ayy çok geçmiş olsun bende hiç kimse girmeyince merak ettim ne güzel motive olmuştuk nerdeler diyee yarından itibaren sıkalım birbirimizi yarın bildirimlerimzi yağalım yaş kilo boy hedef olrakkızlar kusura bakmayın gelemedim şimdi msjlarınızı okuyup cevaplayacağım ama öncelikle anlatmak isterim ki ananemin rahatsızlanması sebebiyle sizden ayrıldıktan sonra annemden gelen telefonla acilen hastaneye gittim haberde veremedim evede biraz önce girdim hemen buraya koştum aşırı uykusuzum ama sizlere bunu anlatmam lazımdı çoookk üzgünüm çokkk giremediğim için beni affedin böyle bi aciliyet olmadığı sürece her zaman buradaım tekrar özür dilerim...
Merhaba kızlar bugünlerde arayış içindeyim az önce başka bi guruba mesaj yazdım ama burayı okuyunca tam aradığım yer olduğunu anladım. Ben diyet yemekleri hazırlamaktan nefret ediyorum evde ne piserse onu yiyorum. Konu sahibi arkadaş hislerime tercüman olmuş. Kendimi tanıtayim 1.58 boyunda 79.5 kiloyum. 8ay önce doğum yaptım doğumdan sonra 73leri gördüm emzirme bahanesiyle yedimde yedim ve sonuç bu:-( bir gün başlıyorum akşam yemeğinde bitiriyorum ve bıktım artık giydiklerim yakışmıyor 46beden oldum. Artık dur demek istiyorum benide aranıza kabul ederseniz sevinirim. Verilecek 20 kilom var ilk başta 10 kilo vermek istiyorum.
hoşgeldn canım aramıza aynen bnde çoğu zaman 2 öğün oluyo evde olunca öyle oluyo ama canan karatay diyo ki illa sık sık değil acıkınca yiyin.çünkü bi hormon varmış vücudumuzda o yemekten 4 saat snra salgılanırmış ve o hormo yağ hormonuymuş o yüzden eğer sık yersek onun çalışmasını engellermişiz.tabi bu gece saatleri için söyleniyo.Bu arada kahvaltı masasına 12de oturuyorum haliyle 2 öğün yiyorum
ortak yönümüz bende ev kızıyım evdeyim şimdilik çalışmıyorum.Hoşbuldum canımsiz 3öğünmü yiyorsunuz ev hanımıyim bütün gün evdeyim. Can sıkısina yiyorum. Nasıl zayıflıycam bilmiyorum gözümde dağlar gibi büyüyo:-( 2.ye hamile kalmadan 10kilo verdim ve yine aynı on kiloyu geri aldım. Moralim bozuluyo kendimi böyle gördükçe yürüyüşe dahi gidemiyorum havalar soğudu çocuklarım küçük bırakacak biri yok evde yapicam spor ne yapayım başka çare yok
ortak yönümüz bende ev kızıyım evdeyim şimdilik çalışmıyorum.
bazen 3 oluyo bazen 2 açıkcası çok geç yatıyorum ve çok geç kalkıyorum bazen öğün 2 bazen 3 oluyo.aynen havalar soğudu spora bende zorlanmya başladım derken bi egzersiz buldum ona başlıcam yarın leslie diye evde yapıyosun kendi bi araştır netten.
Hoşbuldum canımsiz 3öğünmü yiyorsunuz ev hanımıyim bütün gün evdeyim. Can sıkısina yiyorum. Nasıl zayıflıycam bilmiyorum gözümde dağlar gibi büyüyo:-( 2.ye hamile kalmadan 10kilo verdim ve yine aynı on kiloyu geri aldım. Moralim bozuluyo kendimi böyle gördükçe yürüyüşe dahi gidemiyorum havalar soğudu çocuklarım küçük bırakacak biri yok evde yapicam spor ne yapayım başka çare yok
23 yaşındayım bende manisayım henüz nişanlıyım evliliğe daha epey var baya bi nişanlı durumları yani.ben yeni üni.den mezun oldun bakaıl çalışırım snra atama filan düşünüyorum.evde bilgisayarim yok:-( telefondan giriyorum. Evde yürüyüş dimi o daha önce duydum dvdsi varmi acaba öyle yapabilirim. Ömrümde hiç çalışmadım. Kızkende evdeydimkaderim buymuş 23yaşımda evlendim sonra yine ev kuşu olmaya devam sen kaç yaşındasin hangi şehirdesin ben ıstanbul sultangazideyim
23 yaşındayım bende manisayım henüz nişanlıyım evliliğe daha epey var baya bi nişanlı durumları yani.ben yeni üni.den mezun oldun bakaıl çalışırım snra atama filan düşünüyorum.
bide 30 days diye bişi var ikisinide indirdim süper diyolar hep yorumlara baktım.
daha 10 kilo var ya epey var benmdeanladım allah tamamina erdirsin canım. Bende dvdsi varsa öyle yaparım yada kardeşim internetten indirir. Ay bi versem şu kiloları:-( şimdi spor yapicam gündüz temizlik yaptım çocuklar yemekti falan fırsat bulamadim şimdi bari yapayım dedim. Mekik çekiyorum. Simitler için bi hareket var onu yapıyorum ebru şallınin karın hareketi var onu yapıyorum ama çok zorlaniyorum oklova hareketi var bel inceltmeye vede kol inceltmek için var başlıycam şimdi bunları hergün yapsam güzel kilo verdiriyo bundan sonra dikkat edicem inşallah hep beraber zayıflariz. Senin az kalmış darısı başıma:-|
daha 10 kilo var ya epey var benmde
bide günde eğer hiç spora vaktin yoksa 500 defa zıpla. başkada spor yapmana gerek kalmaz.500 ü birden olmaz ama saatlere bölersin gün içinde
daha kurallarkoyulmadı yarın koyucak konu sahibi arkadaşımızalt kattaki evi yıkacaksın diye gelmesin kapıya:-D şaka bir yana ip atlıyordum eskiden güzel kilo verdiriyodu. Hergün bu kadar yoğun olmuyorum. Yarın gündüz yaparım artık saat kaçta kahvaltı etsem acaba belirli kurallar varmi?
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsinnmerhaba bend earanıza katılabılırmıyım vermem gereken kılocuklarım varda YILBASINA KADAR VEREBILIRMIYIMKİ ACEP
bende 12de kahvaltı yaptım geç oldu biraz.Kimsecikler yok:-( sabahki kahvaltım tabi sabah sayılırsa 12de yaptım. Bir dilim kepek ekmeği 2 kaşık peynirli yumurta 4zeytin şimdilik bu kadar.
ben burdayım elifim nasılsın chatla yok ama inşallah kötü birşey yokturchatla gamyoncu nerdesiniz kızlar yaa
iyiyim cnm şükür koptuk birden ya evet anneannesi rahatsızlanmış onunda inş yoktur bişi.ben burdayım elifim nasılsın chatla yok ama inşallah kötü birşey yoktur
iyi gidiyor diyebilirimiyiyim cnm şükür koptuk birden ya evet anneannesi rahatsızlanmış onunda inş yoktur bişi.
ee neler yapıyosun nasıl gidiyo diyet
bende de iyi şükür ama sağolsun annem bi rahat bıraksa.grip oldum bide kansızlık ve demir eksikliğide var bnde ha bire pekmez bal yediriyo.iyi gidiyor diyebilirim
sadece diyet malzemelerim eksik onları almam lazım çıkamadım hala
kuru kayısı leblebi atıştırmalık için ara öğün için
sende durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?