bnm babamlarda 1870de gelmişler oradan istanbula ama tabi bende kalmadı göçmenlik artık ama nerelisin diye soranlara istanbul dediğimde dedemin dedesine kadar iniyorlar 8 göbek oldu istanbul diyorum yok bulgar göçmenisin sen diyorlar
6 dolacak canım
6 dolacak canım
:)) çoook eski göçmenlerden...
ben bayağı göçmen yaa 1995te geldik, 5-6 yaşlarındaydm bizimki de 2-3 yaşında gelmiş
yaşlar çıktı ortaya
hAYYTTT maşallah en uzun bizi sanardım bendebiz çöm çöm kalmışııızzz
sizin ne kadar oldu kuzumhAYYTTT maşallah en uzun bizi sanardım bendebiz çöm çöm kalmışııızzz
huahauahabana diyene bakkk nerde yaşıyorsun yavrm?
amann hepimiz aynı yaslardayız bn 25 olduğumu söylemiyorum meselaaaa:)) çoook eski göçmenlerden...
ben bayağı göçmen yaa 1995te geldik, 5-6 yaşlarındaydm bizimki de 2-3 yaşında gelmiş
yaşlar çıktı ortaya
sen baya büyükmüşsün canımamann hepimiz aynı yaslardayız bn 25 olduğumu söylemiyorum meselaaaaayy böyle söleyince birden cok geldi bana
yaşını mı saklıyordun
sizin ne kadar oldu kuzum
demi konya da canım sen neredesin?
inş canıım yaa umarıım öle olurişe bi girse gözümü korkutuyo baya hemen göndercem dio önce sen gel diorum onların arasında bende kaynarım bizimkilerle gelcz dioo
sen kaç yaşındasıın canım????sen baya büyükmüşsün canım
yaa size bi olay anlatiim bak
şimdi ben bulgaristana gittim babaannemler ordadırlar... düğüne gidicez ama ben yüksek bi ayakkabı giydim... şu 16 cnm topuklardan mı ne anlamam pekneyse yolların bi kısmıda arnavut kaldırımı şeklinde taş tabi yürümesi zor babannem diyorki sen gençken böyle topuklu giymezdin şimdi giyooon tabi babaannem 16yaşında evlendiği için ben yaşlıym
Babaanne dedim gençken derken??
ee ne sende kartladın diyorsonra diyor yaş kaç? dedim babaanne şey demen lazım
ben senin yaşındayken 2 tane çocuğum vardı biri 7 biri 5 yaşındaydı
o kadar oldun mu sende evde kalmışsınn valla diyor
bizde sizee yaklaştıık bak aşada yazıooo ama söyliim hadiii 6ya girceez mi diyim girdik mi diyim bilemedm şimdiii
neyyy deme kız öyle bunalıma mı sokacaksın beniii harbiden 25 demek cok garip geldiiii tmm bn nisana kadar 24 diyeyim bari bi kaç ay alıştırayım kendimisen baya büyükmüşsün canım
sen kaç yaşındasıın canım????
ahhhaaaa yaaa inanmıyoruum koptum yaaa
aaa senii istemeyemiii gelceklerrr inş. biran önce iş bulurdaa sizde kavuşursunuz bebeğimmm
ahhahahaahahah eskiler öyle tabi cnm neyseki bnm anneannem bu düşünceden kurtuldu simdi diyorki amannn evlenip ne yapacaksın koca hep var gezin eğlenin diyoryaa size bi olay anlatiim bak
şimdi ben bulgaristana gittim babaannemler ordadırlar... düğüne gidicez ama ben yüksek bi ayakkabı giydim... şu 16 cnm topuklardan mı ne anlamam pekneyse yolların bi kısmıda arnavut kaldırımı şeklinde taş tabi yürümesi zor babannem diyorki sen gençken böyle topuklu giymezdin şimdi giyooon tabi babaannem 16yaşında evlendiği için ben yaşlıym
Babaanne dedim gençken derken??
ee ne sende kartladın diyorsonra diyor yaş kaç? dedim babaanne şey demen lazım
ben senin yaşındayken 2 tane çocuğum vardı biri 7 biri 5 yaşındaydı
o kadar oldun mu sende evde kalmışsınn valla diyor
neyyy deme kız öyle bunalıma mı sokacaksın beniii harbiden 25 demek cok garip geldiiii tmm bn nisana kadar 24 diyeyim bari bi kaç ay alıştırayım kendimi
olmuş baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?