355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

wala o askeriyenin pisliği ne berbat bişi yaa orda mikrop kapmış cigerleri yaa ne lanet yermiş arkadaş yaaa

ailelerin bilmesii ii ama yaa amaa olaymış resmennnn

ehehe :) yaa işte tanıyınca garip oluyor biraz aileler birbirini, asker yollarken onlardaydık ben genellikle mutfakta durdum gene tam kıvamındaydı bundan soda falan istiyorlar mesela geliyor mutfaga bi ara bi öptü ben dondum kaldım.. mutfakta kimin olduğuna bakamadım bile yani o derece bi şok olmuş ifadeyle bizimkine baktım ama onun dünya yansa aman koy gitsin modundaydı

amin canım benim Ay o teli kapamayın öyle ya en sinir olduğum o böyle o tel kapanınca daha kötü oluyoo bu hayatta en nefrettiğim şey o yanii seninki doğru söylemişş ne dersen de kapama ama bazende kapa yaa o çatlasın sinirden Oh ne güzell allah tamamına erdisin mi diyelimm artıkk

çarşamba yıkmana yardımcı olabilirmiyim çünküm perşembe yola çıkıcam bende

yıkmalısııııııııııııııııııııııııııın

ayy fecı feciii hehe kıpkırmızı olurdm bende Tımam cnmmm

bebegimmmmmm gör baaak seeeeeeeeeen

Dokunamadığım tenini özledm , Tadamadığım dudaklarını, Duyamadığım sesini özledm Sıkılmadan bana sarılmanı…, Hayallerimi süslemeni özledmBitmesini isdemediğim düşlerimi, Ellerini tutmayı özledmBana söz verişlerini , Hiç unutamadığım kokunu özledm, Beni sarhoş eden Senle kavgaları özledm, Sonu sevgi sözcükleriyle bitenSu an içimden gecen, İstediklerimi söylemeyi özledm, Haykırışlarımı bildiren..

Yanında olmak isterdim , Özledimlerle yetinmemek… Hep birlikte mutlu olmamizi dileyerek !

vay be neler döktürmüş bizimki zamanında duygulandım iyi mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…