iyi olduğuna sevindim meryeopuyorumnanaktan
Arkadaşlar Merhaba,
Ben ve kızım iyiyiz çok şükür sağlıkla kucağıma aldım, tüm hamile arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum. Burada yazan iyi dilkeklerini bildiren, beni tanımasa da iyi dilekler ileten, telefon eden, ziyarete gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. O sabah, hep aklımdaydınız ismini bildiklerimi ismi ile rumuzunu bildiklerimi rumuzuyla ameliyat masasında ilk neşter vurulduğu anda başladığım dualarımdaydınız öyle bir anda sizlerle birlikteydim ve hep darısı arkadaşlarımın hayırlısı ile başına dedim, dualarımı ettim. Her çabanın Allah tarafından ödüllendirileceğine kalbimden inanıyorum yeter ki planlı, programlı, kontrollü olalım gerisi Allah'a bıraklım.
Bu arada gelen arkadaşlar kimse mokunu çıkarmadı ben hepinizle doya doya uzun uzun konuşmak isterdim o nedenle çok çok sevindim keşke daha çok zaman olsaydı konuşmak için.
Ben şimdilik yeni düzene alışmaya çalışıyorum her şey çok yeni yine yazarım. Hepinizi tek tek öpüyorum.
allah analı babalı büyütsün canım duan içinde allah rzı olsun çok güzel bir duygu olsa gerek ben daha işimdiden o kadar güzel düşüncelerdeyim ki bide allah nasip eder elime alırsam çok güzel olacak
allah sevginizi aşkınızı artırsın canım iyi bak aşkıma ona selam söyle çok öptüm onu allah güzel bir gelecek nasip etsin canım darısı tüm hamişlerin başına ve hamiş olmak isyeyenlerin başına aminnnn
kızlar ben geldim ve mutluyum
biliyorsunuz 2 folükülüm olmuştu 2 side döllenmiş ve 2 side 1. kalite 10 ar hücreli olmuşlar. hiç fragman da yokmuş ikisini de transfer ettiler çok mutluyum. hakkımızda hayırlısı şimdi 12 gün sayacağım değil mi?
waters bebeğini allah analı babalı büyütsün.çok geçmiş olsun...
e allah artırsın canım bol bol derin derin nefesler al ben cçok aldım vücut kirli havayı çıkarıp temizi ile dolduruyor bence yap aman demeyesin yap
Arkadaşlar Merhaba,
Ben ve kızım iyiyiz çok şükür sağlıkla kucağıma aldım, tüm hamile arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum. Burada yazan iyi dilkeklerini bildiren, beni tanımasa da iyi dilekler ileten, telefon eden, ziyarete gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. O sabah, hep aklımdaydınız ismini bildiklerimi ismi ile rumuzunu bildiklerimi rumuzuyla ameliyat masasında ilk neşter vurulduğu anda başladığım dualarımdaydınız öyle bir anda sizlerle birlikteydim ve hep darısı arkadaşlarımın hayırlısı ile başına dedim, dualarımı ettim. Her çabanın Allah tarafından ödüllendirileceğine kalbimden inanıyorum yeter ki planlı, programlı, kontrollü olalım gerisi Allah'a bıraklım.
Bu arada gelen arkadaşlar kimse mokunu çıkarmadı ben hepinizle doya doya uzun uzun konuşmak isterdim o nedenle çok çok sevindim keşke daha çok zaman olsaydı konuşmak için.
Ben şimdilik yeni düzene alışmaya çalışıyorum her şey çok yeni yine yazarım. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Sevgiler...
kızlar ben geldim ve mutluyum
biliyorsunuz 2 folükülüm olmuştu 2 side döllenmiş ve 2 side 1. kalite 10 ar hücreli olmuşlar. hiç fragman da yokmuş ikisini de transfer ettiler çok mutluyum. hakkımızda hayırlısı şimdi 12 gün sayacağım değil mi?
günaydın güller;
baharnaz sınavım eylül başında.hafta sonları kurstayım.haklısın beynim çok yoruluyor.dün gece de uyanınca inat ettim biraz baktım geç vakitte..o yüzden rötarlıyım.yerimsenibenkan vermeye de gidecedğim bugün.
görüşmek üzere
ne güzel eşine kavuşuyorsun. sayılı gün çabuk geçer inşallah, o da görev süresini tamamlar biran önce geri gelir.selammm arkadaşlar...
herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum , benım tatılım bıttı ankaraya dondum .. pazartesı allah nasıp ederse azerbeycana eşimin yanına gıdecegım ..bu yaz kosusturmaca ıcınde gectı ...
baharnaz .. 4 gunu bıtırmıssın .. bebeklerının senınle olmasını butun kalbımle dılıyorum..
herkese merhaba
yaklaşık 2 haftadır giremiyordum.bu sıcaklarda ev taşıdık.oğluşum bahçeli evde büyüyecek teyzeleri.
bu arada sıkıntılı günler geçirdim.ense kalınlığı sınırda olduğundan direkt amniyo yapılmasına karar vermişti doktorum.salı günü amniyo sentez işlemim oldu.dün hızlı cevap geldi.ama gelene kadar ömrümden ömür gitti.betahcg sonucunu beklemekten daha kötüsü de varmış arkadaşlar.çok şükür ilk sonuçlar temiz.kesin sonuçlar 2 hafta sonra.dua edin benim için onlar da güzel çıksın.
waterss, doğum yapmışsın bu arada beni de unutmamışsın.güle güle büyüt meleğini.
baharnaz, transferin olmuş dilerim güzel haberler verirsin bize.
merye, sana da geçmiş olsun.dilerim diğer bebeğin sıkı sıkı tutunur.tek olsun bizim olsun.
tek tek isimlerinizi yazamıyorum arkadaşlar affola.hepinize sevgiler.
iyi tatiller......
Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.a.s.
Cans, esine gule gule kavus. Bu yaz cok kosturdun artik orada dinlenirsin.yerimseniben
Baharnaz, Erverdi, nar eksisini bu kis ogrenecegim, narlar su an buyumekle mesguller.yerimseniben Bu arada zahmetli islerden birisi de bu, ama en azindan evde yapildiginda icinde kimyasal bir sey olmuyor. Ben cok seviyorum Erverdi, bosver salatayi karartsin, tadi muhtesem. Ogrenince size yazarim. Erverdi, Annecigin seninle gurur duyacak. Yarin sabah doktorla yine randevum var, bana gore fizyoterapi cok etkili olmadi cunku hala agri var. Sabahlari kalkinca iyiyim ama gunun ileryen saatlerinde agri basliyor. Terapiden sonra da iyi hissediyorum ama gecmedi, artik her sabah tedaviye gitmekten de biktim gercekten, doktora ara verelim diyecegim ama sonra ne oalcak onu bilmiyorum. Ense agrim da gecti, onun icin de bir ara doktora gitmeyi dusunmustum ama simdilik iyiyim canim sagol. Sana dersinde bol sans ve basari diliyorum.
Minik Waterss evine donmustur artik umarim ve keyifleri yerindedir.
Deniz Bulut, Alabama, Absynth, Kindesms, Patikler,Merye,Hulyaopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar Merhaba,
Sevgiler...
yumurtalar süper. transfer gününden sonra başlayarak 12 gün sayacaksın. bakarsın ikiz gelir. ama ikiz gebelik de riskli tek olsun da sağlıklı olsun.kızlar ben geldim ve mutluyum
Hanımlar merhaba,a.s.
Ancak girip bakabildim sayfaya. Pek bir yoğunluk içine düşmüşüm ya, gündüz işte, akşamları evde çalıştım hep. Arada yine seyahat filan... Ay inşallah hep böyle olmaz, yoksa yaş işklava:
Waterss, bebişiyle gelmiş, hoşgelmişAllah analı-bablı büyütsün, bahtı güzel olsun inşallah :Saruboceq:
Baharnaz, beyaz transferleriniz hayırlı olsun, inşallah tutunur bebişleriniz :Saruboceq:
Alabama, hasta olmuşun, ben gelene kadar iyileşmişin, geçmiş olsun a.s.
Aklımda kalanlar bunlar olmuş, unuttuğum varsa affola :asigim:
Herkese kucak dolusu öpücükler, selamlar :1hugpuyorumnanaktan
Arkadaşlar ben dün farkettim ki adetim gecikmiş. Bugün 34.gün hala ses seda yok. Hiçbir sıkıntı da yok, öyle ki unutmuşum bile. Dün test yaptım negatif çıktı. Biraz daha bekleyeceğim de olmazsa cuma günü doktora gideceğim. Bu ay preseed kullanmıştım ya, sonradan akıntı çok olmuştu, mantar-enfeksiyon filan yoktur inşallah...
Deniz Bulut, bugun toxoplazma sonucu aldim. IgG reactive cikti, IgM non-reactive cikti. Bu durumda IgG'yi gecmiste gecirmisim.bilmiyorumkismile
Erverdi, doktordan geldim simdi. Bu hafta fizyoterapiye ara verdik, evde bazi egzersizler yapacagim. Evet, igne yapilan yerin agrisini biliirim, umarim yakinda daha da az araliklarla kan verirsin. Doktorunun istedigi deger araligina geldin mi? Baliklar afiyet olsun.cokacimcoook
Günaydın canım
Sonuçların güzel çıkar inşallah, sen ne okuyorsun kurslar sınavlar filan?
Beyaz transferin hayırlı olsun arkadaşım.Embriyoların süper inşallah annesine de sıkı sıkı tutunacaklar canım.Senin ilk denemenmiydi?
Şimdi ilk baharnaz'dan daha sonra da senden pozitifi alıcaz inşallah.Topiğimize yeni heyecan gelecek.Darısı bizlerin başına tabi ki.
aöf işletme okuyorum.tek dersim.var.onu vermeye çalışıyorum.hayırlısı.şimdi hazırlanıyiim.hiç te gidesim yok.tembellik yapmak geliyor bugün içimden.azcık atıveriyim kendimi koltuğa.sonra hazırlanıp çıkıcam.ordan da özlenmişim bir yere çağrıldım.biraz da bebek sevicem açıkçası hem.herkese mutlu ve serin bir gün diliyorum.hoşçakalın.sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?