36 yaşında flötü olmamış biri olmak bence de normal değil .........
yemin ediyorum kimseyle çıkmadım . el ele tutşmadım bir cafede oturup tost yemedim,çay içmedim
((((
normal değilim yani! peki ben neyim ? uzaylıbir yaratık mı ? hasta mıyım yoksa ? .
bence normal çünkü herkesin kaderi aynı olmak zorunda değil. sakın umutsuz olmayın benim bi 36 yaşında ablam vardı seninle aynı durumdaydı 35 yaşına kadar hiç bi erkekle flört etmemişti çok mutsuz ve umutsuzdu artık geçen yıl birgün bir telefon geldi ortaokuldan normal bir rarkadaşıymış ve ozamanlar bizim ablamıza aşıkmış numarasını bilinmeyen numaralardan bulmuş hepmiz çok şaşırdık nasıl olurda okadra yıl sonra bulur öyle işte şuan evlilik hazırlığı yapıyor kensisi :) yani hiç belli olmaz ne zaman ne olacağı geç olsun temiz olsun boşver :)
Namazı bilmiyorum, ben bu surenin cuma sabahı, 18 defa okunması gerektiğini duymuştum. Öyle de yaptım, sanırım 2 ay oldu. Bu arada 30 yaşındayım ve olabilecek gibi görünen kişiler de olmuyor.
Bir akrabam geçenlerde dedi ki" Allah bazı tehlikelerden koruduğu kullarını isteseler de bazı şeylere erdirmezmiş." Demek ki çok üzülecektim diyorum bazen teselli buluyorum, bazen de bu kadar insan arasında kıtlık çekmek insanın zoruna gidiyor.
bende bu cümleye çok inanıyorum...tam olacak gibi biri çıkıyor... sonra sebepsiz hiç birşey olamıyor... Diyorum ya Allahın gerçekten sevgi kuluyum.. yada bu eş-sevgili gibi meseleler bana nasip olmayacak.. hiç bir zaman...
he türlü acıya keder senin verdiğin her şeye razıyım rabbim diyorum .. ..
Artık sadece zaman diyorum... ama... işde insan bazen şunu düşünüyor. acaba olmayacak mı hiç .... herkesin yaşadığı o mutlu telaşlar... heyecanlar bende hiç yaşanmaycak mı_ .. hep böyle mi gidecek.
Çoğu zaman inancım kaybolma noktasına geliyor...aslında kayboldu desem yeridir...
Bazen isyan çığlıklarım yükseliyor.. inancım çok yüksek olsada... bilmiyorum içimnde sebepsiz bir öfke var.. kendime .. yaşadıklarımaaa...
Konu evlilik olmasada .. yar olayı.. sevgi olayı... yada evlilik olayı
Arkadasım ,flört su bakımdan ıyıdır nasıl bır erkeğin senı mutlu edeceğını anlamanı sağlar,ama bunu
belli cerceveler ıcınde yaşa...flörtde herşey gıbı ıyı ve kötü yanları vardır aşık olabılırsın,sevdığın kadar
sevılmeye bılırsın,aldatılabılırsın vs vs ..Ama hayat bu acıyla tatlı hep el ele..Ama 36 yasına kadar bu
sevgı boşluğunu nasıl
doldurdun:26:
şuana kadar hiç sevgilin olmadıysa, bırak sevgiliyi bir flörtün bile olmadıysa bu tabi ki normal bir durum değil, sonuçta belli bir yaşta, duygusal ve fiziksel ihtiyaçları olan erişkin bir kadınsın.
Eğer hiç flörtün olmadıysa bunun tek nedeni erkeklerin seni beğenmemesi olamaz diye düşünüyorum, zira şimdiye kadar hiç bir erkeğin beğenmediği kimseyi gerçekten görmedim. Bir şekilde senden de kaynaklanan bir sorun vardır ve bunun öz eleştirisini yapman gerekir...
peki sosyal ortamlara girip insanlarla iletişim kuruyor musun?mesela bir arkadaşın çevresiyle eğlenceye gidecek sen de takıl ona.yani biri gökten insin diye bekleme.çok mu soğuk duruyorsun acaba?
kilonla ilgili olduğunu sanmıyorum ( herhalde 150 kilo civarında değilsindir) belki kendini kilolu bulman özgüvenini sarsıyordur ve insanlara bu yüzden mesafeli yaklaşıyorsundur.
bilemiyorum, gerçekten hiç bir alımı olmayan çok kız var etrafta düzenli bir ilişkisi olan, sonuçta erkeklerin hepsi de Orlando Bloom değilsende bu yaşına kadar sana çekici gelen, kişiliğiyle bağdaşabileceğin pek çok insan bulabilirdin. Sana yaklaşan insanlar olmuştur elbette onlara pas vermedin mi hiç?
birini görüp aşık olmayı bekleme zaten.birinden hoşlanırsın o da hoşlanırsa tanışırsınız arkadaşlık flört derken uyarsa ilişki uzar.yani tabiki eğlenenler arasından birini görüp de elektrik akımına falan girmeyeceksin,böyle birşey mi bekliyorsun acaba?:26:
yani aynı çevrede hep seni tanıyan kişiler arasında nasıl biriyle tanışmayı bekliyorsun ki bilet almadan piyangonun çıkmasını beklemek gibi bi şi bu.
sosyalleşmeden de bu iş anca sanal da olur onu da tavsiye etmem.
92 kiloyum. .kimse bana ay şuna bak kilolu ıyyyy öğ demedi en azından yüzüme karşı demedi ama yine de şişman insan psikolojisi işte insan hoşlanılmadığını farkediyor. kim hoşlanır ki şişmanlardan
evet belki de dediğin gibi mesafeyi ben koyuyorum ki fazla yaklaşıp kalbimi kırmasınlar diye
36 yaşında flötü olmamış biri olmak bence de normal değil .........
yemin ediyorum kimseyle çıkmadım . el ele tutşmadım bir cafede oturup tost yemedim,çay içmedim
((((
normal değilim yani! peki ben neyim ? uzaylıbir yaratık mı ? hasta mıyım yoksa ? .
Neden yemin ettiğinizi anlamadım size inanmadığımı söylememiştim ki. :) Eğer 36 yaşında flört etmemiş biri olmak normalse neden surat asma işareti kullanıyorsunuz? :)
Kilo probleminiz olduğunu sonradan açıklamanız bana gerçeklerden kaçan biri olduğunuz izlenimi verdi, bunun size bir faydası olmaz, en iyisi yüzleşmek.
Neden yemin ettiğinizi anlamadım size inanmadığımı söylememiştim ki. :) Eğer 36 yaşında flört etmemiş biri olmak normalse neden surat asma işareti kullanıyorsunuz? :)
Kilo probleminiz olduğunu sonradan açıklamanız bana gerçeklerden kaçan biri olduğunuz izlenimi verdi, bunun size bir faydası olmaz, en iyisi yüzleşmek.
normal mi ? değil mi ? bilmiyorum işte insanların fikrini sormak için buradayım.
ama üzülüyorum .
kilo prolemimi sakladığımı hatırlamıyorum hatta söylediğimi hatırlıyorum. belki başka bir konu başlığında yazmışımdır. kiloluyum evet . erkekler beni beğenmemekte haklılar . ben erkek olsam ben de beni beğenmezdim
normal mi ? değil mi ? bilmiyorum işte insanların fikrini sormak için buradayım.
ama üzülüyorum .
kilo prolemimi sakladığımı hatırlamıyorum hatta söylediğimi hatırlıyorum. belki başka bir konu başlığında yazmışımdır. kiloluyum evet . erkekler beni beğenmemekte haklılar . ben erkek olsam ben de beni beğenmezdim
Evet öyle olmalı burada yok çünkü, her neyse de vur deyince öldürmüşsünüz. Gerçekleri kabullenmek illa olumuz olmak zorunda değil, bence yukarıda söyledikleriniz yerine "Braz fazla kilom var ama bununla başa çıkabilirim," demeniz sizin çin daha iyi olacaktır. Bir diyetislenle işe başlayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?