evet alttan vermek lazım.. işte bana şey mantıklı geldi, kitap okuyordum içim geçmiş yada kitap okuyordum telim sessizde kalmış farkında değilim
ay kızlar bugun başıma gelen olarak dunyadaki ilk ve tek insanımdır herhaldedün yüzümde 2 tane sivilce çıkmıştı iyi görünmüyordu bende sarımsağın iyi geldiğini duymuştum dün gece sarımsak sürdüm, sabah uyandığımda ne göreyimm sarımsağı sürdüm yerler 2. dereceden yanık, resmen kırmızı-mor gibi ve iyice yayılmış bir de su toplamışlar allahım gülsemmi ağlasammı etrafımdakiler resmen dalga geçtiler ki haklılar nerede ne duyarsam hepsini uygularsam olacak sonuç ortada inşallah bir an evvel geçer iz miz kalmaz :18::18:
oyle yaparsa he sesszde kalmasaydı hemen arardı acardı dıe dusunur o ımajı vermemk lazm net gormemişim aradıgını demk dha ıyı
İnşallah bizde görürüz canım.. Bende 304 ü görücem bu aksam.. Sonra gelsin 200 küsürler
kızlar direk "NE VAR YADA NOLDU "dicem soracak illaki nie cwp vermedin die o zaman sizlerin dediğini diyim
ay kızlar bugun başıma gelen olarak dunyadaki ilk ve tek insanımdır herhaldedün yüzümde 2 tane sivilce çıkmıştı iyi görünmüyordu bende sarımsağın iyi geldiğini duymuştum dün gece sarımsak sürdüm, sabah uyandığımda ne göreyimm sarımsağı sürdüm yerler 2. dereceden yanık, resmen kırmızı-mor gibi ve iyice yayılmış bir de su toplamışlar allahım gülsemmi ağlasammı etrafımdakiler resmen dalga geçtiler ki haklılar nerede ne duyarsam hepsini uygularsam olacak sonuç ortada inşallah bir an evvel geçer iz miz kalmaz :18::18:
oyle yaparsa he sesszde kalmasaydı hemen arardı acardı dıe dusunur o ımajı vermemk lazm net gormemişim aradıgını demk dha ıyı
ayyy cnm ınanmıormmm keske brz surup temızlyp yatsaydn ://:/::/ umrm kalmaz yaa :18:
görse açardı die düşüncek ama kızlaar arıo gene bulun hadi net bişiiii
Herkesin cildi aynı degilkii bence her duyduğunu uygulamak doğruu değill ki sen bunu uygulamalıı olarak görmüşsün canımBence artık hiç müdahele etme kendi kendine geçsin derim yoksa iz kalır muhakkak ben ömrümde hiç daha 1 sivilce sıkmadım ya kendi kendine geçiyo izde kalmıyo
kızlar direk "NE VAR YADA NOLDU "dicem soracak illaki nie cwp vermedin die o zaman sizlerin dediğini diyim
hee anladım şimdi... o zaman en iyisi görmemişim aradığını.. oluyor heralde...
napıyordun falan derse de kırık konuşursun anlar heralde...
cnm noldu dersen dırek trip atıoo die dusunur snra oyle desende tripten kaynaklı oldgnu dusunur onu hhıc verme ona duymamşım bnı aramışsn desen dha yernde bence ama sen blrsn
ayy süper:) bitiricez ya... ama şunu farkettim onunda sesi daha neşeliyse alışmış gibi oluyorsun... ama eğer sesi kötüyse sürekli onun için endişeleniyorsun o zaman vakit hiç geçmiyor :)
görse açardı die düşüncek ama kızlaar arıo gene bulun hadi net bişiiii
aç ve duymamışım efendm de gıtsınn gayett coool takıl cok soru sorma ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?