bnde yüzüğü sevmiyorum birde bnm alerjim var kabarıp kasınıyorum arada bi takıyorum:26: :26: ama olsum bnm dövmem var zaten takmama gerek kalmıyorr
yokk bi abim bi ablam varda onları ne yapayım kazık kadarlarbnm bi tane kuzenim var sadece onunda bebişi 2 yasında sevmeye doyamıyorum ama yinede bnmde olsun
ayağımızın yyere basmayacağı kesino günler gelince havada yürüyor gibi olcam heralde, ya da çok fazla karışan olursabu mod
oovv sen yedin beniii bugün kuzu yaaaaa
ankaranın baglarıda büklüm büklüm yollarıııııııııı ne zaman sarhooş oldunda kaldıramıyooon kollarııııhoobaaaa
oovv ama yüzük isteriim baak hemde çook işe girse ilk iş kendi aramızda sözlencez ama evlenmicezzz ebedii sözlüyüü oynicaaazzz
onun dedesi silivriyee gelmiş cok onceden sonra uskudarr :)))
hepsine var cnm altın gümüş platin şanssızım o yüzden :26: :26: bileğimde var cnm arapça tuğçe ömer yazıyorcnm altın ve gümüşte mi yapıyor...? ne dövmesi var bi de nerde???
valla takıldı mı çıkartamam ben ya alışıcaz mecbur:) evde iş yaparken çıkarırım:))
ehehe her türlü senden kıdemliyim galiba
ablaa de bana
oovv sen yedin beniii bugün kuzu yaaaaa
ankaranın baglarıda büklüm büklüm yollarıııııııııı ne zaman sarhooş oldunda kaldıramıyooon kollarııııhoobaaaa
oovv ama yüzük isteriim baak hemde çook işe girse ilk iş kendi aramızda sözlencez ama evlenmicezzz ebedii sözlüyüü oynicaaazzz
inşallah cnmayyy Allah istediğimizde gönlümüze göre verir inş.
hepsine var cnm altın gümüş platin şanssızım o yüzden :26: :26: bileğimde var cnm arapça tuğçe ömer yazıyor
hepsine var cnm altın gümüş platin şanssızım o yüzden :26: :26: bileğimde var cnm arapça tuğçe ömer yazıyor
bnde yüzüğü sevmiyorum birde bnm alerjim var kabarıp kasınıyorum arada bi takıyorum:26: :26: ama olsum bnm dövmem var zaten takmama gerek kalmıyorr
alla alla kuzu sende ner yardan geçiyon ne serdenebedii sözlüü kalcazz ne yaa koptum ay bende yzükten hazetmiyorum ya yüzük yerine keşke başka bişeylr olsaydıı
alla alla kuzu sende ner yardan geçiyon ne serdenebedii sözlüü kalcazz ne yaa koptum ay bende yzükten hazetmiyorum ya yüzük yerine keşke başka bişeylr olsaydıı
yaptır cnm sende mi isim yazdırmak istiyorsun yoksa sekil falanmı?bende istiiomm yaa dövmee amaa geçiciiiii
aynen benimde alrji var ama bide sevmiyorum ben ciddenn oww dövme süpermişş bende öyle bi teklif sundum eşime ama kabul etmedii bende dövmeye karşıı mübarek kendisinin 4-5 tane dövmesii var adalet mii bu yaaa
onu bnde yaptıracağım cnm ya parmağımın yanına yada boynuma ama tarih yazdıracağım yerine bi karar verebilirsem hemen gideceğimde cok kararsızım işte :26: :26:ayy benim Allah'tan altın gümüşe yok:))
ayy süpermiş:) bende bileğime istiyorum ama sonsuzluk işaretinin içinden geçsin böyle:) bebiş olunca belki ikisinin adı:)) yada artık 2 bebiş olursa 3ünün adı:)) ama o yaşa geldiğimde de istermiyim bilmiyorum...
ayy benim Allah'tan altın gümüşe yok:))
ayy süpermiş:) bende bileğime istiyorum ama sonsuzluk işaretinin içinden geçsin böyle:) bebiş olunca belki ikisinin adı:)) yada artık 2 bebiş olursa 3ünün adı:)) ama o yaşa geldiğimde de istermiyim bilmiyorum...
alemsin yaaa
ahahaha belki canının yanacağını falan düşünüyordur cnm ya yoksa gerçekten güzel birşey bn daha ilk senemizde yaptırmıstım simdi sanki öyle doğmuş gibi görüyorum kendimiaynen benimde alrji var ama bide sevmiyorum ben ciddenn oww dövme süpermişş bende öyle bi teklif sundum eşime ama kabul etmedii bende dövmeye karşıı mübarek kendisinin 4-5 tane dövmesii var adalet mii bu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?