355. Dönem (Mayıs/Haziran 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Asker Yolu Bekleyenler

Offf idare eder canım ya bizimkiyle bu ustada dha az görüşürüyoruz sanki.
Bide bugün 10 konuştuk. Whatsdan en son fto atacakti. Ben attım. Sonra bişiler yazdm açmadı bile whatsappını. Sonra teli kapattı. Zaten kapatıp yatacaktı da böyle olmasıda ne yaaaa

annem içerde telefonda kına gecesi bilmem ne diye bahsediyor teyzeme, ne kına gecesi ya :14::14: kalbim acıyor, kalbim sıkılıyor...............

Canım siz biraz sakinlesseniz daha iyi olmaz mı?
Belki oda ven askerdeyim ondaki triplere bak diyip. Sinirlensede umursamaz davranıyordur.

Offf idare eder canım ya bizimkiyle bu ustada dha az görüşürüyoruz sanki.
Bide bugün 10 konuştuk. Whatsdan en son fto atacakti. Ben attım. Sonra bişiler yazdm açmadı bile whatsappını. Sonra teli kapattı. Zaten kapatıp yatacaktı da böyle olmasıda ne yaaaa
Vardi bi aciklamasi cok takilma bence bi sebebi olmali :)

Kizlar merak etmeyin bizm safak 36 artk gordugum.kdaryla acemi de hic arayamiyorlar kasmayin kndnzi ama usta birlk cok rht gcio tel ellernde htta 2 tane kullnio bnm nsanlim :) ha bire ario bzen bn musait dglm bile dyrm yni o derece rht

Kizlar merak etmeyin bizm safak 36 artk gordugum.kdaryla acemi de hic arayamiyorlar kasmayin kndnzi ama usta birlk cok rht gcio tel ellernde htta 2 tane kullnio bnm nsanlim :) ha bire ario bzen bn musait dglm bile dyrm yni o derece rht

Canım benimkide 2 haftadr ustada. Biz acemide dha çok görüşüyorduk :D

Back
X