Selam kızlar güzel bayanlar a.s.
ben ayın 15 ine kadar yetiştirmem gereken işlerin içinde boğulduğumdan yazamadım size bütün gün böööle harıl harıl çalışşş :hulya: :hulya: :hulya:
inşallah biterrrr
efeniiimmm
alabamadan başlayım şekerimmm maşallah 207 gr olmuş oğluşunn aman da aman nazar
değmesinn
erverdimm kaz dağlarında oksijen depola bol dinlen yumurtaların kaliteleli olsunlarr iyi tatiller
tatlımm bende tavuklara değil kendime yem vereyimm de iy yumurtlayım bariii :sm_cool:
denizbulut senin işlerin yoğundu geldimi yardımcın evdede çok yorma kendini tadilat var demişşin
aman bu senede denize girmeyiver bak hediyen var senin kışa :teytey: :teytey:
Badenurr tatlımm rahim filmimi bende echomarda çektirmiştim,genetik testimide cerrahide yaptırmıştımm :sm_cool: kolay gelsinn ayrıca sonuçların mükemmel arkadaşım kafana tacak bi şey yokk süper süper :sm_cool:
baharnaz sende hoşgeldin canım
tam kulaklarını çınlatmıştım kiii..... senden haberler geliverdi... canım bak şu tesadüfe... aynen echomar... aynen cerrahi... üstelik seninle önceki tüpçümüzde aynı idi... sevimli doktorumuz... m.a.a.... bak şimdikide hale hanım... olmaz bu kadar tesadüf bunda birşey var... naniknanik
EVETTT
bide doğru zamanlama yapsaydık el ele giderdik şekerim
bu kadar tesadüfe gel bari Beşiktaşa da kahve içelimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kindersm sen de beşiktaş şişli arası mı oturuyorsun? yoksa iş mi oarada? benim ev de yakın bari beni de alın kahveyeEVETTT
bide doğru zamanlama yapsaydık el ele giderdik şekerim
bu kadar tesadüfe gel bari Beşiktaşa da kahve içelimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım, kahve teklifini bir gün değerlendireceğim... söz... a.s
kindersm sen de beşiktaş şişli arası mı oturuyorsun? yoksa iş mi oarada? benim ev de yakın bari beni de alın kahveye
tamam canım sanırım sende Şişli desin yakınız yaniii beklerimm olumunekankayizsmile
denizcim ben sata göre 17+4 üm. ultrasona göre 17+5 miş. 207 gr. dedi. Senin satın benden üç gün önceydi sanırım. benim 26 şubat. 250 gr. da çok değil merak etme :)
badecim her gittiğimizde birer çıktı veriyo doktorumuz ama çok böyle belirgin hatlı diiller yarın işyerinden tarar koyarım. kindersin dediği gibi bizde abla gibi durmayalım canım anne gibi duralım benim bi itirazım yok :)
kinderscim saol tatlım işler yoğunmuş kolay gelsin sana. biliyo musun bizde geçen tüp denemelerini denizle aynı zamanda yaptık. ikimizde negatifi yedik. aylar sonra da ben ikinci denememi yapıp sonuç beklerken yine aynı gün benim pozitifimden sonra deniz hamileyim dedi. yani bade ile sende denk gelen bişiler varsa vardır bir sebebi neden olmasınnn inşallah.
ama sizzzz beni yanlış yorumladınız... benim demek istediğim abla gibi görünmek olayı değildi... beni hüzünlendiren 40 yaşındayım ve bir arpa boyu yol alabilmek için çırpınıyorum... ama hala yolun başındayım demek istedim... çok isterdim çok daha erken yaşlarda çocuk sahibi olabilmeyi, yaşam enerjimi onunla daha fazla paylaşabilmeyi.. yoksa isterse yanlarında annane gibi durayım... ne farkeder. :çok üzgünüm:
meryee çook sevindimm
inşallah kucağına almayı nasip eder allah
bak umutsuzdun ama oldu maşallahhh olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus
şimdi benim çok dikkatli olmam gerekiyor herhalde diper hamişler öyle mi yaptı acabba deniz alabama altınyunus waters roniyam sizler öğrendikten sonra neler yaptınız birde bunun tamamına ermesi olayı var tüple hamile kalan her on kadından birinki düşüyormuş istatikler öylemiş
allahım ne olur tamamına erdir biz hamişleri ve hamiş olmak isteyenlere de yardım et
nefes olayını yazdım ama bendce hafife almayın ben sürekli içgüdüsel olarak yaptım içim sürekli nefes derin nefes al dedi bende yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?