355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bnde yüzüğü sevmiyorum birde bnm alerjim var kabarıp kasınıyorum arada bi takıyorum:26: :26: ama olsum bnm dövmem var zaten takmama gerek kalmıyorr

cnm altın ve gümüşte mi yapıyor...? ne dövmesi var bi de nerde???

valla takıldı mı çıkartamam ben ya alışıcaz mecbur:) evde iş yaparken çıkarırım:))

o günler gelince havada yürüyor gibi olcam heralde, ya da çok fazla karışan olursa bu mod
ayağımızın yyere basmayacağı kesin

cnm altın ve gümüşte mi yapıyor...? ne dövmesi var bi de nerde???

valla takıldı mı çıkartamam ben ya alışıcaz mecbur:) evde iş yaparken çıkarırım:))
hepsine var cnm altın gümüş platin şanssızım o yüzden :26: :26: bileğimde var cnm arapça tuğçe ömer yazıyor

alla alla kuzu sende ner yardan geçiyon ne serden ebedii sözlüü kalcazz ne yaa koptum ay bende yzükten hazetmiyorum ya yüzük yerine keşke başka bişeylr olsaydıı

hepsine var cnm altın gümüş platin şanssızım o yüzden :26: :26: bileğimde var cnm arapça tuğçe ömer yazıyor

ayy benim Allah'tan altın gümüşe yok:))
ayy süpermiş:) bende bileğime istiyorum ama sonsuzluk işaretinin içinden geçsin böyle:) bebiş olunca belki ikisinin adı:)) yada artık 2 bebiş olursa 3ünün adı:)) ama o yaşa geldiğimde de istermiyim bilmiyorum...

bnde yüzüğü sevmiyorum birde bnm alerjim var kabarıp kasınıyorum arada bi takıyorum:26: :26: ama olsum bnm dövmem var zaten takmama gerek kalmıyorr

aynen benimde alrji var ama bide sevmiyorum ben ciddenn oww dövme süpermişş bende öyle bi teklif sundum eşime ama kabul etmedii bende dövmeye karşıı mübarek kendisinin 4-5 tane dövmesii var adalet mii bu yaaa

alla alla kuzu sende ner yardan geçiyon ne serden ebedii sözlüü kalcazz ne yaa koptum ay bende yzükten hazetmiyorum ya yüzük yerine keşke başka bişeylr olsaydıı

işte bendeki garipliği çözmeye başlamışııınnnnhelal olsun sana helal olsuuunnnn
ben seviyorum yaa alyansı hele böle degişik istediim tarzda olunca hiiç çıkarmaaam

aynen benimde alrji var ama bide sevmiyorum ben ciddenn oww dövme süpermişş bende öyle bi teklif sundum eşime ama kabul etmedii bende dövmeye karşıı mübarek kendisinin 4-5 tane dövmesii var adalet mii bu yaaa

aa-aa öyle şey mi olur
gerçi bizimkide saçmalama falan demişti ama öyle bişey yaptırcamı söylemedim sadece dövme fikrine dedi
bizimki tam bir aile babası piercing istiyordum bi ara dilime ıyk o ne dedi

onu bnde yaptıracağım cnm ya parmağımın yanına yada boynuma ama tarih yazdıracağım yerine bi karar verebilirsem hemen gideceğimde cok kararsızım işte :26: :26:

sen baya futbol takımı kurcaaan heraldeee2 olusa 3ünn adı 6 olursa 5inin adıı falaaannnn

ahahaha belki canının yanacağını falan düşünüyordur cnm ya yoksa gerçekten güzel birşey bn daha ilk senemizde yaptırmıstım simdi sanki öyle doğmuş gibi görüyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…