355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hahaha yani riske atma cnm

ecrinim bence sevgilim duymamışım aradıgını yaz yeter hıc napıosn fln deme

baharım kavgalıyız gözünü sevem ne sevgilimikavgalıyız adamla

ayy bilemediim kiiiihepiniz değişik dediii
uyumuşum duymadım aradını noldu???bu nasııl

dur bi güzel bişi bulalım şey de kitap okumaya dalmışım telim sessizde kalmış canım...

sessizde kalmış uyuumuşum demessin uyanık işi yok ama telefonunda bakmayı unutcak kadr rht takılıo ımajını alltan vermekk lazım kı hededefe ulaşalımmmm

baharım kavgalıyız gözünü sevem ne sevgilimikavgalıyız adamla

ayy bilemediim kiiiihepiniz değişik dediii
uyumuşum duymadım aradını noldu???bu nasııl

dogru yaa ben umursamıorz tek dıe kalmış aklmda o zaman duymamışım aradıgını de o zmn sert olck brz ama

sessizde kalmış uyuumuşum demessin uyanık işi yok ama telefonunda bakmayı unutcak kadr rht takılıo ımajını alltan vermekk lazım kı hededefe ulaşalımmmm

evet alttan vermek lazım.. işte bana şey mantıklı geldi, kitap okuyordum içim geçmiş yada kitap okuyordum telim sessizde kalmış farkında değilim

İnşallah bizde görürüz canım.. Bende 304 ü görücem bu aksam.. Sonra gelsin 200 küsürler

ayy süper:) bitiricez ya... ama şunu farkettim onunda sesi daha neşeliyse alışmış gibi oluyorsun... ama eğer sesi kötüyse sürekli onun için endişeleniyorsun o zaman vakit hiç geçmiyor :)

dur bi güzel bişi bulalım şey de kitap okumaya dalmışım telim sessizde kalmış canım...

anaaaam hizaya getirme yöntemleri devam her zaman işe yarar

şimdi düşündümde sen ona uyuyakaldığından kızmıştın öyle deme

dimi uyumuşum desen dejavuu olur birazz uyumuşum dee en güzeli o

aaaa bi karar verin kızlar kafam karıştı hastaydım uyumuşum noldu atarsa ayrılık mı dicen ??
nasıııllllllllllllllllll????hastaydım diyimde az içi sızlasın dedim ama sizceee

baharım senin o dedini nası yapcaz rahat takılıo telefona bakmak aklına gelmio hesabı

ay kızlar bugun başıma gelen olarak dunyadaki ilk ve tek insanımdır herhalde dün yüzümde 2 tane sivilce çıkmıştı iyi görünmüyordu bende sarımsağın iyi geldiğini duymuştum dün gece sarımsak sürdüm, sabah uyandığımda ne göreyimm sarımsağı sürdüm yerler 2. dereceden yanık, resmen kırmızı-mor gibi ve iyice yayılmış bir de su toplamışlar allahım gülsemmi ağlasammı etrafımdakiler resmen dalga geçtiler ki haklılar nerede ne duyarsam hepsini uygularsam olacak sonuç ortada inşallah bir an evvel geçer iz miz kalmaz :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…