38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

eşim bana iki yıl önce doğumgünümde araba aldı. hemde arabanın kralını. gerçi birlikte çalışıp taksitlerini ödüyoruz ama olsun onun gönlünü çok zengin. neyse daha biyıl geçmeden kriz falan derken sıkıştık. ama ben arabamda hep arkada bebek koltuğu bebeğim olacak onunla gezcez falan hayal ediyorum. neyse kriz olunca satalım dedik. borcunu kapatalım elimize de artık ücbeş bişi kalırsa bakarız. arabam da evin önünde duruyo daha 7000 km falan. koyduk sahibinden com a falan. millet aramaya başladı geliyo gidiyolar falan. sitenin bahçesine gidip arabayı gösteriyoz. bigün benim kafam bi atmış ki sormayın. evin önünde bekliyorum gelecekler arabaya bakcaklar. bankta oturuyorum eşim de yok o anda işyerinden gelcek heralde. şöyle kafamı yukarı kaldırdım ama bi içten bi içten ki sormayın dedim ki " ulan bana bi arabayı çok gördün yazıklaaaar olsun vallahi billahi " ne var yaa dedim şu araba bana çokmu ben daha süperine layığım çocuğum olcaktı gezdirecektim falan. tamam tamam al arabanı başına çal istemiyorum. sonra çok pişman oldum tabi böyle konuştuğuma yine sen bilirsin yok hayırsızsa gitsin kusura bakma falan ayağına alttan aldım ama o an o kadar içten seslendim ki allaha emin olun beni duydu.
sonra satmaktan bişekilde ama nasıl şekilde bilmiyorum vaz geçildi. arabam bekliyo bebeğimi.

canım şu an belki içimizdeki anne olma özlemini, bu yolda yaşadığımız acıları çok iyi anlıyorsun, bizim adımıza yaşıyorsun... kendi zaferinde mutluluktan sarhoş olup, geride kalanlara adam sendeci davranmıyorsun.. derdimizi sahipleniyorsun... ne demeli bilemedim çok duygulandım... hayatı yaşarken çok büyük acılara göğüs geriyoruz... belki dibe vurup yeniden tırnaklarımızla tırmalaya tırmalaya düzlüğe çıkmaya çalışıyoruz... benimde hayatımın her aşaması çok zordu, herkese gümüş tepside önüne sunulanı ben tırnaklarımla kazıya kazıya aldım hep... annemi kaybettikten sonrada dünyayı bomboş gördüm... sonra paranoya başladı, eşimide kaybedersem diye korkmaya başladım... bu korku öyle aşılmazki bende... diyorumki eşime birşey olacaksa bebeğimiz olmasın... çok duygulandım... bir yanımız hep yarım kalsın... birileri hep yaramı kanatıp kendi yüreğini soğutsun... bu yolda düşe kalka ilerlemekten çok yoruldum, her yanım kan revan içinde ama... vazgeçmiyorum... geçmeyeceğim...

Son düzenleme:

daha önce olmadı ne yalan söyliyeyim... ama daha önce adetim hiç 33 gün uzamazdı... sanırım 40 yaşın nimetleri... kesinlikle kelek'tirrrr.

ben sana küsüm :umursamaz:ne o istanbuldakiler yetmedi izmir e mi gidiyorsun? oradakiler de kendi doktorlarını beğenmiyorlar istanbula geliyorlar :roflol:ay ne yaparsan yap başla da bir ben sana karışmıyorum artık :sm_confused:

daha önce olmadı ne yalan söyliyeyim... ama daha önce adetim hiç 33 gün uzamazdı... sanırım 40 yaşın nimetleri... kesinlikle kelek'tirrrr.
bunu diyeceğini biliyordum zaten sana ne gerek kelekkk bak göreceksin kesinlikle bir bebekkk. allahım sen çok büyüksün ver şu kıza bi bebek. tamam bi dünya para harcadı gitti geldi uğraştı. bu seferde piyango vursun zalim felekkk.

haydaaaaa başlacam haaaa kız senin yüzündün istanbuldakileri yettiremedi sana izmir e geçti. hala sana yaranamadı. mafoldumben

ooooooo canımcım bizde hep kelek... bak bugün kelek günü ilan edelim... bu arada kelek diye birşey var... kavunun küçüğü, turşusuda oluyo hani... ben o sebzeyide severim hani... :roflol:
bak bende birşey paylaşacağım, eşimle nişanlıyız, paramızı birleştirdik, bir kooperatiften daire aldık, herşeyi bitmiş, bahçe düzenlemesi bile harika... parayı verdik... iki gün sonra eve ölçü almaya gittik, kapıda iki goril karşıladı bizi, siteye giremezsiniz dedi... neden dedik... öyle işte dediler... olayın peşine düştük... meğer bzim daire 9 kişiye satılmış... toplamda 80 daire var... 600 kişiye satmışlar... kooperatif olduğu için tapu yok... noterden satış sözleşmesi yapılıyor... noterde işin içinde... ortada 30-40 trilyon gibi bir rakam var... nerdeyse 8-10 kişiyede tek bir daire düşüyor... 5 yıldır mahkemelerde sürünüyoruz... adamlar 18 yıl ceza aldı... ama neye yararki... üzerlerinde kayıtlı bir çöp gözükmüyor....

asıl ben sana küsüm ama napim bağrıma tas baştım. sen bana karış karışmana bişi diyen yok ben alıştım sana ama insanın ağzından çıkan her lafta geri boğazına sokulmazki dimi amasempatiksalakcinni
izmir sana inat dermişimkaydirigubbakcemile şaka bir yana da endometriozis le ilgileniyormuş. kız kardeşi götürmüşken gidebilirsem gideceğim. ama dün telefonda konuştum ca 125 istedi normalde çikolata kisti olan her kadından istenirmiş benim haberim bile yok aa onu yaptır o olmadan olmaz dedi belkide çikolata kisti değildir dedi. güzel bir düşünce ca125 kistte kanser taramasıymış.testin sonucuna göre beni ara dedi. ha buraya gelirsen eğer görüşürüz dedi gelemezsende dedi doğru yönlendirmeye çalışacağım dedi. çok hoşuma gitti.

ah senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmez. ayy alabama gibi bana da bebek kokusu geliyor. yarabbimmm işallahhh bugünkü mübarek günde .

inşallah kızın da yine süpriz bir şekilde en kısa sürede gelir

evet canım devamı gelmedi ama karnımda adet sancıları var, geldim geliyorum diyor... o tür mucizeler bana uğramaz, yanlış adres deyip kapıdan döner yani.
ben de hamile kaldığım ay hem eşim hem bebek için belki bir mucize olur dendiğinde şöyle demiştim : mucizeler bana olmaz. ya filmlerde olur ya da olacağı varsa da başkalarının başına gelir. bu kadar emin ve ümitsizdim yani. üstelik bir de adet olduğumu sanıyordum! mucizeler oluyormuş değil mi? kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

kızım sen bu kuantum, secret olayını çözmüşsün bile. darısı bana inşallah!
bu arada resmin ve yeni ticker ın çok hoş a.s
bebek hareketi konusunda bende de birşey yok. bazen karnım kaşınıyor büyüdüğü için. bazen de böyle gıdıklar gibi kaşınır gibi hafif birşeyler dönüyor. acaba diyorum bebek mi ama insan emin olamıyor. benden 3 hafta ileri hamile arkadaşta başlamış. o da başında gazla karıştırmış. başlarda çok hafifti sonra güçlenmeye başladı diyor. inşallah o günleri de göreceğiz.

hadi yaa yazık allah yardım etsin işiniz iş yani. napcan kelegi onu da sevme ya seviyosan da artık sevme. bitsin artık aranızdaki herşey kelekle. benim de görümcemin tam 45000 tl si 2004 senesinde akbank hesabından birileri tarafından hacklendi o da altı yıldır bankayla mahkemelik. bu işler böyle bizim memlekette mahkemeler güçlülere çalışır ama küçük insanların dertleri çözülmez. anca önemli bi şahsiyet olursan dakkasına çözümlenir.

Arkadaşlar, aklıma birşey geldi paylaşayım, eskiden de böylemiydi bilmiyorum ama... bana bir doktor önerisi verildiğinde, hemen mail adresini buluyorum, ona o an aklıma takılanı, ya da miyomlarla ilgili duyduğum bir şeyi, ya da histeroskopi konusunda birşeyi soruyorum... adamlardan gerçekten tatmin edici cevaplar alıyorum... böylece bilgileri karşılaştırıyorum... hani bu benim hastam değil deyip cevapsız bırakmıyorlar çok hoşuma gidiyor...

heee izmirdekileri bilmiyorum laf yetiştiremem diye mahsus yapmıştır o :roflol:

kelekle tüm bağını kopar diyorsun yani, denerim, işe yarayabilir tabii...
sorun çözümlemek için mutlaka kaytan bıyıklı bir milletvekili tanıdığın olacak... yoksa her yol çıkmaz sokak...

he doğru çözdüm işi ben .... ..... amin darısı sana olsun :)) eyvallah sana da buluyum mu hamiş gacı resmi ? haa o kaşıntı o yüzden oluyo büyüdüğü için aklıma gelmemişti niye diye. hadi bakalım az kaldı o zaman inşallah göreceğiz allahın izniyle. e bizde büyük ihtimal karıştırcaz yine nerden baksan bi ay var patiklerin dediği gibi. hayırlısı bakalım. ben çok kilo aldım oturduğum yerden kalkarken popom ağrıyo ya.

en güzeli istersen benim ingiltere ye giden doktorumun da adresini veriyim ona da yaz giderken almıştım lazım olur diye.

heee izmirdekileri bilmiyorum laf yetiştiremem diye mahsus yapmıştır o :roflol:
kesinnn kaydirigubbakcemile3

kelekle tüm bağını kopar diyorsun yani, denerim, işe yarayabilir tabii...
sorun çözümlemek için mutlaka kaytan bıyıklı bir milletvekili tanıdığın olacak... yoksa her yol çıkmaz sokak...
aldın sen mesajı evet keleği bundan sonra nerde görürsen gör tanıma vereliniortak

arkadaşlar inşallah sizin dediğiniz gibi olsun... bu kelek değilde bebek olsun... ben keleğin günahını almış olayım... ama ümitlenmek istemiyorum, gerçekten karnım çok ağrıyor, sanki birden boşalacak gibi geliyor...

olur canım onunda adresini verirsen sevinirim...

bebek bebek bebek diyelimde olsun:)
ayy banyoyu temizliyoruz kocişle öldümm çamaşır suyundan size de bakmadan edemiyorum bi ora bi burazemuszemus

Kızlar sabah hani bu sitede Umut tüp bebek merkezinden Dr süleyman TOSUN'a sorular soruluyorlar ya oraya yazmıştım ben de düşüklerimi,2 tüp bebeğinde kimyasal olduğunu sonra son aylardaki kimyasal gebeliğimden falan bahsettim.ıyi bir infertilite dr'unun bana yardımcı olabileceğini falan yazmıştım.Şimdi cevabını okudum bana dr Ulun beyle görüşmemei söylemiş ama.Ne dersin uzman Deniz ve diğer arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…