38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi, dualarin kabul olsun, bize de ettigin icin cok tesekkurler.:Saruboceq:
Test gununun 15 gune inmesine sevindim, sonra sanirim 1 aya iner sonra da umarim artik iyisin deyip sana tedavine basla derler.:Saruboceq:
Hadi yaz bakalim OPU hikayeni, sana dondurma gonderiyorum.:icecream: :icecream:

Baharnaz, bence 10.gun kanda yaptir, ertesi gun bir kez daha tekrarlarsin. Evde yapilan idrar testlerinde yanilma olabiliyor. Bu bekleme sureci insana her seyi dusunduruyor, biraz daha sabir diyecegim, biliyorum zor ama...

Deniz Bulut, 5-6 hafta sonra bebegin hareketlerini hissedecegini yazmisin cok sevindim. Oglus buyuyor...

Vanilya, Esinin sana buyucu yakistirmasi cok uygun olmus hakikaten hepimiz buyucu gibi olduk. Mutfakta karisimlar hazirlayip, onu bunu kaynatip icmekten senin dedigin gibi hamile kalirsak neyin etkili oldugunu pek cozemeyecegiz galiba...sanirim yakinda Ortadoguya tasinacagiz. Evet maalesef buradaki o minik kopekleri ben hic sevmiyorum, hem cok cirkinler hem de onlara bebek muamelesi yapip koyunlarinda, cantalarinda, metroda tasiyip zavalli hayvanlari binbir renge boyadiklarini gorunce iyice fena oluyorum. Evet, o yedikleri kopekler baska cins,bunlar sus kopekleri ama cirkinler!

Merye, yakinda kontrolun varmiydi, nasil geciyor? Hamileligin guzel taraflarindan biri de sanirim kadini daha seksi yapiyor, gogusler bomba sekline donusuyor, ohhhhhhhhhhh....zemuszemus

Waterss, bizden ayrilma lutfen. Tecrubelerinden yararlanmak isteriz. Sutun filan nasil? Bebegin gece uykusu nasil? Cokkk kolay gelsin.opuyorumnanaktan Sirada Deniz Alabama ve Merye var.

günaydın Zarpandit;
açıksın gördüm seniii.ama bu saatlerde pek yakalayamam.ben yazarken sen çıkmış oluyorsun.şimdiden Seul'e sevgilerimi gönderiyorum canlı canlı.
doğru mu sylüyorsun?hadi başla derler mi?
ah deseler başlayabiklirmiyim.sonrasındarisk,fayda yarar tartışması var.ben artık daha bir gerçekçi baktığım için bilmiyorum hadi deseler başlayabilirmiyim?
sana güzel güzel malzeme yolluyacağım.kitabın için.bana sadece iki külahçık göndermişin.tamam.yazıyorum
başlık;OPU MACERASI 1

eeeeeeeee.2 külaha sadece başlık!!!
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ZARPANDİTÇİM;hem Deniz artık 6 buçuk aylık oldu.o çokttaaaandır hissediyor bibilisinin tekmelerini.o Merye ye demiş.yakında hissedersin diyeyerimseniben

ah! günaydın bahar;bende erkenci arkadsaşım kalkmış mı dedim bir bakayım dedim zarpanditin yazısını okuyunca ona yazdım.
günaydın bahar;günaydın herkeseopuyorumnanaktan

MERYE;hoşgeldin kaçak hamile!!
dün gülmüşsün.sen benim opu hikayelerini bir oku da aman sıkı tut bebeciğini.bişey olmasın.
WATERSSı buradan tanıyoruz.ben de tel ile görüşüyorum kendisiyle...ilk olarak bebeğini ve kendisini hastanede ziyaret ettim.tanışmış olduk.çok güzel bir bayannn.bunu rahatlıkla söyleyebilirim.annesini de çok sevdim.
burası böyle işte.hayatı duyguları fikirleri paylaşmak biribirini anlamak anlamaya çalışmak.çözümler üretmek.iyide kötüde.....
burayı seviyorum

DENİZ CİMsanada merhabaopuyorumnanaktan

yok be güzelim.testlerin arası ne kadar uzasa da o şerefsiz üçgen(alabamanın deyimiyle)maaalesef hep benle.içtiğim ilaç var olan pıhtıyı eritmezmiş.kanı sulandırıp yeni pıhtı oluşmasını engellermiş.genetik olduğu için sanırım.yine de bir önlemdir şimdi ki tedavim.
hoşçakal kocagöbek.artık büyümüştür göbişin.saklayamazsın da.aldın mı o penyelerden.bak yaz geçiyor.al da giy..benim yerime giy yahuu.çok tatlılar.
tam göbişinde bir çizgi.kanguru kesesi gibi sadece gözleri görünecek şekilde çıkarmış başını resimde.çok tatlı yaaa.

Geldim :) erkenci arkadaşım sen daha da erken kalkıp bizim için dua etmişsin Allah dualarını kabul etsin canım

Hastane kontrollerinin 15 güne düşmesine çok sevindim herşey yolunda canım güzel şeyler olacak senin için bunu hissediyorum
Zarpandite iyi yapmışsın 2 dondurmaya hikayemi anlatılır kaydirigubbakcemile3 1.Transfer hikayem bedavaya gitti şimdi aklam başıma geldi 2. hikayeye o hikayenin bedelinide ekliycem
Benim kullandığım progesteron iğnesi canım

Dünden beri regl belirtileri yaşamaya başladım normal mi?

Merye Hayırlısıyla sağlıkla doğurup bebişini kucağına alırsın canım. Güzel haberlerin olması için dua ediyorum Meryem suresini cüz.ümün arkasına dinlerim okumam yok canım Ev işini 4.günden sonra yapmaya başladım arada gidip 10 dk uzanıyorum dizlerimin üstüne oturarak yer siliyorum dikkatlice çamaşır asıyorum bulaşık makinası topla yerleştir yapıyorum yemek yapıyorum dikkat ederek yapıyorum bunlarıdamı yapmayayım?

Deniz Bulut canım olacakmış gibi hatta hamişim diyerek yavaş hareket ediyorum otobüse hiç binmedim iğne için hastaneye sürekli taksi kullanıyorum hastane otobüsle 15 dk filan belki de abartıyorum bilmiyorum Sen uyguladığın kürlerlemi hamile kaldın?

baharnaz senin ne kadr gitti hiç dondurulmuşun kaldı mı?blast mı oldu?anlatsana merak ediyorum biz de gidicez ya memoriale senle kim ilgilendi mesela?bana ilk denememde vajinal jel ve yanında aspirinle vitamin verdiydiler iğne mi oluyorsun sen?herkese mi iğne veriyorlar?anlat nolur şimdiden heyecan bastı beni.....

kızlar ben okudum güldüm.size de yazayım dedim.
bir tavuk bir horoz yanyanadır.horoz bebek ister.tavuk pek oralı değildir._bu kirli dünyaya bir yumurta getirmek istemiyorum der
horoz da_sanki dötün çok temiz der
:roflol::roflol::roflol:

5 yumurta toplandı 2 si olgun 3.sü şüpheliydi o 2 tane olan döllendi 3.gün transferi oldum seçeneğim yoktu çünkü canım. Ben Drumu kendim seçmiştim ona göre randevu aldım Dr. Nur Dokuzeylül Ramazanda sakinlikten dolayı hep kendi drum ilgilendi transferide onun yapmasını istedim sadece opumu Güvenç bey yaptı. Normalde bütün drlar ilgilenebiliyormuş tek drla sabit kalmayabiliyorsun. Bu açıklama da yapılmıştı ilk görüşmede bize. Ben iğne oluyorum ayrıca çocuklar için olan aspirinden içiyorum birde folik asit tedaviden 2 ay önce başlamıştım sanırım sende düşünüyorsan şimdiden folikasit içmeye başla bence günde 1 tane akşamları içersin.

hahahahah :roflol::roflol: acayip güldüm ya

Jel sanırım gebelik sonucun pozitifse veriliyor ama yine duruma göre galiba tam bilmiyorum sonraki süreci
benim dondurulmuş kalmadı canım 2 taneydi 2 side transfer edildi. sanırım 1 8 biri 7 hücreli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…