluazalmadi :)
sessiz kızçelerrrrrrrrrrrrrr yarın planlar hazırmııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?