- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
ilk maşşalah erken olmuş hoş yaşasaydı benimde kızım 17 yaşında olacaktı .bende 36 yaşındayım 38 yaşında istiyorum 2. inşallahYok yok bende varım 36 yaşındayım ikinciye hamileyim ilk bebeğim 16 yaşında
Evet erken oldu ama iyi oldu. en büyük pişmanlığım galiba arkasından bir tane daha yapmamak. Yanlız büyüdü oğlum şimdi bu sıpada yanlız büyüyecek :) neden 38 i bekliyorsun özel değilse tabii
Sen daha iyisini bilirsin elbette. Ama şu varki araya yıllar girdikçe zorlaşıyor iş
36 yaşındayım 9 yaşında kızım var ikizlere hamile kaldım
İlk çocuk için ideal bir yaş bence 34 te de 2.olur süper işte.Ben 32 yasındayım,ilk bebegim kısmetse Nisan'da dogacak. Bende 9 senelik evliyim, bebek istememistik, artık yapalim dediğimiz ay hamile oldugmu öğrendim. Simdi diyorum sanırım ikinci icin en az 2-3 sene beklerim. Hemen yapmam. Tek kalsin istemem cünkü.
valla herkes gec kalıyorsunuz, o bu dedi ama dinlemedim. Olmuyor mu yaa yazık.. diyeni bile gördü bu bünye. Istemiyorum lafi teyzeler arası kabul edilmiyor bizim ülkede :))) Bakalım kısmet, hamileliğim cok iyi geciyor sükür, simdilik 2.ciden korkacak bir durum olmadı, dogumda da olmaz insallah :) Planlı sezeryan olacak cunku. 2 sene beklemek iyi gelecektir.İlk çocuk için ideal bir yaş bence 34 te de 2.olur süper işte.
Yazdıklarını okurken hayatımdan kesitler izler gibi oldum bana bunu söylediklerinde o teyzeler 26 daydım.27de kızımı doğurdum güzel bir hamilelik yaşadım bende.o ağızlar durmaz canım.2.yi doğrayım diye annem vasiyet etti düşün işte artıkvalla herkes gec kalıyorsunuz, o bu dedi ama dinlemedim. Olmuyor mu yaa yazık.. diyeni bile gördü bu bünye. Istemiyorum lafi teyzeler arası kabul edilmiyor bizim ülkede :))) Bakalım kısmet, hamileliğim cok iyi geciyor sükür, simdilik 2.ciden korkacak bir durum olmadı, dogumda da olmaz insallah :) Planlı sezeryan olacak cunku. 2 sene beklemek iyi gelecektir.
Arkadaşım 1 yıl opsiyonu var zaten hiç takma kafana rabbim evladına uzun ömür versin nasipte varsa olurBen de 35im.Yaklasık 7 aydır 2.icin ugrasıyrm. Hemen oluverir sanmıştım. Bazen olmayacak diyorum.Erteleme bence.Allahım yardım eder.
Amin canım sağolasın.Sen de sağlıkla kucağına al ins. bebeğini:)Arkadaşım 1 yıl opsiyonu var zaten hiç takma kafana rabbim evladına uzun ömür versin nasipte varsa olur
Sağol canım benimAmin canım sağolasın.Sen de sağlıkla kucağına al ins. bebeğini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?