355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ne güzell asi gencc ne mutlu sana ((((((((

senın askerın usta bırlgnde deglmı ? telefn kullanmıomu

Selam kuzummm iyiyiz sen nasılsınnnn Valla süper haber bu keşke söylemeseymiş yaaa ne güzel olcaktııı supriz sana Ay sen sevinçten uyuyamazsınnn şimdi bu gecee..

gördüğün gibi yerimde duramıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcannııım bnm yaaa sölemedi önce komutanda salmamıştı zaten ama konuş dioduk dedim noldu ya olmadı kesinlikle göndermem falan dedi diyince bnm ses düştü baya üzüldüm ee nolcak bu dalgaya alıo işte akşam karşılarsın beraber kalırız falan gülüo bende bi aglamaya başlayıncaa dayanamadııı
kıza kız öldü ben otobüse binince arayacaktm bozdn planıı dieee

keşke canım keşke. senin de gideli 2 ay oldu sanırım nerede yapıyo şuan... benimde yok canım ben yeni evliyim bide

Evet bebeğim şuan istanbulda yapıyoo. Daha zor geliyodur ama inan ne erken o kadar iyi mesela bizim 1. senemiz dolu dolu geçtii ama bu sene yanımda yok keşke oda başında gitseydii alıştıktan sonra daha zor inan banaa

Evet bebeğim şuan istanbulda yapıyoo. Daha zor geliyodur ama inan ne erken o kadar iyi mesela bizim 1. senemiz dolu dolu geçtii ama bu sene yanımda yok keşke oda başında gitseydii alıştıktan sonra daha zor inan banaa

bende istanbuldayım. evet herkes öyle diyo başta gittiği daha iyi diyorlar ama zor yine zor. nerde kalıyosun şimdi peki evinde mi

Durmaaa zatennn bebeğimmm Ay valla rüyaaa gibiiii kuzummm darısıı bizim başımızaaaa Hala inanamıyosun dimiii sen dahaa

Selam canım hoşgeldin :)

ayy canım yaa bide askerlikde bu bela var hırsızlık üzüldüm gerçekten

malesef ama napalım dikkatli olur oda bir dahakine artık. hiç ayırmazdı yatarken de ama işte iş derdine düşünce ne yapacaklarını şaşırıyolar sen çıkar üstünü bırak telefonu içinde çalmazlarmı tabiki çalarlar

Durmaaa zatennn bebeğimmm Ay valla rüyaaa gibiiii kuzummm darısıı bizim başımızaaaa Hala inanamıyosun dimiii sen dahaa

Selam canım hoşgeldin :)

ayneen tatlııım halaa inanamıommm yaaa offf komutanlarda alıştı napcaklar artk bnm aşkıım olmadaannnyaazıııkkkk ne çektiim be komutan sendeeeennnnnnnnn

bende istanbuldayım. evet herkes öyle diyo başta gittiği daha iyi diyorlar ama zor yine zor. nerde kalıyosun şimdi peki evinde mi

Ne güzel ya tesadüfe bakk :) Valla en güzeli dediğim gibii tabi zor ama baya alıştıktan sonra daha zorr.. Evimde tek bşıma kalamam kii korkaarım ben ailemin yanındayımm sen nerde?

benimkide korkdu bi aralar her türlü insan var yani sonuçda çok dikkatli olmaları lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…