38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tşk ederim bugünü çok güzel geçirdim.. İnşallah sende hayırlısıyla eşinin yanına varırsın canım.
İnşallah benledirler hiç belirti vermiyorlar :))

cans baharnaz;merhaba
iyisiniz umarım.
cans Allah kavuştursun eşine.

baharnaz.tarif zarpanditte olacak.o öğrenecek.bende değil.küsme boşuna.sen bebelerine odaklan.aman... şimdi canın da çekermiş!!

Panadol bahsettiğin ilacı ben bilmiyorum canım

Erverdi bir nar ekşisi yapımı dolanıyor kuzum bak tarifi alırda benimle paylaşmazsan küserim :sinifsinif: banane ya bende yapcam

hem sen otur bakayım totonun üstüne...acele etme hemen.bak millet bebek yapıyor.yattığın yerde sen de yapsırnaşık şey

slm erverdi:uzun zamandır yazamadım özeldende gitmiyor benim yazdıklarım geçmişleri okuycam umarım ii haberlerini alırım canım

ah canıııım.çok uzun zaman oldu yaa.hoşgeldin.ne yaptın.iyimisin.geçmiş şimdi çok uzun sürer.nasıl okuyucan hepsini.artık buralardamısın?

Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.a.s.

Cans, esine gule gule kavus. Bu yaz cok kosturdun artik orada dinlenirsin.yerimseniben

Baharnaz, Erverdi, nar eksisini bu kis ogrenecegim, narlar su an buyumekle mesguller.yerimseniben Bu arada zahmetli islerden birisi de bu, ama en azindan evde yapildiginda icinde kimyasal bir sey olmuyor. Ben cok seviyorum Erverdi, bosver salatayi karartsin, tadi muhtesem. Ogrenince size yazarim. Erverdi, Annecigin seninle gurur duyacak. Yarin sabah doktorla yine randevum var, bana gore fizyoterapi cok etkili olmadi cunku hala agri var. Sabahlari kalkinca iyiyim ama gunun ileryen saatlerinde agri basliyor. Terapiden sonra da iyi hissediyorum ama gecmedi, artik her sabah tedaviye gitmekten de biktim gercekten, doktora ara verelim diyecegim ama sonra ne oalcak onu bilmiyorum. Ense agrim da gecti, onun icin de bir ara doktora gitmeyi dusunmustum ama simdilik iyiyim canim sagol. Sana dersinde bol sans ve basari diliyorum.

Minik Waterss evine donmustur artik umarim ve keyifleri yerindedir.

Deniz Bulut, Alabama, Absynth, Kindesms, Patikler,Merye,Hulyaopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Erverdi canım yattığın yerden çocuk olsa hepimiz yatarız kaydirigubbakcemile3 hatta belki de hastane yatakhane ayarlar sıralar bizi. Tavuklar gibi kaydirigubbakcemile3 ama olmuyorki dün bütün gün gezdim arkadaşım vardı ama hareketlerime dikkat ettim tabikide

Ya Narlar büyüyyor Zarpandit bizimle tarifi bu kış paylaşırsın inşallah .) bu arada Nar kadın sağlığı içinde çok iyi birşeymiş. evet Nar ekşisi kısıra çok güzel oluyor canım çekti diye düşünmeyin birşey yok şimdilik

Bugün 5.günüm

günaydın;
baharnaz seni transfer için ne zaman aradılar ve ne zaman gel dediler?
benim perşembe yumurtam toplanmıştı bugün pazar 9 gibi ararız dediler ama halen aramadılar ben de aramak istemiyorum. işallah aksilik yoktur...

günaydın bahar;
hani sana embriyoların yerleştirildi ya.sen yat onları büyüt anlamında söylemiştim.yerimseniben..herhalde,karpuz gibi yata yata olsaydı bu işler herkesin olurdu di mi ama.

narın çok faydaları var evet.hatta narsuyunun yumurta kalitesine iyi geldiğini okumuştum nette,araştırırken.tedavilerim sırasında hergün saf nar suyu içmiştim.ama ne yaparsın.belki bir bana iyi gelmedi.kısırda hiç denmedim ama duydum.bulguru karatmıyor mu?sanki kötü görünür gibi geliyo bana.kara kara.

şafak 7 ha?

merhaba beyaz;
öyle sanıyorum ki yumurtaların kaliteli 5inci güne bırakıcaklar.eğer öyleyse salı sabahı yaparlar transferini.bugün haberi gelir.ya da toplandığı gün sayılmıyorsa bugün 3üncü gün.bugün haber gelir diye düşünüyorum.ben duramaz arar sorardım.
şuna emin ol ters birşey olsa ara söylerlerdi,yolunda gitmediğini haber verirlerdi.kendimden biliyorum.

cumartesi embriyologla görüştük ikiside döllendi ama tek hücreli dedi. biri iyi diğeri orta kalite gösteriyor dedi. pazar gününe kadar tekrar bakmayalımki baktıkça kalite bozuluyor dedi. pazar sabah sizi arasız 9 gibi dedi. büyük ihtimal çağırırız dedi. ben arayıp soramıyorum. çünkü aradığın an açıp bakıyorlar. açmayacaklarsa beni aradı diye açsınlar istemiyorum ondan yoksa benim de karnımın içi yanıyor meraktankafamçokkarıştı

günaydın Zarpandit;dr la randevun varmış.gittin mi gidecekmisin?sürekli gitgeller insanı bezdiriyor çok iyi biliyorum.yarım bırakma bari.sonradan yarım bıraktım olmasın.bence tüpe başlayana kadar sabretmeye çalış.benim de kolumdaki iğne yerleri biraz ağrıyor.hava değişiminde kalçadan yağılan iğne yerlerinin acıdığını biliyordum da kan alrmayla da acıyacağını bilmiyordum.zavallı sol kolum.iflas edecek sonunda.sanki içinde iğne varmış gibi acıyo.
az sonra hazırlanıcam kursa gideceğim.eşim de şimdi balıktan geldi.sardalya tutmuş.giyinmeden hemenn dolaba koyayım. öpüyom nanaktan.hoşçakal.

fark edinceye kadar ancak gördüm biraz geçmişe bakayam dedim
canım y a benim bilgsyr bozuktu iki haftadır giremedim işyrnde google yok sadece kurumun bilgsyrı var hiç bakamadım çok tandır umarım herkes iyidir geçmişe bakayım ne var ne yok

herkese selamlar hanımlar
erverdi e mailin için teşekkürler canım

Arkadaşlar Merhaba,

Ben ve kızım iyiyiz çok şükür sağlıkla kucağıma aldım, tüm hamile arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum. Burada yazan iyi dilkeklerini bildiren, beni tanımasa da iyi dilekler ileten, telefon eden, ziyarete gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. O sabah, hep aklımdaydınız ismini bildiklerimi ismi ile rumuzunu bildiklerimi rumuzuyla ameliyat masasında ilk neşter vurulduğu anda başladığım dualarımdaydınız öyle bir anda sizlerle birlikteydim ve hep darısı arkadaşlarımın hayırlısı ile başına dedim, dualarımı ettim. Her çabanın Allah tarafından ödüllendirileceğine kalbimden inanıyorum yeter ki planlı, programlı, kontrollü olalım gerisi Allah'a bıraklım.

Bu arada gelen arkadaşlar kimse mokunu çıkarmadı ben hepinizle doya doya uzun uzun konuşmak isterdim o nedenle çok çok sevindim keşke daha çok zaman olsaydı konuşmak için.

Ben şimdilik yeni düzene alışmaya çalışıyorum her şey çok yeni yine yazarım. Hepinizi tek tek öpüyorum.

Sevgiler...

kızlar ben geldim ve mutluyum
biliyorsunuz 2 folükülüm olmuştu 2 side döllenmiş ve 2 side 1. kalite 10 ar hücreli olmuşlar. hiç fragman da yokmuş ikisini de transfer ettiler çok mutluyum. hakkımızda hayırlısı şimdi 12 gün sayacağım değil mi?
waters bebeğini allah analı babalı büyütsün.çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…