36 yaş çocuk için geç mi ?

Anlayamadim,menopoz niye erken olmasin? Cocuk olurmu derdi yok, adet derdi yok. Eh iyi iştee

Anlayamadim,menopoz niye erken olmasin? Cocuk olurmu derdi yok, adet derdi yok. Eh iyi iştee
aslında erken menepoz kalp damar hastalıgı üreme organında cesıtlı hastalıklar kemık erımesı ve cılt yaslanmasına neden olur
benım dogumda sıkıntılarım oldu agır amelıyat gecırdım erken menepoza gırme rıskım var dıye tedavı oldum uzun sure yanı pek de ıyı bırsey degıl :)

Menopoz olaylari genetik yani dogumla ilgili degildir bence
bilemıyorum :) 40 yasında ve sonrasında dogurup hemen sonrasında ya da kısa sure ıcınde menepoza gıren varsa yazsın hepsı daha gec gırmıs sımdıye kadar...
40 yaslarda dogum omru uzatıyor seklınde haber baslıkları karsıma cıktı dun google yemeyıp ıcmeyıp onume bu haberlerı cıkardı

1 Tane yap kız bence
Bende yaş 36 yaşındayım 1 tane evlâdım var şükür başka düşünmüyorum.

Benim
Kv 42 de dogurmus en son cocugunu.. rahminde sorun varmis dr hamile kalirsan dogumla temizlenir demis gercektende oyle
Olmus.

Annem hep derdiki 40 yasinda dogurmak isterdim
En son cocugumu.. son kardesim kazara olmus..halbuki bana gore sansliydi 40 once dogurmus cogunu buyutmus sayilirdi…

Eğer çocuk yapmaya karar verirsen hiç ertelemeden çalışmalara başla çünkü öyle birkaç ayda hamile kalma şansı çok düşükmüş. Bende korunmayı bırakınca hemen olur sanıyordum bu 9 ayımız büyük ihtimalle yine tutmamıştır

Cocuk istemeyip sırf yas geciyor diye yapmak istiyorsanız yanılırsınız muhtemelen.
32 de dogum yaptım 34 yasındayım.
2.yap diyenlere sol krose takasım geliyor.
2 cocuk lüxx lüx:)
Lüx tüketim 2.cocuk

Yaaa pes artik! Hiçmi rahat etmeyecez yaa! Bende umudumu menopoza koymuştum. Ne kaa rahat, ömür boyu adet olunmamasi yani rüya gibi biseydi. Demek ki harbiden rüyaymiş

Bu tarz söylemler hep kişisel ben kaç tane 40 yaşında doğurmuş ve bebekte sorun olan kişi biliyorum kişiyi olumlu da etkileyebilir olumsuzda kiliye göre değişen durum bunlar yok 40 ından sonra doğurmak iyi oluyormuş yok enerjin kalmıyormuş fln bunlara göre değil siz içinizden gelene iseğinize mantığınıza göre hareket edin

Ben de 40ta doğuracağım , çok istiyorum 40ta doğurmak O zaman kızım 9 yaşında olacak bana yardım da eder. Baya tanıdık var o yaşta doğuran o çocuklar çok hayırlı oldular nedense. Ben de yapacağım o zaman

Yaaa pes artik! Hiçmi rahat etmeyecez yaa! Bende umudumu menopoza koymuştum. Ne kaa rahat, ömür boyu adet olunmamasi yani rüya gibi biseydi. Demek ki harbiden rüyaymiş
Arkadaş doğru söylemiş. :) Benim annemde menapoza girdikten sonra hastalıkları arttı. Kemik erimesi vs.

Tabiiki bunlar genelleme oluyor.. kim
Ne gorurse onu ornek veriyo.. Allah verdiyse olur

Tabiiki bunlar genelleme oluyor.. kim
Ne gorurse onu ornek veriyo.. Allah verdiyse olur
Synen sanki o 45 inde doğurdu 100 yaşına kadar yaşadı misal bende 45imde doğurursam bende uzun yaşarım gibi bir yorum nasıl mantıksızsa bu yorumların hepsi de boş

bence once amh baktirin .amh dusukse olayin ciddiyeti degisiyor .
benim mesela over rezervim 40 a kadar dayanmaz yuksek ihtimal .

29 ve 35 yaşında yaptım dogumlarimi. Ikisi arasında ben bir fark hatırlamıyorum evde 2 çocuğa yetememenin stresi dışında.
Hatta ikinci dogumum gec olmasina rağmen daha rahat ve sakindim diyebilirim zira süreci biliyordum ilkinden tecrübeliydim.
Yorucu olur mu konusu bence kac yasında olursanız olun cocukla hayat yorucu ve kısitlayıcı.
Mesela bizim yurtdışı gezme planlarımız vardi sadece 1 tanesini gerçekleştirebildik zira kizım kucüktu birşey anlamaz dedik bekledik,oglum oldu şimdi o biraz büyüsün diye bekliyoruz en basitinden. Eşimle ikimiz olsak bence gezmiştik hepsini. Bu açıdan bakın. Yaşınız gec degil ama eşinizle yapmak istedikleriniz varsa önce önce onları yapın. Sonrasında kararınızi uygularsınız.
Hakkınızda hayırlısı

Her tercih bir vazgecistir lafı çocuk üzerine söylenmiş olmalı
Bir çok şeyden illa mahrum olacaksın.
En çok da uykudan.
Hayatınızda çocuğu ne kadar istiyorsunuz bunu sorun kendinize.
İlla olmalı diyorsaniz kesinlikle artık zamanı.
Her geçen gün zorlaşıyor bakması vs.
30li yaşların başı gene iyi ama sona doğru enerji çekilmesi oluyor.
Ben ilkini 33 de dogurdum hep iki çocuk hayalim vardı ama şimdi bilemiyorum çok zor bakması büyütmesi.
Ki ben çok çocuk seven biri olmama rağmen her geçen gün tahammül de azalıyor.
Şimdi benim ikinciyi ne zaman yapmam lazım kafamda deli sorular.
İlla 40a doğru sarkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…