38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım ben seni o kadar iyi anlıyorumki, çünkü bende iki ay önce tüm hayallerimi toprağa verdim... üstelik bu sefer son demiştim... o nedenle acım katmerli oldu... bazen aklıma geldikçe gözlerimden kendiliğinden yaşlar akıveriyor... bütün çaba boşuna diyorum... 5 dakika sonra kendime yeniden umut haritaları çiziyorum... o nedenle içindeki acıyı çok iyi anlayabiliyorum... ama çoğu zamanda unutuyorum... iyikide unutuyorum... olumunekankayizsmile

Bugün hava yine YAĞMUR'lu...
Ben YAĞMUR'u çok severim... aslında hepimiz çok seviyoruz...
Ama YAĞMUR bilmiyor ne kadar sevildiğini...

Kızlar içime dert oldu bak... üzülüyorum... üzülmemi istemiyorsanız herkes eski tadına tuzuna dönüversin...

Yağmur bana tavsiye etti o doktoru... Deniz ne kadar karışık olduğumu bildiğinden kendi fikirlerini koydu ortaya... yani tam orta noktada ben varım gibi geldi.. şimdi Deniz, yağmur, kinders, hepinizden rica ediyorum, hadi o üç kuruşluk keyfimize geri dönelim... valla burdaki dostlukların tadını hiç bir yerde bulamayız... bu konuları bu kadar rahat başka kimle tartışabiliriz... bu kadar bilgiyi hangi doktordan, hangi okuduğumuzdan, hangi yakınımızdan alabiliriz... bu noktada hepimiz çok değerliyiz...

hadi lütfen :içelim: daha fazla uzamasın....

Allah hepimizi davul ederse, davul tokmağı kim olacak ???? sırnaşık şey biride tokmak olsunda piknikte çalalım......

Erverdi, yakın olsan kahvaltı davetini kaçırmazdım, hem yalnız kahvaltı etmeği sevmiyorum, hem de hazırlamaya üşendim şimdi.. çay kaldı mı? cokacimcoook

BEN BU KIZI BAŞINDAN BERİ HEP ÇOK SEVİYORUM YAAA olumunekankayizsmile

kinder :1hug:
yağmursen de gel bakıyiim:1hug: hadideniz sen de:1hug:

kinderin acısı daha çok taze
yağmur da bu acıları tatmak istemiyor
deniz se her zaman ki gibi yardımcı olmak istedi.
hiçbirinizde kötü niyet yok.hadi koca bebekler.haydi çocuklar aşıya der gibi

HAYDİ KIZLAR 38'ea.s.a.s.a.s.hadiii aldınız çiçeklerinizi
haydi çak çak lı günlerekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bi çay içirtmediniz heee.duramadım geldimlülülülülülü

Erverdi, yakın olsan kahvaltı davetini kaçırmazdım, hem yalnız kahvaltı etmeği sevmiyorum, hem de hazırlamaya üşendim şimdi.. çay kaldı mı? cokacimcoook

kaldı kaldı.şimdi elimde, içiyorum.dur1 sana da vereyim.koyuyoruuuumm.al.uzattım.afiyet olsun..bende yalnız sevmiyorum ama sevmiyorum diye de aç mı bırakayım kendimi.ben hayatın tadına geç vardım.bırakmaya da niyetim yok.

herkese günaydın
bir arkadaşım için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.sanırım en son badenur ya da yağmursesi almıştı buğdayçimi tabletlerini.nereden aldınız arkadaşlar tel ve adını yazarsanız sevinirim.denizbulut sende biliyodun sanırım....
teşekkürler.

canım ben, istanbulda osmanbeydeki zencefil aktardan ve de beyoğlu'nda ambardan aldım, internet sayfaları var, oradan kargo ilede alınabilir, bunun dışında DENİZ ebay'dan aldı galiba... o daha iyi anlatır......

kızlar yeni geldim eve.kimse uğramamış!!herkes misafir mi takılıyo?bekleyin siz misafir misafir.bekleyin ordaiikram mikram yok :1no2:

merhaba hanımlar umarım dargınlar barışmıştır. varya en başta ben hep şaka yapıyorsnuz sandım ama ciddi mşsiniz dün o güzel diyalogdan sonra bu dargınlık nazar mı değdi ne
ama herkes iyi niyetli ama kırılma anlarımız vardırya oraya denk gelmiştir yağmursesinin ondan biraz dolmuştur yksa bu tartışmalar olmazdi ben burda çok yeniyim herkesin gerçekten çok iyi niyetli ve yardmcı olmak için elinden geldiğini yapmaya çalışiyor diye düşünüyorum
gerçekten güzel bir diyalog var ben yine sizler kadar eski değilim ama bana çok şeyler kattı ve arkadaşlar bence bu güzel oluşum lütfen eskisi gibi devam etsin dediğim gibi sizler kadar eski değilm sizler ilişki olarak daha güçlü bence bana kıyasla

günaydınnnn
noluyo kardeşim yahuuu olmuyo böyle arayı açmayın kızlar noldu konuşcak mevzu kalmadı mı ondan mı gelmiyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…