hoşgeldin Waterss;artık uğramaya başalımışsın.minik kızınla alışmaya başladınız mı birbirinize?ya ablası?ablası nasıl miniğe karşı?bu sana benden bir hoşgeldin şiiri olsun.
Ah bebek ah bebek
Küçücüksün sen bebek
Anacığının göğsünde
Hayat bulasın bebek
Şu an avucumda
Kucağımdasın
Bir o kadar yakın
Bir o kadar uzak
Ah bebek gül bebek
Ömrün gül olsun bebek
Tenin pembe kadife
Saçın anacığının karası
Dinmez Erverdinin sızısı
Gel gönlüme kon bebek
canım;uyumuşum.............bilg.açık kalmış.sonra yazılanlara baktım.kapadım bilg.uyumaya devam edeyim dedim.aklıma bunlar geldi.kalktım hemen yazdım.şimdi de dirildim.neyse bir soru vardı.ona bakayım.çözmeye çalışayım.mutlaka çıkabilecek bir soru..hoşçakal.kızlara sevgiler..
saol teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşallah.alabama hayırlı olsun arkadaşım.senin adına çok sevindim
canım biz de seni ve kızlarını öpüyoruz. allaha çok şükür iyisiniz . allah dualarınızı kabul etsin. her isteyene sağlıkla evlat nasip etsin. epidural sezeryan mı olmuştun waters? nasıl ağrın sancın falan oldu mu? sonrasında? mis kokulu yavrunu benim için de kokla e mi?Arkadaşlar Merhaba,
Ben ve kızım iyiyiz çok şükür sağlıkla kucağıma aldım, tüm hamile arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum. Burada yazan iyi dilkeklerini bildiren, beni tanımasa da iyi dilekler ileten, telefon eden, ziyarete gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. O sabah, hep aklımdaydınız ismini bildiklerimi ismi ile rumuzunu bildiklerimi rumuzuyla ameliyat masasında ilk neşter vurulduğu anda başladığım dualarımdaydınız öyle bir anda sizlerle birlikteydim ve hep darısı arkadaşlarımın hayırlısı ile başına dedim, dualarımı ettim. Her çabanın Allah tarafından ödüllendirileceğine kalbimden inanıyorum yeter ki planlı, programlı, kontrollü olalım gerisi Allah'a bıraklım.
Bu arada gelen arkadaşlar kimse mokunu çıkarmadı ben hepinizle doya doya uzun uzun konuşmak isterdim o nedenle çok çok sevindim keşke daha çok zaman olsaydı konuşmak için.
Ben şimdilik yeni düzene alışmaya çalışıyorum her şey çok yeni yine yazarım. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Sevgiler...
süper maşallah çok sevindim beyaz. inşallah güzel mutlu haberlerini vereceksin biz de çooook sevineceğiz senin adına.kızlar ben geldim ve mutluyum
biliyorsunuz 2 folükülüm olmuştu 2 side döllenmiş ve 2 side 1. kalite 10 ar hücreli olmuşlar. hiç fragman da yokmuş ikisini de transfer ettiler çok mutluyum. hakkımızda hayırlısı şimdi 12 gün sayacağım değil mi?
waters bebeğini allah analı babalı büyütsün.çok geçmiş olsun...
saol canım iyiyim bugün tamamen iyileştim sayılır. hadi hayırlısı inşallah geç döllenme falan olmuştur. ben böyle durumlarda ümitlenmeden edemiyorum. kırmızıyı görmedikçe hamile olma ihtimalin var hayatım. eğer hala olmadıysan bi de kanda baktırsaydın diyorum??Hanımlar merhaba,a.s.
Ancak girip bakabildim sayfaya. Pek bir yoğunluk içine düşmüşüm ya, gündüz işte, akşamları evde çalıştım hep. Arada yine seyahat filan... Ay inşallah hep böyle olmaz, yoksa yaş işklava:
Waterss, bebişiyle gelmiş, hoşgelmişAllah analı-bablı büyütsün, bahtı güzel olsun inşallah :Saruboceq:
Baharnaz, beyaz transferleriniz hayırlı olsun, inşallah tutunur bebişleriniz :Saruboceq:
Alabama, hasta olmuşun, ben gelene kadar iyileşmişin, geçmiş olsun a.s.
Aklımda kalanlar bunlar olmuş, unuttuğum varsa affola :asigim:
Herkese kucak dolusu öpücükler, selamlar :1hugpuyorumnanaktan
Arkadaşlar ben dün farkettim ki adetim gecikmiş. Bugün 34.gün hala ses seda yok. Hiçbir sıkıntı da yok, öyle ki unutmuşum bile. Dün test yaptım negatif çıktı. Biraz daha bekleyeceğim de olmazsa cuma günü doktora gideceğim. Bu ay preseed kullanmıştım ya, sonradan akıntı çok olmuştu, mantar-enfeksiyon filan yoktur inşallah...
Gunaydin Arkadaslar,a.s.
Ben hem gecen ay, hem de bu ay 24 gunde regl oldum, onceden 28 gunde olurdum. Acaba bunun 40 yasima basmamla bir ilgisi var mi?kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Merhaba Beyaz, transferin hayırlı olsun. 12 güzel gün geçir ve güzel sonuçlarını bize bildir. Topikte yapılan diğer transfer değerlerinden de öğrendiğim kadarı ile 2 sinin de döllenmiş olması ve 10 hücreye kadar çıkmış olması çok çok iyi bence ikizler geliyor. Dileklerin için de teşekkür ederim.
Deniz Bulut'cum kızım iyi teşekkür ederim. 2. çocuğum olduğundan bu sefer oldukça sakin ve rahatım sanırım bu bebeğe geçiyor çok haklısın pozitif duygu ve rahatlığı hissettiğine inanıyorum. 2. çocukta bir tecrübe var bir sonraki aşamada ne ile karşılaşacağımı kestirdiğimden sıkıntı ve panik yapmıyorum. Bir de daha önce böyle bir tecrübe yaşamış olmak 2. yi daha çabuk kabullenmeye ve adaptasyona neden oluyor bu bir rahatlık.
Şimdi hamile arkadaşlar ve sen bebeğini kucağına alacaksın inşallah ve göreceksiniz ki hayatta ki hiç bir tecrübeye benzemiyor, çok seviliyor bir o kadar da hayatının içine monte etmen yeni hayatına alışman biraz sancılı olabiliyor ama tecrübe denen şey de maalesef yaşanmadan elde edilemiyor. Hepiniz inşallah yaşayıp göreceksiniz .
Sevgiler.
Arkadaslar, ara ara girip okuyorum ama yazacak birseyim yok diye yazmiyordum.
Zarpandit'cim bu benim de 2 aydir merak ettigim bir konu benim de 28 gun olan reglim 26 gun olarak seyrediyor. Ben rahim filmi cektirdim ondan sasti herhalde diye dusundum ilk ay ama bu ay da ayni 26 gun olunca merak ettim. Her 2 ay da yumurta takibi yaptirdigim icin aslinda yumurtlamadan 14 gun sonra regl oldum ama neden boyle oluyor acaba?
Bir de bilen arkadaslara bir sorum var. Reglin 3. gunu FSH degerim 9.4, Prolaktin: 14.86 Simdi bugday cimi hapi aliyorum hergun, ama acaba hayit ta kullansam mi bilemedim. Degerler kotu degil ama bildigim kadariyla ne kadar dusuk o kadar iyi.
Bir de hayiti nasil kullaniyoruz?
sevgiler,
Erverdi, Deniz'in yazdigi toxoplazma testi sonucunu ararken senin bana yazdigin, karboksihemolobin testi ile ilgili kanini persille omoyu karistir temizleyi okudum ve cok guldum, daha once onu atlamisim sanirim.sırnaşık şey Bu arada karboksihemoglobin testi degerlerin altinda cikti ona cok sevindim, kanim temizlenmis durumda yani...
Darisi senin kan degerlerinin cok guzel olmasina ve bir kac ay sonra tedavi icin izin vermelerine canim.
Deniz Bulut, evet, IgG 'yi gecirmisim yani bagisikligim var. Ama digeri negatif, ben en iyisi kedilerden uzak durayim. Hos burada yokda zaten, oraya gelince Annemin harika bir kedisi var, onunla hasir nesir olurum. Ben olmak istemesem bile o gelir benimle olur, asili bakimli kedi ama sokaga cikiyor, bir sey olmaz sanirim.
Vanilya, yani senin son iki ay yumurtlama olmadi mi? O zaman benim de olmadi demek mi? Ben her ne kadar yumurta takibi filan yaptirmadim ama gelecek ay yaptirsam mi acaba? Bildigim bir kac kisi yaz, sicaklik filan nedeni ile reglleri biraz daha erken olmus durumda, ben de sicaklara baglamistim ama simdi acaba bir de onun icin mi doktora gitsem acaba sasirdim. Tam bugun hastaneye gitmeme kararina sevinmisken...
FSH, 9'a kadar iyi bildigim kadariyla senin de cok yuksek degil ama prolaktin degerinden cok emin degilim. Cok yuksek FSH'lerle hamile kalan bir cok kimse var, bazi doktorlar degerlere hic takilmayin diyor biliyorsun.
Ben hayiti ezip (bir tatli kasigi) sicak suda demleyip oyle iciyordum ama mideme rahatsizlik verdi simdi icmiyorum.
Erverdi, Deniz'in yazdigi toxoplazma testi sonucunu ararken senin bana yazdigin, karboksihemolobin testi ile ilgili kanini persille omoyu karistir temizleyi okudum ve cok guldum, daha once onu atlamisim sanirim.sırnaşık şey Bu arada karboksihemoglobin testi degerlerin altinda cikti ona cok sevindim, kanim temizlenmis durumda yani...
Darisi senin kan degerlerinin cok guzel olmasina ve bir kac ay sonra tedavi icin izin vermelerine canim.
Deniz Bulut, evet, IgG 'yi gecirmisim yani bagisikligim var. Ama digeri negatif, ben en iyisi kedilerden uzak durayim. Hos burada yokda zaten, oraya gelince Annemin harika bir kedisi var, onunla hasir nesir olurum. Ben olmak istemesem bile o gelir benimle olur, asili bakimli kedi ama sokaga cikiyor, bir sey olmaz sanirim.
Vanilya, yani senin son iki ay yumurtlama olmadi mi? O zaman benim de olmadi demek mi? Ben her ne kadar yumurta takibi filan yaptirmadim ama gelecek ay yaptirsam mi acaba? Bildigim bir kac kisi yaz, sicaklik filan nedeni ile reglleri biraz daha erken olmus durumda, ben de sicaklara baglamistim ama simdi acaba bir de onun icin mi doktora gitsem acaba sasirdim. Tam bugun hastaneye gitmeme kararina sevinmisken...
FSH, 9'a kadar iyi bildigim kadariyla senin de cok yuksek degil ama prolaktin degerinden cok emin degilim. Cok yuksek FSH'lerle hamile kalan bir cok kimse var, bazi doktorlar degerlere hic takilmayin diyor biliyorsun.
Ben hayiti ezip (bir tatli kasigi) sicak suda demleyip oyle iciyordum ama mideme rahatsizlik verdi simdi icmiyorum.
Vanilya, bir de bal, polen, tarcin, corekotu karisimindan her sabah ve her aksam bir tatli kasigi yiyorum. Yumurta kalitesini artiriciymis.kaydirigubbakcemile5
merhaba vanilya. değişik birşey olmasa da arada gel unutturma kendini. ben buğday çimini hayıt tohumu ile birlikte içmiştim. hayıt tohumunu aktardan alıp robotta çekmiştim. çekince daha iyi çıkıyor. sabah aç karnına hem buğday çimi hem de yaklaşık yarım-1 su bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı koyduğum hayıt tohumunu 10-15 dakika bekletip süzüp içiyordum. akşam da eve dönünce yine mümkün olduğunca aç karnına hayıt tohumunu tekrar ediyordum. inşallah şifa olur boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?