şimdi direk duymamışım aradını diyorum kızlarcıım
böyle pat diye deme sen magduru oyna magdurumda magdurum hesabıııar
Aynen öyle arkadasım çok doğru söyledin... Sesi güzel geldi mi bende de bi rahatlama oluyorAma sesi kötü gelince biran önce geçsin istiyorum o günün .. :18: Bi şekilde karşılıklı özverili davranıp atlatıcaz yapcak bişi yok...Mükafat olarak el üstünde tutsunlar yeter
sağlam bişey bulamazsk sinirden dedğini duyamayacak kuzum
ay ne sabırlısın... ben oynuyorum malesef... ve izlerim var.. amaaa napiyim canım seven izlerimle sevsin
ay kızlar bugun başıma gelen olarak dunyadaki ilk ve tek insanımdır herhaldedün yüzümde 2 tane sivilce çıkmıştı iyi görünmüyordu bende sarımsağın iyi geldiğini duymuştum dün gece sarımsak sürdüm, sabah uyandığımda ne göreyimm sarımsağı sürdüm yerler 2. dereceden yanık, resmen kırmızı-mor gibi ve iyice yayılmış bir de su toplamışlar allahım gülsemmi ağlasammı etrafımdakiler resmen dalga geçtiler ki haklılar nerede ne duyarsam hepsini uygularsam olacak sonuç ortada inşallah bir an evvel geçer iz miz kalmaz :18::18:
Kızlar iyi geceler herkese ben de geldim şafak attırmayaa.
Ayrıca haftaya bu akşam eşimle uyuyor olacağım.Çok özledim yaa. Şimdiden düşünmeye başladım ne giysem diye. Karar da veremiyorum. Bavulumu koydum ortaya aklıma geldikçe birşy atıyorum içine
yok sabırla alakası yokkiii çok tiksinirim ben öyle şeydenee öyle alışkanlığım olmayıncada çıksada aklıma bilee gelmiyoo. Dimiii amaa gülü sevenn misaliii
Sadece yanık kremi sürüyorum umarım bir an önce faydasını verir. Haklısın canım bugün o sözü bir kez daha test edip onayladımHerkesin cildi aynı degilkii bence her duyduğunu uygulamak doğruu değill ki sen bunu uygulamalıı olarak görmüşsün canımBence artık hiç müdahele etme kendi kendine geçsin derim yoksa iz kalır muhakkak ben ömrümde hiç daha 1 sivilce sıkmadım ya kendi kendine geçiyo izde kalmıyo
canım sadece kızarıklık değil kioyy anammm... kurutmak için en iyi limon heralde ... ama şimdi kızarıklığın üstüne nasıl olur bilemem...
ahh canım ya srımsak bu tabi yakar deneme öyle her duyduğunu tüh izi kalmasa bari:18::18:
İnşallah canımm.. Allah yardım ediyor, ben daha zor süreçler bekliyordum ama zaman yinede akıp geçiyor.. İnşallah hepimiz bir gün doğan güneşide görürüz :)
Ayrıca haftaya bu akşam eşimle uyuyor olacağım.Çok özledim yaa. Şimdiden düşünmeye başladım ne giysem diye. Karar da veremiyorum. Bavulumu koydum ortaya aklıma geldikçe birşy atıyorum içine
Sadece yanık kremi sürüyorum umarım bir an önce faydasını verir. Haklısın canım bugün o sözü bir kez daha test edip onayladımama ben ne yazık ki senin kadar sabırlı değilim.
canım sadece kızarıklık değil kiresmen kaç tane su balonu oldu annemde dalga geçiyor tuz sür internette okudum iyi geliyormuş diyor bu geçene kadar herkesin maskarası oldum valla
Ay kızlaar bi tuhaff oldummm ya bu şafakmatiktee yazıyo ya haniii 9 ay 30 gün diye inanamıyorumm yaaa bana hala geçmiyoo gibi geliyodu
Ay kızlaar bi tuhaff oldummm ya bu şafakmatiktee yazıyo ya haniii 9 ay 30 gün diye inanamıyorumm yaaa bana hala geçmiyoo gibi geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?