sonunda şafak attırmaya yetiştim sanırım
Merhaba kızlarr
onu uyuz edicek bişey yaz meşguldum açamadım yaz
ecrincim süper olmuş tamamn sakin şekilde sadece mesaj at :) hemde 1 tanecıkk
aynenn geldiiiimmm
hg cnmmm
Selam canım hoşgeldinnn
hoşgeldin, anam herkesler şafak attırmaya geldi
bilmiyorum ki canım misafir wardı mı desem ki yoksa hani uyumuşum mu desem daha ii olur beni kazımadı uyumuş desin
bilmiyorum ki canım misafir wardı mı desem ki yoksa hani uyumuşum mu desem daha ii olur beni kazımadı uyumuş desin
hoşbuldum kızlar ben geliyom gidiyom buradasınız maşallahboş bırakmayalım tabi
20 dk snra 100 ü görmemize 1 haftacık kalmış olacak şüküürr
hahaha yani riske atma cnm
ecrinim bence sevgilim duymamışım aradıgını yaz yeterhıc napıosn fln deme
ahah o kesin ne düşündün bu kadar diycek ordan sakin sakin odunu ateşe ver:) ama sakin sakin biz nasıl böyle olduk falan, ben yıprandım resmen iki gündür, seni seve seve bekledim geldin seni sevmeme izin vermiyorsun falan... ayy oldu mu ki... böyle bişeyler yani
sonunda şafak attırmaya yetiştim sanırım
Merhaba kızlarr
dur bi güzel bişi bulalımşey de kitap okumaya dalmışım telim sessizde kalmış canım...
baharım kavgalıyız gözünü sevem ne sevgilimikavgalıyız adamla
ayy bilemediim kiiiihepiniz değişik dediii
uyumuşum duymadım aradını noldu???bu nasııl
20 dk snra 100 ü görmemize 1 haftacık kalmış olacak şüküürr
İnşallah bizde görürüz canım.. Bende 304 ü görücem bu aksam.. Sonra gelsin 200 küsürler
sessizde kalmış uyuumuşum demessin uyanık işi yok ama telefonunda bakmayı unutcak kadr rht takılıo ımajını alltan vermekk lazım kı hededefe ulaşalımmmm
İnşallah bizde görürüz canım.. Bende 304 ü görücem bu aksam.. Sonra gelsin 200 küsürler
dur bi güzel bişi bulalımşey de kitap okumaya dalmışım telim sessizde kalmış canım...
anaaaam hizaya getirme yöntemleri devam her zaman işe yarar
şimdi düşündümde sen ona uyuyakaldığından kızmıştın öyle deme
sessizde kalmış uyuumuşum demessin uyanık işi yok ama telefonunda bakmayı unutcak kadr rht takılıo ımajını alltan vermekk lazım kı hededefe ulaşalımmmm
dimi uyumuşum desen dejavuu olur birazzuyumuşum dee en güzeli o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?