38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım ben buradan ısmarlamıştım.

SkyWeath Buday imi Tableti, 200 Tablet | thelifeco,the life co,skywheat,sky wheat,budayimi,buday imi tableti,sky wheat buday imi,buday imeni,antioksidan,buday imeni suyuibuday imi suyu | SKYWHEAT

günaydınnnn
noluyo kardeşim yahuuu olmuyo böyle arayı açmayın kızlar noldu konuşcak mevzu kalmadı mı ondan mı gelmiyosunuz?

valla alabamacım.ben de kızmaya başladım.o gün yoktum zaten.çok ta kötü bir gün geçirmiştim.derdimi kime yanayım diye.bir de baktım ki.koca kızlar küsüşmüşler.şimdi de giren yok.konuşacak şeyler var ama.dinleyen olmazsa kimse girmez.ben de tabiii.
delimiyim ben .kendim çalıyiiim kendim oynıyiiimm misali yazıyiiim.

kimse girmeyecekse herkes hoşçakalısın..ben de daha girmiyeyim.herşey gönlünüzce olsun.

Hülyacım, Patiklercim bu aralar var mı yeni çalışmalar? yada yeni kararlar?

Bakıcından memnunmusun hülyacım? hani kamera falan düşünüyormusun?

ben vardım canım, beni kimseden saymadın anlaşılan........

ben vardım canım, beni kimseden saymadın anlaşılan........

sözüm sana değil ki.sen niye alınıyorsun?hadi biz de başlatalım.güzel mi olur?

bilmiyorum bizim burası farklıydı....biz öyle ayda yılda bir uğrayıp derdini anlatıp tesellisini alıp gidenlerden değildik.şimdi artık tahammülsüz olmuşuz baksana.birimizin sözü birimize batıyor.

çok tatsız geliyor bana böyle şeyler.kızıyorum da

Alabamacığım Badernurcuğum bu ay da çalışmalar tamam ama çift çizgiden sonraki 14-15.günler haftaya cuma cumartesiye geliyor.O hafta da ben çok yoğun olucam.Cumartesi anneannemize gidiyoruz yakın akraba düğünü var pazar günü eşimin sınavı var Edirne'de girecek sınava.Pazartesi de sabah çok erken yola çıkmamız lazım tatil rezervasyonumuz var 5 temmuzda.Adet ya tam zamanında cuma günü gelsin ya da hiç gelmesin.Denize giremem yoksa.
Bakıcımızdan da memnunuz şimdilik ama tabi daha çok erken.Tam oğlanla alışıcaklar yine 2 hafta izne çıkıcaz bana yine çok bağlanacak bu arada.
Sizlerden ne haber kızlar.Patiklerle bu ay adet tarimiz aynı gün.Beraber bekliycez bu adeti.
Erverdi sen dr'a gittin ama hiçbirşey yazmadın kontrolle ilgili....Ne oldu kötü birşey yok sanırırm.

hülya;önümüzdeki hafta çok yoğunmuşsun.düğünler,sınavlar sonra gelsin tatil.
patikler de pek uğramaz oldu.işler yoğun galiba
evet canım gittim.çok kötüydü o gün benim için.geldim bir de kızları okudum şok oldum.yazasım da yok.şimdi dışarı çıkacağım.gelince bakarım artık sizlere.sana işlerinde kolaylıklar.

derdimi anlatacak kimse bulamadım diyorsun, ben vardım dedim... onuda mı demiyeyim... bak karşılığında bir çuval laf yedim... kim tahammülsüz..... kime laf batmış.... ÇOK TEŞEKKÜRLER...........

canım dilerim adet tatile rastlamaz, çünkü insan 1 yıl bu tatili bekliyor, o sıcaklarda böyle birşeyi çekmek çok zor olur....... düğün çiftinede mutluluklar.....

derdimi anlatacak kimse bulamadım diyorsun, ben vardım dedim... onuda mı demiyeyim... bak karşılığında bir çuval laf yedim... kim tahammülsüz..... kime laf batmış.... ÇOK TEŞEKKÜRLER...........

ah be güzelimmm.bak yine kendine çekiyorsun.şu internet ortamında da insan ne demek istediğini tam anlatamıyor ki.duyguyla yaklaşıyorum ben yazıda düz yazı çıkınca oluyor böyle şeyler.çıkıyordum şimdi yazmaya teşvik ettin beni.
canım benim elbette sen varsın.diğerleriniz var.ama ben sen ben olsun istemiyorum.anlatmamam onlar yok diye değil.hepimiz olalım yine.herkes olsun.

bir çuval laf ne yedin güzelim.bne genel konuşuyorum.direk sen! diye söylediğim bir şey yok ki.
yahuu arkadaşım.burası bebekle ilgili sorunlarımızı anlattığımız paylaştığımız bir yer değil mi?hani birbirimizi korumaya çalışırken ya da daha dikkatli olmasını isterken yanlış anlaşılıyoruz.bak yine genel konuşuyorum.

niye teşekkür ettiğini de anlamadım doğrusu..şimdi çıkmalıyım.gelince görüşürüz.

Badenur'cum nasılsın...Farklı yaptığım birşey yok aslında sadece bu ay klomenle denedim. Aman be Badenur'cum toplamda tam 4 kez takip için doktora gittim. En sonunda doktor değerlendirme gününden sonra beni tekrar görmesi gerektiğini söyledi. Valla gitmedim bi daha. Çalışırken hiç mi hiç kolay olmuyor çünkü doktorum saat altıya kadar hastanede ve be yetişebilmek için her defasında izin almak zorunda kalıyorum...Bakalım...Ben de birkaç gündür giremedim doğru düzgün okuyamadım yoğunluktan. O nedenle kaçırmış olabilirim seninle ilgili. Sen neler yaptın?

Hülya canım evet ikimizin aynı gün, aynı günleri çekeceğiz hep :)

Erverdi evet birkaç gündür giremedi. Çok yoğundum. Senin kayınpederinle ilgili bir durum var galiba. Çok geçmiş olsun canım... Sen neler yapıyorsun?

erverdi canım tamam forumda tatsızlık olduysa dr görüşmeni anlatmak istemeyebilirsin ama ne o 1 gün çok kimse girmedi diye hemen ben de girmeyeyim ayakları?
ben buraya yoğun olarak geçen sene mart gibi girmeye başladım. yazın resmen hemen hemen tek başına yazdım. zira rüzgar deniz diğer deniz serpilinha defne vs hep hamileydi. diğer arkadaşlar da yazın refahati ve tatil havası nedeniyle neredeyse hiç girmiyor bakıp kaçıyorlardı. ben yine de girip dr muayenelerimi yapacağım tüpü şunu bunu hep anlattım. neredeyse tek başıma götürdüm bu formu çünkü en çok kendimi ait hissettiğim yer burasıydı. şimdi ne o 2 kişi girmedi diye hemen gidelim ayakları. ne yani ben olmadan yürümez mi burası (üstüme alınayım )
anlatın kardeşim bugün biri girmezse yarın başkası girer cevap verir.

Hülyacım inşallah o koşturma içinde hamile olduğunu öğrenirsin. hadi bakalım haftaya ben de o tarihte tatilde olcam kısmetse. inşallah güzel haberlerini alırım.. patikler de aynı zamanmış harika inşallah ikinizden de güzel haberler alırız hayırlısıyla.

Badecim yaz geldi böyle oldu. Yani arkadaşlar biz burda yeterince insanız dicem. iki kişi gelmezse muhabbet bitmez bitmemeli. geride bi dünya insan var. ama böyle gıldırgıcık mevzularda büyük mevzu olmasın yani. ben yanarım yanarım karamelle herada ya yanarım. sinsile karamelin gitmesiyle başladı. keşke gitmeseydi ama işte herkesin bi bildiği var. burda herkesin samimiyetle muhabete katılması lazım. ha biri birinin söylediğine kırılıyosa yada gıcık oluyosa topumuzu yakmasın onunla muhatap olmasın. kozlarını paylaşmasına gerek yok. ben şunu dedim bunu yaptım gereksiz şeyler. biraz alttan almak lazım. ama insan dayanamıyo. mesela biri bişi diyo ben inanmıyorum ona eminim samimi olmadığından bunu çok iyi biliyorum . sallamıyorum onu aslında ama size bunu ispatlamaya da çalışmıyorum anlıyo musunuz? gerek yok yani bi takım şeylere sanal manal herkesin bi notu var. böyle giderse ben de kaçar söylimmm. haa burda söylediklerim belli bir kişiyi hedef almıyor kimse üstüne alınmasın. canı isteyen kalır canı isteyen gider herkes özgür kardeşimmmmm.

Son düzenleme:

canım yani tarih ne bizde bekleyecek heyecanla. :CüvCüv::CüvCüv: 3 temmuz 5 temmuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…