günaydın
.buraya uğrayan herkese günaydın,
herkese günaydın
bir arkadaşım için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.sanırım en son badenur ya da yağmursesi almıştı buğdayçimi tabletlerini.nereden aldınız arkadaşlar tel ve adını yazarsanız sevinirim.denizbulut sende biliyodun sanırım....
teşekkürler.
günaydınnnn
noluyo kardeşim yahuuu olmuyo böyle arayı açmayın kızlar noldu konuşcak mevzu kalmadı mı ondan mı gelmiyosunuz?
valla alabamacım.ben de kızmaya başladım.o gün yoktum zaten.çok ta kötü bir gün geçirmiştim.derdimi kime yanayım diye.bir de baktım ki.koca kızlar küsüşmüşler.şimdi de giren yok.konuşacak şeyler var ama.dinleyen olmazsa kimse girmez.ben de tabiii.
delimiyim ben .kendim çalıyiiim kendim oynıyiiimm misali yazıyiiim.
kimse girmeyecekse herkes hoşçakalısın..ben de daha girmiyeyim.herşey gönlünüzce olsun.
ben vardım canım, beni kimseden saymadın anlaşılan........
Günaydıııııııııııııın Erverdi,Yağmursei onlıne görünüyorsun sana da günaydın herkese günaydın arkadaşlar
Yağmur biraz sakinleştin mi canım.
Alabamacığım Badernurcuğum bu ay da çalışmalar tamam ama çift çizgiden sonraki 14-15.günler haftaya cuma cumartesiye geliyor.O hafta da ben çok yoğun olucam.Cumartesi anneannemize gidiyoruz yakın akraba düğünü var pazar günü eşimin sınavı var Edirne'de girecek sınava.Pazartesi de sabah çok erken yola çıkmamız lazım tatil rezervasyonumuz var 5 temmuzda.Adet ya tam zamanında cuma günü gelsin ya da hiç gelmesin.Denize giremem yoksa.
Bakıcımızdan da memnunuz şimdilik ama tabi daha çok erken.Tam oğlanla alışıcaklar yine 2 hafta izne çıkıcaz bana yine çok bağlanacak bu arada.
Sizlerden ne haber kızlar.Patiklerle bu ay adet tarimiz aynı gün.Beraber bekliycez bu adeti.
Erverdi sen dr'a gittin ama hiçbirşey yazmadın kontrolle ilgili....Ne oldu kötü birşey yok sanırırm.
sözüm sana değil ki.sen niye alınıyorsun?hadi biz de başlatalım.güzel mi olur?
bilmiyorum bizim burası farklıydı....biz öyle ayda yılda bir uğrayıp derdini anlatıp tesellisini alıp gidenlerden değildik.şimdi artık tahammülsüz olmuşuz baksana.birimizin sözü birimize batıyor.
çok tatsız geliyor bana böyle şeyler.kızıyorum da
Alabamacığım Badernurcuğum bu ay da çalışmalar tamam ama çift çizgiden sonraki 14-15.günler haftaya cuma cumartesiye geliyor.O hafta da ben çok yoğun olucam.Cumartesi anneannemize gidiyoruz yakın akraba düğünü var pazar günü eşimin sınavı var Edirne'de girecek sınava.Pazartesi de sabah çok erken yola çıkmamız lazım tatil rezervasyonumuz var 5 temmuzda.Adet ya tam zamanında cuma günü gelsin ya da hiç gelmesin.Denize giremem yoksa.
Bakıcımızdan da memnunuz şimdilik ama tabi daha çok erken.Tam oğlanla alışıcaklar yine 2 hafta izne çıkıcaz bana yine çok bağlanacak bu arada.
Sizlerden ne haber kızlar.Patiklerle bu ay adet tarimiz aynı gün.Beraber bekliycez bu adeti.
Erverdi sen dr'a gittin ama hiçbirşey yazmadın kontrolle ilgili....Ne oldu kötü birşey yok sanırırm.
derdimi anlatacak kimse bulamadım diyorsun, ben vardım dedim... onuda mı demiyeyim... bak karşılığında bir çuval laf yedim... kim tahammülsüz..... kime laf batmış.... ÇOK TEŞEKKÜRLER...........
valla alabamacım.ben de kızmaya başladım.o gün yoktum zaten.çok ta kötü bir gün geçirmiştim.derdimi kime yanayım diye.bir de baktım ki.koca kızlar küsüşmüşler.şimdi de giren yok.konuşacak şeyler var ama.dinleyen olmazsa kimse girmez.ben de tabiii.
delimiyim ben .kendim çalıyiiim kendim oynıyiiimm misali yazıyiiim.
kimse girmeyecekse herkes hoşçakalısın..ben de daha girmiyeyim.herşey gönlünüzce olsun.
hülya;önümüzdeki hafta çok yoğunmuşsun.düğünler,sınavlar sonra gelsin tatil.
patikler de pek uğramaz oldu.işler yoğun galiba
evet canım gittim.çok kötüydü o gün benim için.geldim bir de kızları okudum şok oldum.yazasım da yok.şimdi dışarı çıkacağım.gelince bakarım artık sizlere.sana işlerinde kolaylıklar.
Hülya canım evet ikimizin aynı gün, aynı günleri çekeceğiz hep :)
Erverdi evet birkaç gündür giremedi. Çok yoğundum. Senin kayınpederinle ilgili bir durum var galiba. Çok geçmiş olsun canım... Sen neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?