38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

en erken ne zaman test yapsam acaba? düşüncesini arada bir beynimi yiyor gönderiyorum oyalanıyorum tekrar geliyor

Benim orada en sasirdigim sey pet shoplardaki kucuk kopek bolluguydu. Bir de tabii kopek eti yiyiyor olmalarina sasmistim ama sonra anladim ki bu konu hassas konu, ozel bir cins kopegi besi ciftliginde sadece yenmek uzere yetistirdiklerini anlatmisti birisi... Garip millet vallahi :)
Daha cok kalacakmisiniz Kore'de?

En erken 10. gun sonuc alirsin.
Ben de dayanamamis 10. gun once erken idrar testi(negatifti cok uzulmustum) sonra kan testi yaptirmistim degerim cok dusuktu ama cikmisti.

cumaya kadar beklesem iyi olcak yani direk kan testi yaptırayım haklısın birde bekleyişe moral bozukluğu eklemeyeyim bu ilk günü niye saymıyorlarki bilmiyorumkismile perşembe yaptırabilirdim.

ben de uzun süre 24-26 günde bir adet oldum ama yumurtlama günüm takiplerde 14. gündü.

ben önce onu da ikiye bölüp sabah aç akşam mümkün olduğunca aç karnına içiyordum. başta ishal yaptı ama sonra geçti 2-3 haftada azalarak. herkesi ishal yapmıyor ama. sonnra hepsini sabah aç karnına almaya başladım.

tamam gel buradan sokak yavrularını topla aşılat götür. yarısı masraf olsa yarısı cebe kalır yerimseniben

en erken ne zaman test yapsam acaba? düşüncesini arada bir beynimi yiyor gönderiyorum oyalanıyorum tekrar geliyor
12. gün. dayanamazsan 11. gün ama asla 10. günden önce değil. ben denedim. başka deneyenlerde çok oldu. ya boşuna seviniyorsun ya boşuna üzülüyorsun. zor ama sabır

hımmmmm sizde ne tarifler var böyle bizde dalmışız erverdi ile kışlık hazırlık tariflerine vayy vayy vayyyyy

Benim isim gucum tarif zaten...hamile kalsam tam olarak neyin ise yaradigini bilemiycem.
Esim bana cok guluyor, mutfakta birseyler dovup karistirip iciyorum diye... buyucu gibi birsey oldun sen diyor bana...
seyahatlerden firsat bulamiyoruz simdilerde, aslinda ona da keciboynuzu iciriyordum ama simdi pycnogenol ogrendim onu alacagim cok sahane bir antioksidanmis ozellikle morfolojiye cok iyi geliyormus. :içelim:

baharnaz ben 9.gün sabah idrarda bakmıştım silik çizgiyi görmüştüm. hayatımda gördüğüm ilk ve tek silik çizgi :) eşime söylememiştim ertesi gün yine yaptım yine silik çıktı o zaman söylemiştim :) 11.gün de kanda baktırmıştım ve çıkmıştı biraz düşüktü 69 küsürdü. sonra doktor düşük bulup 13.gün tekrarlatmıştı ve katlanınca rahatlamıştım. yani 12. güne gelene kadar rahat durmadım :))

Ah ne guzel bebegin hos gelmis, gule gule anali babali buyusun, mutluluk ve saglikla uzun omurler diliyorum.
Darisi hepimizin basina.

Vanilya'cım , Zarpandit'cim, merhaba, uyuduğunda fırsat buldukça girmeye çalıştım bugün ,fırsat bulabildim . İyi dileklerin için sağol darısı başına.

Alabama'cım merhaba, keyifli hamilelikler diliyorum sana bol bol keyfini çıkar. Ben sezeryan oldum, ilki de sezeryandı. İlk hamileliğimde 41. hafta da aldılar normal doğumu bekledim olmadı suni sancı verdiler rahim ağzım açılmadı. Bebeğin suyu çok azalmıştı mecbur kaldılar ve suni sancıdan sonra doğum sancısı çekip üzerine sezeryan olmuştum. Maalesef ikincisi de öyle olmak zorunda kaldı. İyi geçti, 2 gün epidural ağrı kesici olarak verildi 3. gün çıkardılar ve ağrı kesici iğne yaptılar evdede Minoset aldım şimdi ağrım yok tabi ama o kesi yeri hassas en az 3 ay zorlamak, ağır kaldırmak yok.

Deniz Bulut 10. güne kadar dayanıcam şimdi ara ara ateş basması gibi birşey oluyor bende reglim yaklaşıyor o yüzden mi acaba?

Vanilya bakalım hayırlısı eğer tutturamazsak kapısını çalıp doğal tarif istiycem çok arkadaş oldu mesela sen, mesela zarpandit

Alabama 10.günü bekleyip görelim ne olacak hayırlısı canım

canım ha gayret.biraz daha sabır..şimdi erken yapıcan çıkmazsa,ya da düşük çıkarsa sonuç boşu boşuna üzüleceksin.naçizane tavsiyem sen 12inci gün yap betaHCGni.garanti olsun hamileliğin.yerimseniben
ateş basmasını da aldığın progesteron yapıyor.çok sıcak basar yüzün kızarır ateş basar.menopozlu kadınlar gibi alırverirsin bir yelpaze yellersin kendini.benim de öyle olmuştu.o zaman anlamıştım.o dönemde olanların çektiğini,zorluklarını.iğne mi alıyordun sen?yoksa Progestan isimli hapı mı?
haa bu arada Deniz Bulut ta çok tarif var.ondan alabilirsin.o çok şey denedi.bak şimdi bibi
lisi yolda.hayırlısı ile.:CüvCüv::ecrin_bebek:

Baharnaz, bak guzelim sen ve bebegini meshur edecegim, hadi yaz su OPU hikayeni de...zemuszemusbayanssulusmile

bende de var birkaç opu hikayesi.istersen eğer tabii benim gönlüm de olursa anlatırımsırnaşık şey

gönder oaradan bir kaç kutu dondurmacık.hem oku hem gül..biraz da kork.:roflol:

bugünkü testten sonra 15 günde bire uzadı arası..iyiymiş değerler.iğne yerlerim iyileşir o zamana kadarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

baharnaz ben çok hareketsiz geçirdim son bir haftaya kadar yeni yeni ev işi yapmaya ve yürüyşlere başladım hanımlar benim yaptığımı yapmamış ama bana tanıdığım herkes aman iş yapma aman fazla ayağa kalkma tuvalette kendini zorlama aman kabız olma bol su iç bol su düşük ihtimalimide önlüyormuş inrt yazıyordu fazla eğilip kalkma evi süpürme kocam süpürdü hep çok yavaş hareket et meryem süresini biliyorsan oku ben çok okudum ve okuttum hatta arkadşrım annesine bile okuttum ablam çok okudu inş.biliyorsun meryem süresinin arapçasını diyorum sn bilmiyorsn türkçesini oku valla cevabın nerden geleceği hiç belli olmaz

aman inşallah pozitifi göreceksin ve hiç kürlerle falan uğraşmana gerek kalmayacak. olacakmış gibi düşünelim inşş :Saruboceq:

bugünkü testten sonra 15 günde bire uzadı arası..iyiymiş değerler.iğne yerlerim iyileşir o zamana kadarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gözün aydın :dance: böyle giderse ayda bira falan uzar mı? inşallah biran önce kurtulursun şu üçgenden.

Canıııııııııımmmmmmmm hayırlı uğulu olsun. Çok çok sevindim. Sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun be Waterss'cim. Buradaki herkes en güzelini hak ediyor. Seni çok çok kutlarım. Allah analı babalı büyütsün inşallah... sevgiler,

Canım inşallah güzel sonuçlar elde edersin. Sen nereye gitmiştin hastane olarak?

Canım çok çok öpüyorum seni....opuyorumnanaktan

kızlar herkese günaydın..a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bu çiçekler 38in güllerine.henüz yeni kopardım sabahın bu saatinde..dikat edin elleriniz ıslanmasın.daha çiği üzerindeyerimseniben
uzun zaman olmuştu sabah namazına kalkmayalı.hepimiz için dua ettim.hepimiz için hakkımızda hayırlısını diledim.:Saruboceq:
siz şimdi tatlı uykulardasınızdır.uyuyun güzeller uyuyun.

ben daha uyuyamam.sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…