36 yaşını geçmiş hiç flört etmemiş bir bayan

belki de ilk, tek ve son aşkınız eşiniz olacaktır? hem eşiniz için hemde sizin için bundan güzel şey ne olabilirki.. Allah hayırlı bir kısmet çıkarsın önünüze..

belki de ilk, tek ve son aşkınız eşiniz olacaktır? hem eşiniz için hemde sizin için bundan güzel şey ne olabilirki.. Allah hayırlı bir kısmet çıkarsın önünüze..

amin canım amin . ben de öyle umuyorum :) inşaallah dediğin gibi olur. bir çok erkekle flört etmek değil tabii ki amacım . hayatımın aşkını bulup evlenmek,uzun ömürlerle beraber mutlu olmak . inşaallah :)

pardon canım son mesajlarını okumadan yazdım.
hatırladığım kadarıyla kilo problemin vardı o konuda atılım yaptın mı?

utanıyorum bu durumdan . çevremde evlenmiş, sevgili bulmuş insanların yanında ezik duruma düşüyorum. benden küçük insanlar evli çocuklu, nişanlı , sevgilisi var vs. ama ben . sıfır kilometre (

Son düzenleme:
ya canım kusura bakma da sen de bir çevreye girmezsin,bir kursa yazılmazsın,kilo vermezsin.herşeye bir bahanen var e o zaman nasıl olacak bu iş?artık erkekler kilolu bayanlardan hoşlanmıyorlar biliyorsun.aslında bence kilolu bayanlar çok tatlı eskiden de gözde onlarmış ama artık televizyonlar öyle bir empoze etti ki hiç bir erkek etli butlu severim diyemiyor bile.

madem bu kadar muzdaripsin niye hırslanmıyorsun anlamıyorum.bence öncelikle sağlıklı bir şekilde zayıflamaya odaklan ama sağlıklı bir şekilde unutma.kilon çok gibi görünüyor gözüne ama azıcık dikkat etsen öyle bir gittiğini göreceksin ki.sonra saçını başını yaptır,kıyafet tarzında değişir zaten otamatikman,giymek istediklerini giyersin.sonra da sosyalleşmek lazım.

bunları yapmadan gökten zembille inmez adam.biz sana burada iki dakikalık moral veririz ama gerçeklerden saklanma artık.biraz hırsa ve iradeye ihtiyacın var öncelikle.

ben kilolu hatunların çok neşeli olduğuna inanmışımdır hep... hatta iş yerimde baya kilolu ve hormonal rahatsızlıktan dolayı cildinde problemleri olan bir kız evlendi 1 ay önce... ama kendine güven eksiği olduğunu hiç sanmıyorum... sürekli birileriyle flört eder ;sözlenicem derdi nihayet evlendi ; Allah daim etsin mutluluğunu...

demek istediğim bunun kiloyla ;bakımla alakası yok... ama kendine güvenmek de yetmiyor bazen... ben mesela çok severim kendimi ; 30 yaşındayım bir ilişkim oldu 2yıl sürdü ve bitti... 2,5 yıldır yalnızım ve artık ben de hayatıma birini istiyorum...

seni de anlıyorum aslında... umutsuzluğa kapıldığın an zaten hiçbirşey yapmak istemiyorsun... sadece hataun rutininde aşkın gelip seni bulmasını bekliyorsun... sonra gelmiyor iyice pes ediyorsun... bu gittikçe zorlaşan bir süreç... ama çıkmak lazım bu süreçten ; sınırları aşmak lazım...

ben yapamam ; ben sevmemlerle olmuyor ; ayrıca bir arkadaş demiş kimse depresif birinin sevgilisi olmasını istemez... biraz umuda ihtiyacın var ; onun için de ufak mucizelere... bazen o mucizeyi gidip kendi ellerinle bulmak lazım... işte yapman gereken bu... biraz çaba sarfetmelisin... bunları sana yazarken kendim de hissederek yazıyorum... çabanın sonuçsuz olacağını düşünmemek lazım... olumlu düşünme kitaplarına el atmak gerek belki de ; her ne kadar saçma olduklarını düşünsem de bu sıralar beynime bu yönde telkinler bulunmaya çalıştığımı da itiraf edeceğim :)

haydi bakalım yarın yeni bir hafta başlıyor ; acaba önce hangimiz aşkı bulacak ?

guzelim bence erkekler kilolu kadinlari seviyolar ama sarkici hadise gibi olanlari bence. yani hafif bi gobek ve biraz kalin bacaklar:) ondan fazlasini sevmiyolar galiba.. o yuzden sifir beden ol demiyor kimse sana ama biraz kilo ver...

bilmiyorum sinirlendim bir an. hoş değil.

normal bir insanım , tek farkım kısmetsiz oluşum, ama cinsel tercihimde bir sapkınlık yok Allah'a şükür .

Ama sevsev senin ciddi sorunların var. <kısmetsizlik değil senin ki.. kendini sevmiyorsun. kendini sevsev karşılıklık sevgi göstersen sevgi göstermek ayıp değildir... öncelikle çiçek bakımıyla başala..sonra evine bir hayvan besle( kuş veya balık) sonra çevrendekilere günaydın demekle başla hayata.. sen gülümsedikçe hayatta sana gülümseyecek... sen kendini sevdikçe hayatta seni svecek.. sen o kadar olumsuzluk yayıyorsun ve hiç mutlu olmak istemiyorsun...

Sana verilen tavsiyeler kulak tıkıyorsun...

Yok Şişmanım bana kimse bakmaz... yok şöyleyim ... yok böyleyim..

Kendi içindeki mücevheri fark edemiyorsan biz sana istediğimizi söyleyelim.. sen hiç değişemezsin... bence sen psikologdan yardım al. sonra diyetisyen... sonrada güzellik uzmanından... ben senin yerinde olsam... dermatoloğa giderim cildimi düzeültiririm... gerekirse estetik yaptırırıım... baştan aşağı değişirim.. kendimi biraz olsun sevmek için.

ben kendimi seviyorum ve ona iyi bakıyorum..

çevremde veya bir başkasıda bunu fark edebiliyor...

Umarım sende kendini sevmeye başlarsın...

hepiniz haklısınız arkadaşlar . bir de kendime söz geçirebilsem.
hayat akıp gidiyor , her gün daha çok yaşlandığımı ,yüzümdeki değişiklikleri farkediyor ve kendimi git gide çirkinleşmiş hissediyorum. gençliğimin güzelliğiyle kimse sevmedi beni, güzeliğime yazık oldu bundan sonra kim sever ki kim beğenir ki beni demekten de kendimi alamıyorum. kilolar verilir de .
25-30 yaşımdaki yüzümün güzelliği bugün yok son 2 yıldır farklılıkları net görebiliyorum. o kadar krem - bakım vs . yapmama rağmen . estetik te para istiyor biliyorsunuz hem riskleri var
ben ne zaman kendimi iyi hissedeceğim acaba .

bana yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. inşaallah hayata bağlanırım bir an evvel .

bir öneri olsun diye verdim... Bazı sorunlarının üzerinden gelebilmen için seni uzman bir danışmana gitmeni tavsiye ediyorum hemde en kısa zamanda....

ciddi problemleirn var...

bu hislerinden kurtulman lazım...

Benim halam 40 yaşında evlenmiş... 40 yaşında evlenen çok kilolu ama aşırı bakımlı bir bayan tanıyorum...

son kez diyorum sen kendini sev.... sonra başkalarınından bekle sevgiyi...

Hayatta istedikden sonra herşey mümkün... Önce Kitap okumakla başla ...KOZA KELEBEĞİNİ BİLMEZ! Önce bunu okuyarak başla mesala...

Durumu normal bulanlar olmuş ama bence normal değil. Keşke sevgilisi olsaymış. Sevilmek, beğenilmek de bir ihtiyaçtır.

Konu sahibi bugün 40 yaşında olacak. Ne yaptı acaba, bulabildi mi birini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…