esmerlada,eleusis teşekkür ederim desteğinize..
Askeriyede iyi bakılmaları lazım ama çürüğe çıkarıp atıyorlar kenara resmen..ben vıcık vıcık askeriye ile meşgulümde her detayını takip ediyorum yemesi banyosu tuvaleti yatağı falan toplamına bakınca evet bakımsızlar..kaloriferleri yeni yandı o da bir kısım koğuşta hesap edin
çok az kaldı canım benim
100 ler bana bitemedi:18:
100'ler benmde bittiyo dostummmıslancaz
süper
bende görücekmiyim yahu... 100 ler bitince bitmiş gibi geliyor sanki..
halbuki daha 3 ay :S
100'ler benmde bittiyo dostummmıslancaz
ztn 100ler ıle başladık kuzucanbakalm banada 110dan snrası btmedı gitti offffff sıktı gıtsn artıkkk plakaları ıstyrrrrrrrrrm
bizimkisi hafif çakır keyifken eğer yanımda değilse 10-15 dakikada bir arayıp aşkımmm seni çok seviyorum der kapatır falan...
bi keresinde ben yengemlerdeyim ama çok kalabalıktık, bulaşıklara yardım ediyordum 3 kere aramış açmamışlar 4.de arayınca annem açmışşş, aşkkkımmmmm seni çok seviyorummmmm demiş annemde alo demiş ikiside donmuş kalmış
Bitsinn bitsinnYok kuzum ben almimm şimdilerde ıslanmayı malum hava soğukk yaza doğru inş..
çok sıktı çoooooooooooooook hemde
koptummmmmmmmm
hahahaha tamam tatlım biz ıslatıcaz senı yazın
çarşambaaa burayıı yıkıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
ailelerin bilmesii ii ama yaaamaa olaymış resmennnn
ayy ne mutlu allah bozmasıın o mutlulugu canıım...yoo şimdi kavgalarda payı büyüktr benm atar yapcaım şeyleri yapmasa bişi yok amaa işte bazen oluyoo bende ani çıkışlar yapıom dogal olarak iştee o gün misal teli kapatmama çok kızmış say söv ama kapatma diyo bende refleks olmş direk çat kapatıomewt yaa bak yol yakınken dön istersen ilerde şikayet etme diyom yoo o iş çoktan btti ben alcam seni diooo
ehehe :) yaa işte tanıyınca garip oluyor biraz aileler birbirini, asker yollarken onlardaydık ben genellikle mutfakta durdum gene tam kıvamındaydı bundan soda falan istiyorlar mesela geliyor mutfaga bi ara bi öptü ben dondum kaldım.. mutfakta kimin olduğuna bakamadım bile yani o derece bi şok olmuş ifadeyle bizimkine baktımama onun dünya yansa aman koy gitsin modundaydı
çarşamba yıkmana yardımcı olabilirmiyim çünküm perşembe yola çıkıcam bende
yıkmalısııııııııııııııııııııııııııın
ayy fecı feciii hehe kıpkırmızı olurdm bendeTımam cnmmm
bebegimmmmmm gör baaak seeeeeeeeeen
ben geldimmmmmm
103:124: :124: :124:
ivittttt o bnmdir cnm eğer iki kız duruyorsa kesin bnm istek yolla bakayımhoşgeldin canım facenin bana önerdiği tuğçe sevil sen misin
ivittttt o bnmdir cnm eğer iki kız duruyorsa kesin bnm istek yolla bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?