355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ben kendimi yakıştıramıyorum yaa :D kuzenim evlendi çok yakın zamanda onun yüzüklerini takıyorum deneme amaçlı elime bile yakışmıyr gibi :D sanki annesinin ayakkabısını giymiş kız cocugu:D
senin olunca alışıyon mu? :D:37:
ayyyy bak bnm kafadan biri daha var cok sevindimmm :9: :9: :9: ama bebek istiyorum ben böle minnak minnak yerim bn gelecekti bebişimiiii annem bi kardeş yapsaydı böle olmazdı işteeeee :9: :9: :9:

bizler bir erkek bir kadındaki hesap 8 9 yılı tamamlar hala evlenemeyiiizzz:52::52::52:bencede 3 falan normal 25 26 yaşında olcaz oda normal yaniii :1:yalan mııı:9:sen kaç yaşındasıınn???

ee öle tabiii şimdi kim para harcayacak hazır warkeen masrafsıız:8:ooww o topa hiç girme canıım:15:sıkıntılı oralar biraaaz:ssz:

sene hesabı dersen 25 :D normalde 24.5 bile yok yani aahahahah :27::D

ben kendimi yakıştıramıyorum yaa :D kuzenim evlendi çok yakın zamanda onun yüzüklerini takıyorum deneme amaçlı elime bile yakışmıyr gibi :D sanki annesinin ayakkabısını giymiş kız cocugu:D
senin olunca alışıyon mu? :D:37:

Bende öyleydimm aama insan başına gelmeyince tam anlamıyo dıştan hep önyargıı.. Ben yüzük takmıyorum ya takamıyorum eşimde sinir oluyo niye takmıyosun diye sevmiyorum ya zorla bi yere giderken anca onun haricinde yüzük takmam benimkide tam tersi yüzüğünü çıkarmaz hayattav:32:

ee öle tabiii şimdi kim para harcayacak hazır warkeen masrafsıız:8:ooww o topa hiç girme canıım:15:sıkıntılı oralar biraaaz:ssz:

oww tutumluu kuzuuu :1::1: anladım canım .)

ayyyy bak bnm kafadan biri daha var cok sevindimmm :9: :9: :9: ama bebek istiyorum ben böle minnak minnak yerim bn gelecekti bebişimiiii annem bi kardeş yapsaydı böle olmazdı işteeeee :9: :9: :9:

ahaha ama öyle yaa :D
onu bende çok istiyorum canım sende benim gibi tek misin yoksa?
neyseki şimdi benim kuzenler evlendide bebekleri oldu biri yeni doğdu biri 2 yaşında oldu 2 yaşında olanı her gün görüyom öyle kapatıyoruz arayı :D

sene hesabı dersen 25 :D normalde 24.5 bile yok yani aahahahah :27::D
oovv sen yedin beniii bugün kuzu yaaaaa:21::21::21:
oyun havası istiyorum:32::32::32:
ankaranın baglarıda büklüm büklüm yollarıııııııııı ne zaman sarhooş oldunda kaldıramıyooon kollarıııı:62:hoobaaaa:62::64::64:
Bende öyleydimm aama insan başına gelmeyince tam anlamıyo dıştan hep önyargıı.. Ben yüzük takmıyorum ya takamıyorum eşimde sinir oluyo niye takmıyosun diye sevmiyorum ya zorla bi yere giderken anca onun haricinde yüzük takmam benimkide tam tersi yüzüğünü çıkarmaz hayattav:32:

oovv ama yüzük isteriim baak hemde çook işe girse ilk iş kendi aramızda sözlencez ama evlenmicezzz ebedii sözlüyüü oynicaaazzz:52::52::52::52::52::52::16::16:

bnde yüzüğü sevmiyorum birde bnm alerjim var kabarıp kasınıyorum arada bi takıyorum:26: :26: ama olsum bnm dövmem var zaten takmama gerek kalmıyorr :9: :9: :9:

ahaha ama öyle yaa :D
onu bende çok istiyorum canım sende benim gibi tek misin yoksa?
neyseki şimdi benim kuzenler evlendide bebekleri oldu biri yeni doğdu biri 2 yaşında oldu 2 yaşında olanı her gün görüyom öyle kapatıyoruz arayı :D
yokk bi abim bi ablam varda onları ne yapayım kazık kadarlar :9: :9: :9: bnm bi tane kuzenim var sadece onunda bebişi 2 yasında sevmeye doyamıyorum ama yinede bnmde olsun :9: :9: :9:

Back
X