selammm arkadaşlar...
herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum , benım tatılım bıttı ankaraya dondum .. pazartesı allah nasıp ederse azerbeycana eşimin yanına gıdecegım ..bu yaz kosusturmaca ıcınde gectı ...
baharnaz .. 4 gunu bıtırmıssın .. bebeklerının senınle olmasını butun kalbımle dılıyorum..
Panadol bahsettiğin ilacı ben bilmiyorum canım
Erverdi bir nar ekşisi yapımı dolanıyor kuzum bak tarifi alırda benimle paylaşmazsan küserim :sinifsinif: banane ya bende yapcam
slm erverdi:uzun zamandır yazamadım özeldende gitmiyor benim yazdıklarım geçmişleri okuycam umarım ii haberlerini alırım canım
günaydın güllera.s.
Erverdi canım yattığın yerden çocuk olsa hepimiz yatarız kaydirigubbakcemile3 hatta belki de hastane yatakhane ayarlar sıralar bizi. Tavuklar gibi kaydirigubbakcemile3 ama olmuyorki dün bütün gün gezdim arkadaşım vardı ama hareketlerime dikkat ettim tabikide
Ya Narlar büyüyyor Zarpandit bizimle tarifi bu kış paylaşırsın inşallah .) bu arada Nar kadın sağlığı içinde çok iyi birşeymiş. evet Nar ekşisi kısıra çok güzel oluyor canım çekti diye düşünmeyin birşey yok şimdilik
Bugün 5.günüm
günaydın;
baharnaz seni transfer için ne zaman aradılar ve ne zaman gel dediler?
benim perşembe yumurtam toplanmıştı bugün pazar 9 gibi ararız dediler ama halen aramadılar ben de aramak istemiyorum. işallah aksilik yoktur...
cumartesi embriyologla görüştük ikiside döllendi ama tek hücreli dedi. biri iyi diğeri orta kalite gösteriyor dedi. pazar gününe kadar tekrar bakmayalımki baktıkça kalite bozuluyor dedi. pazar sabah sizi arasız 9 gibi dedi. büyük ihtimal çağırırız dedi. ben arayıp soramıyorum. çünkü aradığın an açıp bakıyorlar. açmayacaklarsa beni aradı diye açsınlar istemiyorum ondan yoksa benim de karnımın içi yanıyor meraktankafamçokkarıştımerhaba beyaz;
öyle sanıyorum ki yumurtaların kaliteli 5inci güne bırakıcaklar.eğer öyleyse salı sabahı yaparlar transferini.bugün haberi gelir.ya da toplandığı gün sayılmıyorsa bugün 3üncü gün.bugün haber gelir diye düşünüyorum.ben duramaz arar sorardım.
şuna emin ol ters birşey olsa ara söylerlerdi,yolunda gitmediğini haber verirlerdi.kendimden biliyorum.
Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.a.s.
Cans, esine gule gule kavus. Bu yaz cok kosturdun artik orada dinlenirsin.yerimseniben
Baharnaz, Erverdi, nar eksisini bu kis ogrenecegim, narlar su an buyumekle mesguller.yerimseniben Bu arada zahmetli islerden birisi de bu, ama en azindan evde yapildiginda icinde kimyasal bir sey olmuyor. Ben cok seviyorum Erverdi, bosver salatayi karartsin, tadi muhtesem. Ogrenince size yazarim. Erverdi, Annecigin seninle gurur duyacak. Yarin sabah doktorla yine randevum var, bana gore fizyoterapi cok etkili olmadi cunku hala agri var. Sabahlari kalkinca iyiyim ama gunun ileryen saatlerinde agri basliyor. Terapiden sonra da iyi hissediyorum ama gecmedi, artik her sabah tedaviye gitmekten de biktim gercekten, doktora ara verelim diyecegim ama sonra ne oalcak onu bilmiyorum. Ense agrim da gecti, onun icin de bir ara doktora gitmeyi dusunmustum ama simdilik iyiyim canim sagol. Sana dersinde bol sans ve basari diliyorum.
Minik Waterss evine donmustur artik umarim ve keyifleri yerindedir.
Deniz Bulut, Alabama, Absynth, Kindesms, Patikler,Merye,Hulyaopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?