38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tam kulaklarını çınlatmıştım kiii..... senden haberler geliverdi... canım bak şu tesadüfe... aynen echomar... aynen cerrahi... üstelik seninle önceki tüpçümüzde aynı idi... sevimli doktorumuz... m.a.a.... bak şimdikide hale hanım... olmaz bu kadar tesadüf bunda birşey var... naniknanik

EVETTT
bide doğru zamanlama yapsaydık el ele giderdik şekerim
bu kadar tesadüfe gel bari Beşiktaşa da kahve içelimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

EVETTT
bide doğru zamanlama yapsaydık el ele giderdik şekerim
bu kadar tesadüfe gel bari Beşiktaşa da kahve içelimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kindersm sen de beşiktaş şişli arası mı oturuyorsun? yoksa iş mi oarada? benim ev de yakın bari beni de alın kahveye

denizcim ben sata göre 17+4 üm. ultrasona göre 17+5 miş. 207 gr. dedi. Senin satın benden üç gün önceydi sanırım. benim 26 şubat. 250 gr. da çok değil merak etme :)

badecim her gittiğimizde birer çıktı veriyo doktorumuz ama çok böyle belirgin hatlı diiller yarın işyerinden tarar koyarım. kindersin dediği gibi bizde abla gibi durmayalım canım anne gibi duralım benim bi itirazım yok :)

kinderscim saol tatlım işler yoğunmuş kolay gelsin sana. biliyo musun bizde geçen tüp denemelerini denizle aynı zamanda yaptık. ikimizde negatifi yedik. aylar sonra da ben ikinci denememi yapıp sonuç beklerken yine aynı gün benim pozitifimden sonra deniz hamileyim dedi. yani bade ile sende denk gelen bişiler varsa vardır bir sebebi neden olmasınnn inşallah.

evet KİNDERS, iyiye yoralım bu tesadüfleri... ALABAMJAnın dediği gibi bizimde bundan sonraki haberlerimiz arka arkaya iki pozitif olsun...

ALABAMJA yazmışım kulağa fena gelmiyor ama :roflol: iyi akşamlar güzel hamilecik... unutma ama yarın bekliyorum bebenin fotolarını

ama sizzzz beni yanlış yorumladınız... benim demek istediğim abla gibi görünmek olayı değildi... beni hüzünlendiren 40 yaşındayım ve bir arpa boyu yol alabilmek için çırpınıyorum... ama hala yolun başındayım demek istedim... çok isterdim çok daha erken yaşlarda çocuk sahibi olabilmeyi, yaşam enerjimi onunla daha fazla paylaşabilmeyi.. yoksa isterse yanlarında annane gibi durayım... ne farkeder. :çok üzgünüm:

ayy alabamam ağzından bal damlıyoo kaydirigubbakcemile5 ne diyonnn hadii hayırlısı Badenurrr ha gayret arkadaşım başarcazz kaydirigubbakcemile5 inşallahhhhh:teselli:

anladımm canımm keşke dediğini gerçekleştirseymiş opuyorumnanaktan ama kısmett bizimde inşallah anne oluruz da bunu diyebiliriz geç bulduk mutluluğumuzu deriz olumunekankayizsmile

kızlar ben vbugün biraz havalarda uçacam içim çok güzel gözlerim parlıyor öyle hissediyorum bugün değerim hamilesiniz dediler allah isteyen herkese nasip etsin yine çok sevinmek istemiyorum herşey iyice netleşsin ondan sonra daha çok sevinecem allahım isteyn bütün hanımları sen sağlıklı anne olmayı nasip et ve hamişlerin hepsini sağlıkılı doğurmalarını nasip et

benim soran ve sormayan bütün arkadaşlara kocaman öpücekler selamlar saygılar

inşallah sıradaki arkadaşlar erverdi patikler badenur yağmursesi zarpandit kinderms hülya59 hatırlayamadılklarım inş.sizlerde aklıma gelenleri yazdım

ama kızlar size birşey söyleyeyim mi eğer tüp yapacaklara özellikle söyleyeyim transfer günü sürekli burnumdan nefes alıp yavaş yavaş ağzımdan verdim etkisi varmı bilmiyorum ama sizde öyle yapın

bu arada bana bu aşamada özellikle herhangi bir tavsiyede bulunacak olan arkdaşlar varsa lütfen şimdi bana çok yavaş hareket et asla korkma heyecan yapma ani hareketlerden kaçın kaplıcaya gitme bir kilo bile taşıma diyorlar bir de bu aralar dr.demiyor ama özellikle bazı tanıdıklar ilişki bu ara önermiyorlar bazılarında iyi olmuyormuş dediler

hamiş arkadaşlar şimdi ben balıkyağı elevite devam edeyim mi folik asit alayım mı gerçi dr .ma söyleyecem ne diyecek bakayım daha önce sordum alma dedi ama şimdi hamileyim inanmıyorum ama dediğim gibi hala temkinliyim

allahım sen isteyen herkese nasip et sağlıkla huzurla amin

SİZİ SEVİYORUM UMUT ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

UNUTTUĞUM VARSA KİMSE ALINMASIN GÜLLER

[

meryee çook sevindimm
inşallah kucağına almayı nasip eder allah
bak umutsuzdun ama oldu maşallahhh olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

meryee çook sevindimm
inşallah kucağına almayı nasip eder allah
bak umutsuzdun ama oldu maşallahhh olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

allah sanada nasip eder inşlah caım evet ama bahçecide ilk gittipim dr beni çok korkkutmuştu o kadar korkunç bir tabla çizmişti ki hıçkıra hıçkıra oradan ayrılmştim kaçgün kendime gelemedim diyordiki değil doğal yolla tüple bile hamile kalman imkansız sana asla tüpü bile önermiyorum demişti dosyanıza yazdım demişti -tedavi önermiyoruz -diye yaparsanız sadece masraflarınızla kalırsınız demişti sizinki kesinlikle mücize olur demişti ben bir düşüm var demiştim bana mucize olmuş diyordu

normalde yumurtalar badaem gibi olurmuş benimkiler yuvarlakmış kalitesi çok düşükmüş bilmem ne bilmem

ama anatolyadki ise dediki kesinlikle yanlış söylemişler sen doğal yolla bile kalırsın ama yaşın 38 ve yumurta sayın az ama kalitesi kötü değil sadece yumurtan az demişti
ben asla senin içini karatacak cümleler etmem a kadar şanssız değilsin demişti

şimdi benim çok dikkatli olmam gerekiyor herhalde diper hamişler öyle mi yaptı acabba deniz alabama altınyunus waters roniyam sizler öğrendikten sonra neler yaptınız birde bunun tamamına ermesi olayı var tüple hamile kalan her on kadından birinki düşüyormuş istatikler öylemiş

allahım ne olur tamamına erdir biz hamişleri ve hamiş olmak isteyenlere de yardım et

nefes olayını yazdım ama bendce hafife almayın ben sürekli içgüdüsel olarak yaptım içim sürekli nefes derin nefes al dedi bende yaptım

canım hayırlı olsun inşallah değerin katlanır ve sağlıkla kucağına alırsın. ben doktora kese görmeye gidene kadar folik acid içmeye devam etmiştim. ilk 3 ay folik acidi kesmemek gerekiyor mutlaka devm et. elevit içersen onun içinde yeterince folik var diye bazı doktorlar vermeyebiliyor doktoruna sorarsın. ben balık yağını da hiç kesmedim ama bunu da doktoruna sor. bunun dışında sıcak banyo güneşlenmek vs yasak. bir de öyle 1-2 kilo değil de 6-7 kilo yani 5 kilonun üstünü kaldırma. düşük için tüm doktorların dediği şeyi tekrarlayacağım düşecek bebek düşecektir. çünkü hatalı kromozomdur anomali vardır ve onun yaşamasındansa düşmesi daha iyidir. yaşayacak bebek de sen ne yaparsan yap yaşar. bir de tüpte doktorların hepsi benim bildiğim kalp atışını duyana kadar ilişki yasak diyor. sonrasını da doktora sormak lazım bazısı tamam bazısı olmaz diyor duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…