37 yaş üstü 2.çocuk planlayanlar bu süreci birlikte geçirelimmi ?

aynen inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız miniklerinizi cinsiyetleri bellidir herahalde :))

aynı yaşa denk gelicek bizim gebelikler desenize inşallah

Ben de 35im.Yaklasık 7 aydır 2.icin ugrasıyrm. Hemen oluverir sanmıştım. Bazen olmayacak diyorum.Erteleme bence.Allahım yardım eder.

canım benim gebeliğimde sıkıntılı geçiyor mesela her hamilelikte böbreğime katater takılıyor şiştiği için ,gebelik arası 5 yılda böbreğim ancak kendi halini alıyor 5 yılı devirdikte öyle böyle diye diye de 3 yıl geçti 2018 sonlarna doğru denemeler başlıycam artık

Anladım canım.Allahım şifa versin ins.

hey biri benimi çağırdı 36 yaşındayım ilk çocuğum 4 yaşında bir senedir korunmuyorum bekliyoruz bakalım.dr yumurtalarımın çok iyi durumda OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA GÖKLERDEN GELEN KARAR biraz daha bekle diyor sanırım.bekliyoruz bizde.bu ay reglim 2 gün gecikti..bkalaım neler olacak.

bişey söyleyiimi tamamen psikolojik bu .bende geçen yıl korunmayı bıraktım almadığım gebelik testi kalmadı ne zamanki umursamadım o ay hamile kaldım ama bebek tutunamadı B brc1011

hadi bakalım bir bebek gelsin konumda ya inşallah tutmuştur

Merhaba Kizlar.bende 37 yaşındayım.oglum var 8 yasinda 2.sinif.ogluma bir kardes olsun istedik.12 gün once kürtaj olmak zorunda kaldım.kanamam oldu.kalbi atmıyor dediler.cok üzüldüm ama hayırlısı buymus demek ki.dr 2 ay korunun dedi.insallah 2 ay sonra bende baslamak istiyorum tekrar.

Nisanda 35 olacagim . 1 yadinda oglum var . İkinciye hamileyim. 10 haftalik. Evlendikten sonra bir yil troid tedavisi oldum ameliyat oldum. İlki bir yil gecikmeli oldu. Buda surpriz oldu. Birlikte buyurler . Tabii zor olacak . Suan ucretsiz izindeyim

berhaba canım durumumuz aynı 8 yaşında oğlum var 1 yıl önce kürtajım vardı aynı durumdan .ama ben şuan korunuyorum 2018 de kanallar açılacak :))))

evet çok yakınmış yaşları tekrar çalaşıcakmısınız?hayırlı olsun canım bebeğin sağ sağlim kucağına alırsın inşallah

eve çok yakınmış yaşları tekrar çalaşıcakmısınız?hayırlı olsun canım bebeğin sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
Amin canim. İnsallah sanada en kisa zamanda Allah nasip eder isteyen herkese. Tekrar ucretsiz iznimi kullanicam. Bitince baslarim devlet memuruyum

E
En güzelini yapmışsınız.Ara verince hamile kalmak da zorlaşıyor.Saglıkla gelsin ins.bebeginz

CuteMom buradayım canım erken doğum için sebep yok sebepsiz yani ,dün doktorumu aradım her gebelik bir olmaz dedi inşallah bu sefer tutucam 34 e kadar bile gelsen yeter diyor adam,seninde oğlun vardı değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…