- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Valla 7 ay öncesine kadar çocuk mu asla gezip tozacağım kızım da büyüdü yaşasın hayat diye gezerken hamile olduğumu öğrendim ve ikiz olduğunu öğrendiğimde alışmam 3 ayımı aldı çok ağladım ama geçiyor tabii.o kadar çok sey varki trombofili kilolu hamilelik beslenme uzmanı ile verilen 11 kilo yüzme yürüyüş hayatım bu ölçüde değişti.değişimi seviyorsanız ki ben hiç sevmem tavsiye ederim hemen kardeş yapın çocuğunuza.hala belirsiz bir süreçte hergün umarım çok sağlıklı olarak doğarlar ve bende sağlıkla ameliyattan çıkarım diye dua ediyorum yani o ikilemler bitmez canım yaa.
Ben 32 yasındayım,ilk bebegim kısmetse Nisan'da dogacak. Bende 9 senelik evliyim, bebek istememistik, artık yapalim dediğimiz ay hamile oldugmu öğrendim. Simdi diyorum sanırım ikinci icin en az 2-3 sene beklerim. Hemen yapmam. Tek kalsin istemem cünkü.
Ben de 35im.Yaklasık 7 aydır 2.icin ugrasıyrm. Hemen oluverir sanmıştım. Bazen olmayacak diyorum.Erteleme bence.Allahım yardım eder.
Anladım canım.Allahım şifa versin ins.canım benim gebeliğimde sıkıntılı geçiyor mesela her hamilelikte böbreğime katater takılıyor şiştiği için ,gebelik arası 5 yılda böbreğim ancak kendi halini alıyor 5 yılı devirdikte öyle böyle diye diye de 3 yıl geçti 2018 sonlarna doğru denemeler başlıycam artık
Ben de 35im.Yaklasık 7 aydır 2.icin ugrasıyrm. Hemen oluverir sanmıştım. Bazen olmayacak diyorum.Erteleme bence.Allahım yardım eder.
Yok adet bekliyorum.Goguslerim indiginde anlıyorum.amin teşekkür ederim .hamile değilsin dimi şuan
düşünüyorsunuz o zamanYok adet bekliyorum.Goguslerim indiginde anlıyorum.
Evet çok istiyorum ama olmadı. Bu 8.ay olacakdüşünüyorsunuz o zaman
hey biri benimi çağırdı 36 yaşındayım ilk çocuğum 4 yaşında bir senedir korunmuyorum bekliyoruz bakalım.dr yumurtalarımın çok iyi durumda OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA GÖKLERDEN GELEN KARAR biraz daha bekle diyor sanırım.bekliyoruz bizde.bu ay reglim 2 gün gecikti..bkalaım neler olacak.
Merhaba Kizlar.bende 37 yaşındayım.oglum var 8 yasinda 2.sinif.ogluma bir kardes olsun istedik.12 gün once kürtaj olmak zorunda kaldım.kanamam oldu.kalbi atmıyor dediler.cok üzüldüm ama hayırlısı buymus demek ki.dr 2 ay korunun dedi.insallah 2 ay sonra bende baslamak istiyorum tekrar.
Nisanda 35 olacagim . 1 yadinda oglum var . İkinciye hamileyim. 10 haftalik. Evlendikten sonra bir yil troid tedavisi oldum ameliyat oldum. İlki bir yil gecikmeli oldu. Buda surpriz oldu. Birlikte buyurler . Tabii zor olacak . Suan ucretsiz izindeyim
Amin canim. İnsallah sanada en kisa zamanda Allah nasip eder isteyen herkese. Tekrar ucretsiz iznimi kullanicam. Bitince baslarim devlet memuruyumeve çok yakınmış yaşları tekrar çalaşıcakmısınız?hayırlı olsun canım bebeğin sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
En güzelini yapmışsınız.Ara verince hamile kalmak da zorlaşıyor.Saglıkla gelsin ins.bebeginzNisanda 35 olacagim . 1 yadinda oglum var . İkinciye hamileyim. 10 haftalik. Evlendikten sonra bir yil troid tedavisi oldum ameliyat oldum. İlki bir yil gecikmeli oldu. Buda surpriz oldu. Birlikte buyurler . Tabii zor olacak . Suan ucretsiz izindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?