- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
olmayacak biliyorum
Sen ne istiyorsuun peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmayacak biliyorum
Naber bebegim![]()
annem içerde telefonda kına gecesi bilmem ne diye bahsediyor teyzeme, ne kına gecesi yakalbim acıyor, kalbim sıkılıyor...............
Vardi bi aciklamasi cok takilma bence bi sebebi olmali :)Offf idare eder canım ya bizimkiyle bu ustada dha az görüşürüyoruz sanki.
Bide bugün 10 konuştuk. Whatsdan en son fto atacakti. Ben attım. Sonra bişiler yazdm açmadı bile whatsappını. Sonra teli kapattı. Zaten kapatıp yatacaktı da böyle olmasıda ne yaaaa
sen ne istiyorsuun peki
canım siz biraz sakinlesseniz daha iyi olmaz mı?
Belki oda ven askerdeyim ondaki triplere bak diyip. Sinirlensede umursamaz davranıyordur.
Vardr muhakakda bakalım yaaaaVardi bi aciklamasi cok takilma bence bi sebebi olmali :)
a-r-a-m-a-d-ı................................
Araaaar araaarrrra-r-a-m-a-d-ı................................
Vardr muhakakda bakalım yaaaa
Canım blki zamanı olmamıştır. Belkide seninde sakinleşmeni bekliyordur.![]()
Araaaar araaarrrr
Gunaydiiiiinnn
ben aradım geceama görmemiş
sabahta ben aradım
cırt
Kizlar merak etmeyin bizm safak 36 artk gordugum.kdaryla acemi de hic arayamiyorlar kasmayin kndnzi ama usta birlk cok rht gcio tel ellernde htta 2 tane kullnio bnm nsanlim :) ha bire ario bzen bn musait dglm bile dyrm yni o derece rht
Canım benimkide 2 haftadr ustada. Biz acemide dha çok görüşüyorduk![]()
ben aradım geceama görmemiş
sabahta ben aradım
cırt
yoğundur belki canım. Nerede yapıyordu seninki ?
Dünkü olayı biliyorum da biraz düşünmemeye çalışarak dinlendir kendiniyoğunluktan değilizmitte canım
Bnm nisanlimla alay ediolrms artk asık misin oglum ha bire tel elinde knusyn dye brazda frsat yaratmlri lzm kndlrnn bnce
Benimkinde tam 3 tane tel var
Yeri geliyo 2 dk konuşuyoruz sadece
Ama daha yeni gitti tam düzeni otursun bekle biraz artar konuşmalarınız belkii![]()
Benmkinde haftasnundan beri tel var. Görevi belli olnca durum oturacak diye ümit ediyorum :)