37 yaş üstü 2.çocuk planlayanlar bu süreci birlikte geçirelimmi ?

Ne kadar erken Allah korusun , ve ne zaman olmustu canım ? Insallah hayırlısıyla cok bekletmeden gelır bebısın
7 aylık 30 hafta lık ve 28 haftalık inşallah cnm aslında gönül yaza denk gelse ikisiyle vakit geçiririm diyorum ama ne zaman gelirse artık,inşallah cnm ara kanama oluncada gebe kalınıyormuş bu arada bilmiyordum

7 aylık 30 hafta lık ve 28 haftalık inşallah cnm aslında gönül yaza denk gelse ikisiyle vakit geçiririm diyorum ama ne zaman gelirse artık,inşallah cnm ara kanama oluncada gebe kalınıyormuş bu arada bilmiyordum
Canım ne güzel çok istiyorsun ve tekrar hamile kalacaksın sanırım ben olsam yapamazdım sebebler arastirildimi peki onemlerinizi alın bu defa

Canım ne güzel çok istiyorsun ve tekrar hamile kalacaksın sanırım ben olsam yapamazdım sebebler arastirildimi peki onemlerinizi alın bu defa

bir sebep yok canım bakılıyor ama sonuç yok rutin kontrollere gidiyorum çocuğumun bir kardeşi olsun istiyorum bunu babam hastalanınca daha iyi anladım kardeş şart çocuğa aslında hep tek kalmasından yanaydım ,evet çok sıkıntılı gebelik geçiriyorum herhalde anne olmak böyle birşey 34. haftayı görsem o bile yeter inanki ona razıyım yani ,en azından arkamı döndüğümde keşke dememek için bir kez daha deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…