- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
5 yumurta toplandı 2 si olgun 3.sü şüpheliydi o 2 tane olan döllendi 3.gün transferi oldum seçeneğim yoktu çünkü canım. Ben Drumu kendim seçmiştim ona göre randevu aldım Dr. Nur Dokuzeylül Ramazanda sakinlikten dolayı hep kendi drum ilgilendi transferide onun yapmasını istedim sadece opumu Güvenç bey yaptı. Normalde bütün drlar ilgilenebiliyormuş tek drla sabit kalmayabiliyorsun. Bu açıklama da yapılmıştı ilk görüşmede bize. Ben iğne oluyorum ayrıca çocuklar için olan aspirinden içiyorum birde folik asit tedaviden 2 ay önce başlamıştım sanırım sende düşünüyorsan şimdiden folikasit içmeye başla bence günde 1 tane akşamları içersin.
maliyeti yazmamışsın canım sorduysam da unutmuşumdur kusura bakma kafam çok dolu şu günlerde.eşin ameliyat olmuş muydu?ay çok heyecanlıyım ya yerimde duramıyorum bayramdan sonra adet olur olmaz istanbul yolcusuyuz.....yaz nolur neler oldu
bu arkadaş bana özelden yazdı ve bu soruları sordu. ben de 50 mesajı geçemediğim için topikte yazdım ama aynı soruları bu seferde sana sormuş .çok heyecanlı belli oluyor :)))Hadi hayırlısı sevindim bayram sonrası tedaviye başlıyorsun sanırım
1900 Euro + ilaçlar benim 2000 tuttu kişiye göre değişiyor 1000 lirada ekstralar için düşün canım sana detaylı yazmıştım hatta ÇİDER e üyelik diye bir durum varmış internetten üye olursan ilk muayene ücretsiz sonrası ise 1650 Euro + ilaçlar oluyormuş Beyazın topiğinde beyaz detaylı yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam canım bi oku istersen
Hadi hayırlısı sevindim bayram sonrası tedaviye başlıyorsun sanırım
1900 Euro + ilaçlar benim 2000 tuttu kişiye göre değişiyor 1000 lirada ekstralar için düşün canım sana detaylı yazmıştım hatta ÇİDER e üyelik diye bir durum varmış internetten üye olursan ilk muayene ücretsiz sonrası ise 1650 Euro + ilaçlar oluyormuş Beyazın topiğinde beyaz detaylı yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam canım bi oku istersen
bahar adet belirtilerim olmaya başladı demişsin.hiç bir belirtiye takılma.herkeste değişiyor.kimi normal adet belirtisiyle hamile olduğunu görüyor testte.bir arkadaşım.karnı ağrıya ağrıya adet sancısıyla hamileydi.şimdi bir yaşında bir kızı var.yerimseniben
canım merhaba;
Beyaz, hayirli-ugurlu olsun. Umarim tutundular haberini de yakinda verirsin. Evet, 12 gun sayacaksin. Sende de transfer hikayeni dinlemek isterim, bol sanslar.kaydirigubbakcemile3
ben sana diğer topikte yazdım ama okumadan gittin:)Beyaz nasılsın? Nasıl hissediyorsun kendini
Schatze -32
Bayram sonrası geldiğinde bir sürü tahlil isteniyor tahlillerin hazırlanması 1 ayı buluyor ordan memorıalla anlaşmalı bir dr araştırsan canım memorıalı ara sor anlaşmalı drları varmı orda bütün herşeyini hazırlayıp gelirsin yani bilmiyorum fikrim bu gelincede direk tedaviye başlarsın bence telefonda öncesi için biraz bilgi al
memorialin sitesine girip yapılan tahlillere baktım canım bugün adetimin 3.günü.hormonlarıma bakılacak.akşam üstü gidicem eşimle.
diğer serolojik testler içinse üniversiteye gitmem gerekiyordevlet hastanesinde yapılmıyormuş.sana sorma nedenim buydu hazırlıklı gitsek(testleri yaptırıp) direk alsalar diye bi de oraya adetliyken gidiliyormuş sanırım.günler birer birer eksiliyor
dedim ya kafam çok dolu ev meselesi var onu halledelim diye uğraşıyoruz.o yüzden sorduğum şeyleri bi daha soruyorum kusura bakma canım
beyazcım heyecanlı olmam normal değil mi?sen de olmadın mı benim gibi?
benim 9 unda başladı.böyle bakarsan da 6 gün fark var aramızda. hadi bakalım güzel haberler verde moral olsun...Beyaz tedavim 03.08 de başladı canım
canım eczaneden folik asiti al şimdiden içmeye başla bence akşamları yatmadan önce al daha önce kullanmışsın biliyorsundur iştah açııcı olduğundan geceleri uyumadan almak daha sağlıklıymış
Erverdi'cim,
Allahim butun dualarini kabul etsin, once saglik ve en kisa zamanda yanagini yanagina dayayacak icini isitacak yavrunu sana gondersin insallah...
Cok guzel hislerle uyandim bugun, nedense icim icime sigmiyor bir sevinc bir sevinc hayirdir insallah, belki sonbahar geliyor ya bu sicak bedbaht yazdan sonra serinligi kendini gostermeye basladi ondan, belki guzel haberler duymaya baslayacagiz tek tek ondan kimbilir... Birazdan bir toplantiya cikacagim, yazmadan edemedim.
Hepinize harika bir gun dilerim.
daha önce folik asit değil de çinko tablet verilmişti önerdiğin bi folik asit var mı?
benim 9 unda başladı.böyle bakarsan da 6 gün fark var aramızda. hadi bakalım güzel haberler verde moral olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?