355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ayy evet..bi de beniii severken her geçen gün birazıcık eklesin üstüne yeter:)))

Kızlar iyi geceler herkese ben de geldim şafak attırmayaa.

Ayrıca haftaya bu akşam eşimle uyuyor olacağım. Çok özledim yaa. Şimdiden düşünmeye başladım ne giysem diye. Karar da veremiyorum. Bavulumu koydum ortaya aklıma geldikçe birşy atıyorum içine

ay ne sabırlısın... ben oynuyorum malesef... ve izlerim var.. amaaa napiyim canım seven izlerimle sevsin

yok sabırla alakası yokkiii çok tiksinirim ben öyle şeyden ee öyle alışkanlığım olmayıncada çıksada aklıma bilee gelmiyoo. Dimiii amaa gülü sevenn misaliii

merhaba cnm öncelikle geçmiş olsun dikkat et tatlım dediğin gibi iz falan kalmaz umarım bu arada ben öyle çıkan sivilceler için aknilox jel kullanıyorum sadece sivilcenin üzerine çok az sür gece yatarken sabaha baya kızarıklığı falan geçiyo kısa süredede kurutuyo

ahh ne guzel ne guzeeeeeeeeeeeeeeeeeeel en yakışn hangıısıyse onu al yanına

yok sabırla alakası yokkiii çok tiksinirim ben öyle şeyden ee öyle alışkanlığım olmayıncada çıksada aklıma bilee gelmiyoo. Dimiii amaa gülü sevenn misaliii

benimkiler akne gibi olunca... sanırım kistik bişi bi doktora gidemedim ki öğrenim okuduğum kadarıyla kendime teşhis koydum

Sadece yanık kremi sürüyorum umarım bir an önce faydasını verir. Haklısın canım bugün o sözü bir kez daha test edip onayladım ama ben ne yazık ki senin kadar sabırlı değilim.

oyy anammm... kurutmak için en iyi limon heralde ... ama şimdi kızarıklığın üstüne nasıl olur bilemem...
canım sadece kızarıklık değil ki resmen kaç tane su balonu oldu annemde dalga geçiyor tuz sür internette okudum iyi geliyormuş diyor bu geçene kadar herkesin maskarası oldum valla

ahh canım ya srımsak bu tabi yakar deneme öyle her duyduğunu tüh izi kalmasa bari:18::18:

İnşallah kalmaz canım.. Zaten bir daha asla uygulamam bu tür şeyler dersimi çok iyi aldım

İnşallah canımm.. Allah yardım ediyor, ben daha zor süreçler bekliyordum ama zaman yinede akıp geçiyor.. İnşallah hepimiz bir gün doğan güneşide görürüz :)

Aynen canım ... İnşallah özlemin üstüne birde psikolojik sancılar çekmeyiz oralarda... Onların huzurlu olması da işi biraz daha kolaylaştırıyor...İnşallah sorunsuz bi şekilde atlatırız...

eşinin sevdiği ve sana yakıştırdığı renklerde bişi al cnm:)

Ay kızlaar bi tuhaff oldummm ya bu şafakmatiktee yazıyo ya haniii 9 ay 30 gün diye inanamıyorumm yaaa bana hala geçmiyoo gibi geliyodu

ahaheheh anne bomba

Hoşgeldin canımm o duyguyu bilirimmm için içinee sığmıyodur ne güzell Ne iznii bu ayrıcaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…