38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canımcım, ben 14 yıllık işimi sırf bu bebek yolunda koşuşturmalar yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım, seni o kadar iyi anlıyorumki.... çok zor... ikisi bir arada insanı çok yoruyor....
ben bu ara regl olmayı bekliyorum, senin izinden geliyorum rahim filmi çektireceğim, inşllah seninki gibi temiz çıkarsa, son gittiğim memorial doktoru bana histeroskopi lazım dedi... rahim filminden sonra bu netleşecek.... dilerim aynı dönemlerde hamile kalırız... ne güzel olur vallahi......

selam
kızlarr a.s.
erverdiiim valla yoğunum ondan gelmedimm

alabamam profil resmin hayırlı olsun süper olmuşun :1hug:

badenur kolay gelsin canım başladın koşturmaya :1hug:

patikler sen dadece takip mi yaptırdın takibi nerde yaptırdın acaba CADIARZU

caney cim 200 mlik kapsül 200 tane var toplamda 5000 lik içmen lazımmış ama yavaş yavaş arttırıyorsun ilk 10 gün 10 tane sonra 15 sonra 20 ye çıkardım ben ama bu fiyata pahalıya geliyor o yüzden amazon dan yada e-bayde al caım daha hesaplı

ne güzel demişsinnn ..... ben buradayım, gerçekten samimi olanlarla bu savaşta yoluma devam ederim.......... bu sitenin birinci amacı bebek edinme yolunda burada her türlü bilgiyi paylaşmak zaten..... verilen bilgiler birinin bildiğine ya da mantığına uymuyorsa okuyup geçer, ya da araştırır adam gibi fikrini söyler.......... DENıZ'inde dediği gibi biri yazar, elbette birinden biri okur, paylaşır, cevaplar..... hergün nüfus sayımı yapmaya, fazla gönül muhabbetlerine gerek yok ......
Kimsenin derdi kimseninkinden küçük değil, önemsiz değil.... herkes hassas... herkesin bu yolda türlü korkuları var... birde bunun üstüne al misketlerini ver misketleri olayı çekilmiyor....

Son düzenleme:

canım günaydın, tam başladım sayılmaz, iki gün önce bir iki damla regl olurgibi oldum, devamı gelmiyor açıkcası, gelse şu rahim filmine hazırlayacağım kendimi... acı hissetmiyorsun diyorlar ama yine de endişeliyim biraz...

kızlar geldim.ne yazdıklarınıza bakmadan yazıyorum.yazıyiiim sonra okuyacağım.kendimi iyi hissetmiyordum.çıktım hava yağmurlu zaten.hem bir hava aldım.bişeyler aldım döndüm.ama çok doluyum.geldim.şimdi cuma saati.yasin okudum.zaten O'ndan başka hangi gücümüz var ki...okudum.dua ettim çok.hepimize.kendime .şimdi çok acıyor gözlerim.yazıp okuyup çıkıcam.birbirimizi yanlış anlamamayı bu yolun çok zor bir yololduğunu.Allah tan içimizdeki umudu almamasını istedim.işlerimizin yolunda gitmesini istedim.hayırlı evlat diledim.aramızda hamileler var.hayırlısı ile kucaklarına almalarını diledim.kavuşanların da yine hayırlısı ile büyütmelerini diledim.
biz de işler yolunda gitmiyor.yani benim işlerim yolunda gitmiyor.çok yalvardım Allahıma içimden umudumu almaması için.evde de moraller bozuk.hastamız var.eşim işe de gitmiyor.ağlayarak .yazıyorum.bu konuda tek moral kaynağım burası.buaraya br bakıyorum.o ona küzmüş.çoık üzülüyorum.uzlaştırmacı olmaya çalışıyorum.kimsenin kimseyi yanlış anlamasını istemiyorum.burayı seviyorum.daha ayzamıycam .sanırım yazdıklarınızadabakamıycam şimdi.daha iyi olunca dönerim.

erverdi inşallah kısa sürede toplanırsın daha da üzmeyelim seni paylaşmak istediğinde buradayız. seni seviyoruz olumunekankayizsmile

arkadaşlar ben de çarş dr kontrolüne gitmiştim amniodan 1 hafta sonra çağırmıştı. herşeyi iyi gördü. sonuç 2 hafta sonra mı gelir dedim herzamanki rahatlığıyla boşver sonucu iyi gelecek ben arayacağım zaten dedi. ben de daha aileme söylemedim birkaç resim alayım da yollayım iyi çıkacak diyorsanız söyleyeyim dedim. o da iyi çıkacak söyle dedi. bu gazla açtım halama söyledim. bu arada halam annem gibidir. annem sağ babamla ayrı değil ama 7 yaşına kadar hep birlikte oturuyorduk sonra da 11 yaşından sonra okula yakın diye hep onunla yaşadım ve o da çok geç evlendi çocuğu yok annemden daha yakındır. telefonda sevinçten ağladı. şimdi konuştum amnioyuymuş riskmiş anlamıyor öyle düşünürsen öyle olur testler yanılır sakat dese de doğur ben bakarım diyor. onun benim yaşlı olmamızı bizden sonra kimin bakacağını geçtim ama kadın öyle sevindi ki 2200 de 1 ihtimal gerçekleşip de allah korusun bebekte bir anomali çıkarsa doktorumu vurmaya karar verdim. birşey çıkacağını sanmıyorum ama halamın sorumluluğu beni çok gerdi. işte bu nedenle söylemiyordum ben de. keşke 2 hafta daha bekleseydim oldu olacak. inşallah herşey iyi gider bir de kendi üzüntümün üstüne onlarınkini taşıyamam. neyse dr yanılacak değil ya herşey iyi gidecek :Saruboceq::Saruboceq:

DENİZ, doktoru vurup elini kana bulamana hiç gerek kalmayacak... doktor bu kadar emin konuştuysa sonucunda çok güzel gelecek ... hiç meraklanma, tasalanma... tadını çıkarma zamanı artık... ben olsam en yakın en uzak bütün akraba, eş, dost hepsine söylerdim... çoktannnnnnn... hep beraber halay çekerdik... hihoyyyt

erverdi, dilerim kısa sürede toparlanırsın.allah kimseye hastalık vermesin.çok zor.bakana da yaşayana da.
denizbulut, bence sağlıkla kucağına alacaksın korkma. senden öğrenecek çok şey var bak peşinden geliyorum.

DENİZ doktorun madazlı'yı çok sevdim, böyle rahat, geniş doktorlar özellikle hamilelik durumunda çok gerekli, birde herşeyi büyütüp gereksiz evham yaptıranlar var... onlar hiç çekilmez...

Erverdi çok üzüldüm canım ya.ışte geldi mi üst üste gelir herşey.ınşallah kısa zamanda toparlanırsın.Keşke bize anlatabilseydin paylaşırdık belki yardımcı olurduk.

Deniz tamam artık endişelenmeyi bıraksana sen ya.Bak dr'un ne kadar emin.Hem de Rıza bey.Bence iyi olmuş halana söylemişsin canım.

saol canikom beğenmene sevindim. inşallah senin için de ikon arar bulurum sanada koymak nasip olur.

erverdi canım insan bazen dolu dolu oluyor anlıyorum seni neyse üzme kendini. sen bak işine gücüne, umutlarına, yapman gerekenlere adapte ol. bak inşallah önümüzdeki ay güzel bir başlangıç yaparsın. salla anasını satim kimseyi toparlamaya çalışma. boşveeeer

bade kız iki damla geldi iki gündür gelmiyo demişsin ne işşş acaba hamile misin? aklinialirimsmile

deniz inşallah herşey yolunda bebeğin sağlıklı doktor da aynı şeyi söylemiş hadi artık keyfini çıkartmaya başla. var mı hiç hareket falan daha erken mi ne zaman hissetcez yaaa:CüvCüv:

canım yani tarih ne bizde bekleyecek heyecanla. :CüvCüv::CüvCüv: 3 temmuz 5 temmuz ??

Alabama'cım vallhi bilmiyorum ne zamanı beklediğimi. Aslında umudum yok ama bunu da bir deneyeyim işte dedim. Sen nasılsın canım, ne zamandır da yazışamadık :)

selam patikler

siteyi inceledim toplam 200 kapsül varmış...

gnde kaçtane kullanıyordunuz bu haplardan
sevgıler

Canım Kindersms cevaplamış ben de aynılarını söyleyecektim zaten. Daha uygunsa oradan al tabi.

Valla çok güzel olur be Bade'cim. İnşallah... Lütfen rahim filminden korkma, çok minicik bir şey hissediyorsun o kadar. Bak benimki bir anda oldu da bitti bile. İnşallah seninki de temiz çıkacak ve Histeroskopi ye gerek kalmayacak. Biliyorsun ban da laproskopi demişlerdi. Bu gittiğim doktor ise rahim filmi yeterli dedi.

Takibi Medical Park göztepe'de yaptırdım. Geçen ay normal takip, bu ay ise Klomenle takip yaptırdım. Barış Bey. çok ilgili ve uzun uzun anlatan bir doktor. Benim artık yapmam gereken hiçbir şey yokmuş öyle dedi. Herşey yolunda yani. Sadece eşimin spermiyogramını istiyor o kadar.

Allah tüm işlerini rast getirsin canım benim... Elbet her kötü dönemin sonunda bir ferahlık vardır...

Canım 5 ayınız dolar dolmaz hissedeceksiniz :)

ağlamak iyi geldi..
eşim babasına bakıyor hastanede refakatçı.zavallım leyla gibi geziyor.sabaha kadar o gündüz de abisi bekliyor babalarını.bir ameliaytını olsa da bizde normale dönsek keşke.

çarşamba özel çapa ya gittim.hani geçen ay vazgeçmiştim tüpten.dedim spontan gelişen yumurtayı göreyimde belki biz değerlendiririz diye.dr benimle öyle bir konuştu ki;senin artık burda işin yok.yap tüpünü dene.daha gelme anlamında.ben 10 foliükül var derim 5 te çıkabilir dedi.muayene bile etmedi.ısrar etmeme rağmen.çok zoruma gitti.sanki daha bakmıyorum git tüpünü yaptır gibi oldu.nerede yaptıracağımı sordu.memoriali söyleyince tamam oranın laboratuarı iyidir.adet olunca başla dedi.

kendim zaten bi umut istiyorum.12 gün olsun içime konsun.olma ihtimaliyle mutlu olayım.sonrasında olmayacaksa olmayacak zaten.tamam.tüpten sonra bırakıcam bu işleri.niye beni o kadar üzdü ki.
kendime söylediğim şeyleri dr dan duymak niye bu kadar kötü yaptı beni.öyle ya zaten hep söyledim durdum.bu son diye.içimdeki ben karşıma bir dr olarak geçipte söyleyince ne oldu?sanki negatif sonuç almış ya da tedavim iptal olmuş gibi hisler hissettim.

buraya gelince yani foruma;galiba giden arkadaşları çağırmak.buranınn eskisi gibi olmasını isterken farkında olmadan diğerini mi üzdüm.hiçbirinize en kötü bir düşünce beslemiyorum.burası benim için önemli olduğu için istemedim kimsenin kimseye küsmesini.hep bir olalım tek olalım istedim.önemsedim.yazasım yok derken;onlar yok gelince anlatırım anlamında değil.işler yolunda gitmiyor şimdi yazasım yok anlamında..sırf bu yüzden kalbinde kırgınlık oluştuysa özür dilerim badenur.
ben evde kuranımı okurken farkında olmadan istemeyerek te olsa üzdüysem affet.yoksa boşuna etmiş olacağım duamı.arkamda kırık bir kalp olmasın.ben yine burayı bir olarak tek olarak görmek istiyorum.şakadan da olsa o ona çarpsın dövsün sevsin uyarsınkızsın.bunlar benim için hayatın tatları.daha ne diyeceğimi bilmiyorum.döküldüm.ALLAH HıÇBıRıMıZıN ıÇıNDEKı UMUDU SÖNDÜRMESıN

benden bir yaş küçük bir arkadaşım tüp yaptırmış. ekse görnümüş ama bebeğinin kalbi durmuş, kürtaj olmuş bunu dün duydum çok üzüldüm ya. çocuğu o kadar hakeden biriki... bunları duyunca ümitsizliğe kapılıyorum ama ben bir yıldır bebeğim olmayacak diye hiç düşünmedim. yani içimdeki sese çok güvenirim ben olacak diyorum allahın izniyle... ancak hemen değil çok sabretmem gerekiyor işte bu üzüyor beni... yaşamımda çok şükür istediklerime kavuştum ama bunun için çok çaba harcamam gerekti hep. demekkii bu da böyle olacak. hemen hamile kalınca dedimki ilk defa bişi için çaba sarfetmeden oldu diye şaşmıştım meğer kürtaj olmam gerektiği için hamile kalmışım...allah hakkımızda hayırlısını versin...

kız varya erverdi kızacam şimdi sana heee. ne bu ruh hali tamirlik oldun gene. martta aynı beni de doktorun biri senin yaşın 40 moruklamışsın ne uğraşıyorsun buralarda demek istercesine sepetlediya. o zaman bir de klomen kullanıyordum sayesinde minik minik kistim oluştu neyseki öbür aya geçti. boşver onları kuzum ya onlar sana duygusuz bakıyor. ben 13 temmuzda memorial deyim var mısın başlayalım aynı ay?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…