36 yaşını geçmiş hiç flört etmemiş bir bayan

bence bu sorun değil erdem..sonuçta kader var ve evlenicekseniz o çoktan yazılmışkişidir..gereksiz yere elinin sıcaklığını bile evlenmiyeceğin bir erkeğehissettirmek gereksiz

Yorumların tamamını okuyamadım. Ama düşüncelerimi paylaşmak istedim. Bence bu yaşına kadar bir sevgilinin olmamısın nedeni güzellik, beğenilme vs. gibi nedenleri olamaz. Tabiri caizse -sözüm meclisten dışarı- her topal satıcının , bir kör alıcısı vardır hesabı. Ki kendinde zaten bakımlı, sempatik bir bayan olduğunu eklemişsin. Kesinlikle herkesin bir beğeneni mutlaka çıkıyor. Bu yaşına kadar hiç sevgilin olmaması ile benim aklıma birkaç şık geliyor. Çok detaycı olman, hayallerindeki erkeğin fazla ütopik olması, sana yaklaşmaya çalışan erkekleri ciddi, soğuk vs. tavırlarınla uzaklaştırman. Birkaç cümlenden bunu çıkardım demiyorum, yanlış anlama, bence sebepleri bunlar olabilir diyorum. Evlilik programlarını son derece abuk bulmamla beraber arkadaş sitelerine üye olmanı öneririm. Çünkü günümüzde internet çok yaygın ve netten tanışan birçok kişi biliyorum. Bakınız örnek: Ablam Ablamda senden birkaç yaş büyük daha önce erkek arkadaşları oldu ama birtürlü evlilk olamadı vs. (Ablam çook detaycı) Önce benim önerimle dalgasına başladı ama sonra cidden tanıştı biriyle. Şu an araları limoni olsada bunun nedeni tabikide tanıştıkları ortam değil, bir ilişkinin akışı. Netten kimseye güvenme vs. klişelerinede kulak asma derim çünkü günümüzde net vs. değil kimseye güven olmuyor Net ortamına özgü değil yani :82: En azından karşı cinsle sohbet eder, kendini tanırsın. Belki senin gibi yıllarca aradığını bulamayan birisi vardır. O da seni bekliyordur Of çok hayalci oldu değil mi? Yıllar çook çabuk geçiyor, treni kaçırmaman dileğiyle..

Sevgiler

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah, benim de kısmetim açılır :)

evliliğin tehlikeleri mi ?

evet aslında olabilir. evlilik kötü gidese tehlikeli ve üzücü o olabiliyor. evlenenler çok mutlu diye bir şey yok. çoğu mutsuz ama yine de ben mutlular tarafında olacağımı umarak Allahtan hayırlı bir eş istiyorum :)

şuana kadar hiç sevgilin olmadıysa, bırak sevgiliyi bir flörtün bile olmadıysa bu tabi ki normal bir durum değil, sonuçta belli bir yaşta, duygusal ve fiziksel ihtiyaçları olan erişkin bir kadınsın.

Eğer hiç flörtün olmadıysa bunun tek nedeni erkeklerin seni beğenmemesi olamaz diye düşünüyorum, zira şimdiye kadar hiç bir erkeğin beğenmediği kimseyi gerçekten görmedim. Bir şekilde senden de kaynaklanan bir sorun vardır ve bunun öz eleştirisini yapman gerekir...

evet amacım evlilik değil zaten amacım sevilmek ,aşkı yaşamak, değer görmek , kadınlığımı hissetmek, bu da bu toplumda evlilikle olduğu için evlilik diyorum ,yoksa asıl mesele gelinlik giyip, imza atmak değil elbet. sevmek sevilmek. kadınlığını hissetmek.

ne güzel sormuşsun içimdeki bomboşluğu sevgisizliği hissederek.

--"36 yasına kadar bu sevgı boşluğunu nasıl doldurdun?"

nasıl mı ? bilmiyorum? hayal kurdum hep belki olur diye . tefekkür ettim Allah'a hayırlısı olsun diye ,

intihar edemezdim ya sabırla bekliyorum işte , hayırlısı :)

bir de burada bu konuyu açtım işte insanların fikrini almak istedim. durumum hakkında ,

işte sorun bu . bulamıyorum ,benim ne kusurum var?. ne iticiliğim var ? evet kiloluyum ama bu tek neden olamaz diye düşünüyorum. benden daha kilolular bile bir sevgili bulabiliyor evlenebiliyor . peki benim sorunum ne ?

Son düzenleme:
peki sosyal ortamlara girip insanlarla iletişim kuruyor musun?mesela bir arkadaşın çevresiyle eğlenceye gidecek sen de takıl ona.yani biri gökten insin diye bekleme.çok mu soğuk duruyorsun acaba?

peki sosyal ortamlara girip insanlarla iletişim kuruyor musun?mesela bir arkadaşın çevresiyle eğlenceye gidecek sen de takıl ona.yani biri gökten insin diye bekleme.çok mu soğuk duruyorsun acaba?

sosyal ortamım pek yok bir iki arkadaşım haricinde gidecek bir yerim yok. öyle sosyallikten de pek haz almıyorum sıkılıyorum bir an evvel eve gitmek istiyorum . eğlenceye gitseler nolur ki ben eğlenmedikten sonra . ne yapıcam orada eğlenen birine mi aşık olucam .yok sanmam. benim tarzım değil ( zaten arkadaşlarımı hepsi evli . evlilerin de hayatları belli düzende bekarlar gibi değil . evlilerle de pek uyum olmuyor. ( onlar çocuklarının kocalarını derdinde ben daha flört bile edemedim (

kilonla ilgili olduğunu sanmıyorum ( herhalde 150 kilo civarında değilsindir) belki kendini kilolu bulman özgüvenini sarsıyordur ve insanlara bu yüzden mesafeli yaklaşıyorsundur.

bilemiyorum, gerçekten hiç bir alımı olmayan çok kız var etrafta düzenli bir ilişkisi olan, sonuçta erkeklerin hepsi de Orlando Bloom değil sende bu yaşına kadar sana çekici gelen, kişiliğiyle bağdaşabileceğin pek çok insan bulabilirdin. Sana yaklaşan insanlar olmuştur elbette onlara pas vermedin mi hiç?

birini görüp aşık olmayı bekleme zaten.birinden hoşlanırsın o da hoşlanırsa tanışırsınız arkadaşlık flört derken uyarsa ilişki uzar.yani tabiki eğlenenler arasından birini görüp de elektrik akımına falan girmeyeceksin,böyle birşey mi bekliyorsun acaba?:26:

yani aynı çevrede hep seni tanıyan kişiler arasında nasıl biriyle tanışmayı bekliyorsun ki bilet almadan piyangonun çıkmasını beklemek gibi bi şi bu.
sosyalleşmeden de bu iş anca sanal da olur onu da tavsiye etmem.

92 kiloyum. .kimse bana ay şuna bak kilolu ıyyyy öğ demedi en azından yüzüme karşı demedi ama yine de şişman insan psikolojisi işte insan hoşlanılmadığını farkediyor. kim hoşlanır ki şişmanlardan
evet belki de dediğin gibi mesafeyi ben koyuyorum ki fazla yaklaşıp kalbimi kırmasınlar diye

Son düzenleme:

hayır işte ben de onu diyorum

"eğlenenler arasından birini görüp de elektrik akımına falan girmeyeceksin" demişsin y aben de bunu diyorum hani sosyal ol otamlara gir arkadaşlarınla eğlenmeye git falan diyorlar ya ben de bunu demek istedim eğelnenlere arasından birini seçecek halim yok .

offf nereden bulacağım? bilmiyorum , çarşı pazardan alınacak şey değil ki para biriktirip alayım

Son düzenleme:

canım benim yakında böyle ol inşallah

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…