Ha birde şu var bazı bayanlar çok soğuk olur görüntüsü konuşması nedense bir negatif enerji aldığım olmuştur, bazısındada acaip enerji, paylaşımcılık nasıl desem boynuna doladığı şalın rengi dahi sıcaktır saatlerce konuşasım gelir bu tip insanlarla
ben kendimi ilk kategoriden görüyorum malesef veremiyorum o enerjiyi bi türlü yapı meselesi
ben de enerji veremiyorum sanırım. soğuk mesafeli ciddi bir insanım. biraz cilve yaparsam basit olacakmışım gibi geliyor galiba. aslında erkekler bundan hoşlanıyor. cilveli :)))
film gibi hayatın içinden hikayelere bayılırım, bir hikayede bende : beraber aynı işyerinde çalıştığın yaşım ilerledi ve evde kaldım muhabbeti yapan kız arkadaş vardı sonra kim akıl verdiyse kuran'da geçen bir evlilik duası varmış bunu okuyup 2 rekat namaz kılmışbence normal çünkü herkesin kaderi aynı olmak zorunda değil. sakın umutsuz olmayın benim bi 36 yaşında ablam vardı seninle aynı durumdaydı 35 yaşına kadar hiç bi erkekle flört etmemişti çok mutsuz ve umutsuzdu artık geçen yıl birgün bir telefon geldi ortaokuldan normal bir rarkadaşıymış ve ozamanlar bizim ablamıza aşıkmış numarasını bilinmeyen numaralardan bulmuş hepmiz çok şaşırdık nasıl olurda okadra yıl sonra bulur öyle işte şuan evlilik hazırlığı yapıyor kensisi :) yani hiç belli olmaz ne zaman ne olacağı geç olsun temiz olsun boşver :)
film gibi hayatın içinden hikayelere bayılırım, bir hikayede bende : beraber aynı işyerinde çalıştığın yaşım ilerledi ve evde kaldım muhabbeti yapan kız arkadaş vardı sonra kim akıl verdiyse kuran'da geçen bir evlilik duası varmış bunu okuyup 2 rekat namaz kılmış
3ay sonra lisede aynı sınıfta bulunan arkadaşı çıktı 8 ay içinde evlendiler
bu duayı soran sorana arkadaş başka ilde bende onun tel. Kayıp ettim ancak ortak arkadaşa ulaşırsam onu bulurum, hangi dua olduğunu söylerse yazarım:))) Nasıl bir duatmış yaaaöğrenseydin keşkem
bilmiyorum ama eklemem gerek bi ayrıntı daha var bu duayı okuyup namaz kılan 2 bayan vardı diğeri daha gençti onunda hemen kısmeti çıktı ve evlendiCuma suresinden bahsediyorsunuz. Ben de okudum bekliyorum. :)
bilmiyorum ama eklemem gerek bi ayrıntı daha var bu duayı okuyup namaz kılan 2 bayan vardı diğeri daha gençti onunda hemen kısmeti çıktı ve evlendi
haklısın herşeyin hayırlısı bu ortada görünen erkeklerin ,%60 evlenecek türden değil zaten, çoğu kendi karnını doyurmaktan aciz, meslekleride dandik !Namazı bilmiyorum, ben bu surenin cuma sabahı, 18 defa okunması gerektiğini duymuştum. Öyle de yaptım, sanırım 2 ay oldu. Bu arada 30 yaşındayım ve olabilecek gibi görünen kişiler de olmuyor.
Bir akrabam geçenlerde dedi ki" Allah bazı tehlikelerden koruduğu kullarını isteseler de bazı şeylere erdirmezmiş." Demek ki çok üzülecektim diyorum bazen teselli buluyorum, bazen de bu kadar insan arasında kıtlık çekmek insanın zoruna gidiyor.
haklısın herşeyin hayırlısı bu ortada görünen erkeklerin ,%60 evlenecek türden değil zaten, çoğu kendi karnını doyurmaktan aciz, meslekleride dandik !
Namazı bilmiyorum, ben bu surenin cuma sabahı, 18 defa okunması gerektiğini duymuştum. Öyle de yaptım, sanırım 2 ay oldu. Bu arada 30 yaşındayım ve olabilecek gibi görünen kişiler de olmuyor.
Bir akrabam geçenlerde dedi ki" Allah bazı tehlikelerden koruduğu kullarını isteseler de bazı şeylere erdirmezmiş." Demek ki çok üzülecektim diyorum bazen teselli buluyorum, bazen de bu kadar insan arasında kıtlık çekmek insanın zoruna gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?