- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
eskıler 40 yasında ılla dogururlarmıs annemın teyzelerı,babanem,annanem,annemın yengelerı hep 40 yasında mutlaka dogum yapmıs ama son dogumlarını yapmıslar
onunda nedenını ogrendım nıye hepınız anlasmıs gıbı 40 yasında son dogumlarınızı yaptınız dıye
40 yasında dogum yapınca menepoz daha gec gerceklesıyormus menepoza da en erken gıren annem oldu o da 50 yasında gırdı bu bır tesadufmudur bılımsel acıklaması var mıdır bılemıyorum ben suan nıye tum sulalemın rahım fılmını cekıp ortaya koydum onu da bılmıyorum buda işte boyle bır anımdır
aslında erken menepoz kalp damar hastalıgı üreme organında cesıtlı hastalıklar kemık erımesı ve cılt yaslanmasına neden olurAnlayamadim,menopoz niye erken olmasin? Cocuk olurmu derdi yok, adet derdi yok. Eh iyi iştee
bilemıyorum :) 40 yasında ve sonrasında dogurup hemen sonrasında ya da kısa sure ıcınde menepoza gıren varsa yazsın hepsı daha gec gırmıs sımdıye kadar...Menopoz olaylari genetik yani dogumla ilgili degildir bence
1 Tane yap kız benceMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Benimbilemıyorum :) 40 yasında ve sonrasında dogurup hemen sonrasında ya da kısa sure ıcınde menepoza gıren varsa yazsın hepsı daha gec gırmıs sımdıye kadar...
40 yaslarda dogum omru uzatıyor seklınde haber baslıkları karsıma cıktı dungoogle yemeyıp ıcmeyıp onume bu haberlerı cıkardı
Cocuk istemeyip sırf yas geciyor diye yapmak istiyorsanız yanılırsınız muhtemelen.Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
aslında erken menepoz kalp damar hastalıgı üreme organında cesıtlı hastalıklar kemık erımesı ve cılt yaslanmasına neden olur
benım dogumda sıkıntılarım oldu agır amelıyat gecırdım erken menepoza gırme rıskım var dıye tedavı oldum uzun sure yanı pek de ıyı bırsey degıl :)
Bu tarz söylemler hep kişisel ben kaç tane 40 yaşında doğurmuş ve bebekte sorun olan kişi biliyorum kişiyi olumlu da etkileyebilir olumsuzda kiliye göre değişen durum bunlar yok 40 ından sonra doğurmak iyi oluyormuş yok enerjin kalmıyormuş fln bunlara göre değil siz içinizden gelene iseğinize mantığınıza göre hareket edinBenim
Kv 42 de dogurmus en son cocugunu.. rahminde sorun varmis dr hamile kalirsan dogumla temizlenir demis gercektende oyle
Olmus.
Annem hep derdiki 40 yasinda dogurmak isterdim
En son cocugumu.. son kardesim kazara olmus..halbuki bana gore sansliydi 40 once dogurmus cogunu buyutmus sayilirdi…
Arkadaş doğru söylemiş. :) Benim annemde menapoza girdikten sonra hastalıkları arttı. Kemik erimesi vs.Yaaa pes artik! Hiçmi rahat etmeyecez yaa! Bende umudumu menopoza koymuştum. Ne kaa rahat, ömür boyu adet olunmamasi yani rüya gibi biseydi. Demek ki harbiden rüyaymiş
Tabiiki bunlar genelleme oluyor.. kimBu tarz söylemler hep kişisel ben kaç tane 40 yaşında doğurmuş ve bebekte sorun olan kişi biliyorum kişiyi olumlu da etkileyebilir olumsuzda kiliye göre değişen durum bunlar yok 40 ından sonra doğurmak iyi oluyormuş yok enerjin kalmıyormuş fln bunlara göre değil siz içinizden gelene iseğinize mantığınıza göre hareket edin
Yangin ayse gibi gezmekte cabasi.. menopoz bazi kadinlar icin kabusArkadaş doğru söylemiş. :) Benim annemde menapoza girdikten sonra hastalıkları arttı. Kemik erimesi vs.
Synen sanki o 45 inde doğurdu 100 yaşına kadar yaşadı misal bende 45imde doğurursam bende uzun yaşarım gibi bir yorum nasıl mantıksızsa bu yorumların hepsi de boşTabiiki bunlar genelleme oluyor.. kim
Ne gorurse onu ornek veriyo.. Allah verdiyse olur
Kesinlikle. Annemde diyor sürekli beni sıcak basıyor diye.Yangin ayse gibi gezmekte cabasi.. menopoz bazi kadinlar icin kabus
herşey kişiden kişiye değişiyor.Bence geç ben 26’da doğurdum ne kafam kaldırıyo ne enerjim yetiyo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?