355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

helal sana canımmmmmmm

napimm kuzu yaaaa

hehehe tmm tmm :)) Zamanla kendın ztn yaşayrk gorceksnn

Oyy o askere gideceği gunler geldi aklıma ya hem artık gitsin başlasın diyordum hemde ben onsuz napıcam diyordum şaka maka bayağı yol kat ettik kızlar helal olsun bizlerede:))

Ayy çok şekersiniz kızlar yaa ilk gittiği zamanlarda nereye yazacağım belli oldu
Evet onu ben de düşünüyorum şimdi bu artisliği yapıyosun ama muti bak pişman olcaksın diyorum kendime
Hiiç bağırmam ben :124:

ben wc bile telefonu goturuyodummm ararsa duyamam dıeeee

şimdi bende götürüyodum da baharcım bu ayrıntıyı burda internet ortamında vermek istemedim

off evet ilk günler neydi öyle yaa çok zordu çokk. aramadığı zaman çıldırıyordum dediğin gibi wcye bile gitmediğm zamnlar çokolduu, hala da oluyo gerçi aricak diye saatlerini bekliyorum

en kötüsüde ulaşamamak işte.. şimdi hiç olmazsa cep tlf yanında çok şükür iyi kötü ordan haber alabiliyoruz..

yaşayarak öğren o zaman tatlım biz her zaman burda yardıma ve desteğe hazırız :))

dünyanın en tatlı yarenleri izmirden sarının yareni yatar hepinize iyi geceler sabah görüşmek üzere

[Evet cnm çok şükür yakın ayda 1 kere evci izni alıp geliyor babası sağolsun gidip alıyor geliyor ama gittiği an sanki hiç gelmemiş gibi hissediyorum çok özlüyorum ya

aa ne güzel sevindim senin adına bak ne güzel sık sık görüyosun :)) 3 kere izni var diye biliyorum ben doğru değil mi? benim sarıda denizlide 3 saat var aramızda ama 1 kez gittim henüz yemin töreni haricinde.. dönmesi çok fena oluyor bu yüzden cesaret edemiyorum [/QUOTE]

Aynen canım ya bende hiç gitmeye cesaret edemiyorum onu bırakıp nasıl dönerim ben kendime gelemem valla alışmışken dayanmaya çalışıyorum işte

hahaa wc katılıosa lafıda gecer arkadeşşşş sdce odaya bırkmıodm yanmda grtrydm ne vr bunda hop hop

Çok çok teşekkür ediyorum, işin şakası bir yana psikolojik desteğe gerçekten ihtiyacımızın olduğu bi dönem. Hem askerlerimiz hem de bizim için. Bizim topiğimiz henüz çok yeni, çok az kişiyiz ve hepimiz çok stresliyiz. O yüzden topiğinizi kalabalık ettim
Güldürdünüz beni Allah razı olsun

bıtek o mu sende onunla brlkte bıttrmye basycksn bnmkının yrn carsısı var gecer ona hızlır yrn :))))
Aynen canım ben ondan daha ağır geçiriyorum birgünü hatta psikolojik olarak... Ama o da daha çok yoruluyo ... Çok nöbetleri var ve sabah 5 de kalkıyo aksam saat 10-10:30 o civarlarda işi yoksa yatabiliyor onun için ne kadarda uzundur birgün kıyamıyorum gerçekten... Çok fazla agır geliyo bana... Bana şafak sayma ya bırak aksın gıtsın normal zamanmıs gibi hissetmeye calıs ben öle yapıyorum diyo ama rahatlatamıyo benım ince düşünceli sevgilim beni

anladımm ama öyle yda boyle gecıcek ne yazıkkı elden bısı gelmıo sabrettırmektn bska

İyi geceler kızlar çok teşekkür ederim tavsiyeler ve hoş sohbetiniz için

Iyi geceler canlar bende yatıyım artık ooh yarın çarşı izni uzaktanda olsa aşkımı görcem ben haydi dikkat edin kendinize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…