37 yaş üstü 2.çocuk planlayanlar bu süreci birlikte geçirelimmi ?

CuteMom buradayım canım erken doğum için sebep yok sebepsiz yani ,dün doktorumu aradım her gebelik bir olmaz dedi inşallah bu sefer tutucam 34 e kadar bile gelsen yeter diyor adam,seninde oğlun vardı değilmi?
Evet benım oglumda azıcık erken dogdu cok hatırlamamakla beraber ya 36+4 ya da 37+4 suyum geldıgı ıcın dogum yaptım ama 31 den sonra sancılarım basladıgı ıcın full yattım oturmak fılan bıle yasaktı
En son benıdme doktorum bunu ıyıu gecıreceksın ınsallah her gebelık bır olmaz dıye tesellı ettı benı ama benım bırde 4 aylık kaybım var o yuzden bırazda korkmuyorum desem yalan olur

benimde 2 kaybım var tırsıyorum gerçekten ,kredi borcum var ben biraz planlı yaşamayı seven biriyim biraz birikim yapıp seneye korunmayı bırakıcaktım ama oğlum çok istiyor kardeşim olsun diye

benimde 2 kaybım var tırsıyorum gerçekten ,kredi borcum var ben biraz planlı yaşamayı seven biriyim biraz birikim yapıp seneye korunmayı bırakıcaktım ama oğlum çok istiyor kardeşim olsun diye
Bızde aynen oyleyız hep esegıımızı saglam kazıga baglayalım ıstedık bıraz genede plansız geldı ama bunada sukur daha fazla beklemek ıstemedım esımın spermlerınde sıkıntı var tup bebek amelıyat fılan deyınce tutustuk ılk oglumda tup bebektı zaten korktum acıkcası .
Oglum 7 yasında oda cok ıstıyor hıc bır zaman arkadsa olamayacaklar bırı abı bırı kardes olmak zorunda ama olan oldu elden ne gelır

aynen akşam eşimle konuştum seneye folik asidi kullanmaya başla dedi sanki siparişle oluyor herkesde çıkarttır spirali ruhu duymaz diyor olunca mecbur kabullenecek ,bende işyerindeki doğum sirkülasyonu bitmeden yapıp arada kaynayım diyorum ne yapıcağımı bilmiyorum hafta sonu gidip çıkarttırmayı düşünüyorum valla,göülde onunda rızası olsun istyiyor iki ucu çiçekli değnek anlayacağın

Eşin istemiyor mu ? Spirali gizlimi cıkaracaksın nasıl oldu bu demezmı sonra

Bıraz daha bırıkım yapmak ıcındır belkı ama
aynen aynen o yüzden işte, onunda gönlü olsun diyorum kafam çok karışık inanki birde olmaz falan bir arkadaşım var korunmayı bıraktı 7. ayında hamile kaldı hiç birşey planladığın gibi olmuyorki gelde bunu bizimkine anlat işte

9 sene üzerine korunmayı bıraktık ilk aydan hamile kaldım. Ayrıca ikiz canım.böyle örneklerde var ☺adamcağızın yüreğine inmesin.benimki dr yanında ikiz olduğunu görünce istemsizce sağlam bir küfür etmişti.bol şans

Bızde korunmayı bıraktıgımız 2. ay hamıle kaldık araba aldık hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez ustelık ufak bır arsa kredımız kaldı , ustune sımdı bazı vergı borcları cıktı evlerın geldımı ust uste gelıyor bende bunu 5 sene bekledım sartlar duzelsın dıye bu kdar karmasık bır donem olmamıstı hıc oyle dıyım

Ev ve araba kredim var kızım özelde okuyor,ikiz bebeklerimiz olacak al benden de o kadar

işte diğer konudaki gibi iş sıkıntısı korkusu bizde de var bende çok rahatım işimde ve kaybetmek istemiyorum çıkarsamda iyi bir tazminat vermek zorunda kalacaklar ,
Ev ve araba kredim var kızım özelde okuyor,ikiz bebeklerimiz olacak al benden de o kadar
sen çalışıyormuysun cnm

işte diğer konudaki gibi iş sıkıntısı korkusu bizde de var bende çok rahatım işimde ve kaybetmek istemiyorum çıkarsamda iyi bir tazminat vermek zorunda kalacaklar ,

sen çalışıyormuysun cnm
Hayır canım benim eşim uzak yol kaptanı o şansımı hiç kullanamadım ☺

selam cnm spiralimi çıkarttırdım 9 yaşına giren bir oğlum var bende 36 yaşındayım seninle CuteMom gibi benzerliklerimz varmış bekliyoruz bakalım hadi hayırlısı
Esıne soyledın mı :) Buarada hayırlı ugurlu olsunn
Daha oncekı kayıpların neden olmustu buarada canım

selam cnm spiralimi çıkarttırdım 9 yaşına giren bir oğlum var bende 36 yaşındayım seninle CuteMom gibi benzerliklerimz varmış bekliyoruz bakalım hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun bizim yaşımız çocukların yaşı aynı ahahah
Benden trombofili paneli istedi dr daha önce kaybım yoktu ama faktör 5 homozigotmuşum yoğun pıhtılaşma riski demek hamilelik boyunca hem iğne hem asprin kullandım malum bir de ikiz olunca.hamile kalınca bu detayı sakın atlama yaptır canım

Esıne soyledın mı :) Buarada hayırlı ugurlu olsunn
Daha oncekı kayıpların neden olmustu buarada canım

hayır söylemedim zaten ara ara kanamam var ve kendide kaydımı bi baktır diyordu dünde öyle oldu öbür ay giderim dedim ,birde doktoruna sor dedi bir arkadaşımın eşi tüp bebek yapmak zorunda kaldı 40 yaşındaymış ara verince olmamaış kuvez parasını ikizlerde devlet karşılıyormuymuş diye ,ben de dedimki gördünmü ara verincede tüp bebek işleri çıkıcak şimdi dedim göz korktu kalsam asla sesini çıkarmaz artık o kıvamda ,erken doğum yaptım canım o yüzden kaybettim

ben daha hiçbişeye baktırmadım ama folik asit kullanıyorum 2 gündür

Ne kadar erken Allah korusun , ve ne zaman olmustu canım ? Insallah hayırlısıyla cok bekletmeden gelır bebısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…