38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar çok tatlıısnız ya valhii evlerinizi açmanız harika antalyada tedavi görmek isteyen olursada benimde vimin kapısı açık arkadaşlar

günaydın hoşgeldin. hormonlar rahim vs ve eşinin de spermleri incelenip mi herşey düzgün dediler? eğer öyleyse normal veya tüp ile olmadığında da yaş yüzünden diyeceklerdir. bu yaşlarda hamile kalmak gerçekten zor ama imkansız değil. sen tüp denemesini antalya da mı yapacaksın? bir de ocak ayında mı yapacaksın anlamadım? eğer öyleyse maddi nedenler dışında neden bekleyeceksin? bunlar kıymetli yaşlar her sene olasılık biraz daha azalıyor, 43-44 gibi de hemen hemen bitiyor. karar verdiysen hastane seç ve bekleme derim.

zarpandit beyaz çok güzel yazmış. yücel karamana gidersen eminim ofis histeroskopi yapıp bakalım bu kadar kaliteli yumurtanın tutunamama nedeni neymiş diyecektir. semra hn falan da diyebilir bunu. badenur da histeroskopi + laparoskopi için birkaç doktorla görüşüp yücel bey e yaptırmıştı. bence de bu son tedavin olacaksa eğer aklında tüh şunu da yaptırsaydım buna da gitseydi kalmamalı. hemen klasik ilaçlarla başlanacak klasik bir tedaviden önce 1-2 doktorla görüş mümkünse öyle karar ver derim.

selam waters inşallah bol sütün olur kızını uzun süre rahat rahat emzirirsin. süt için rezeneyi hazır paketlerden mi alıyorsun yoksa aktardan alıp kaynatıyor musun? humana, malt içeceği gibi şeyler kullanıyor musun? doğumdan 1 ay önce falan başlamak daha mı faydalıdır? ne çok şey sordum lohusa bir kadına ama vaktin olmazsa da önemli değil. ben olsam vakit bulamazdım herhalde okuyup cevaplamaya

maceralı bir yolculuk olmuş. neyse sağ salim varmışsın. güzel vakit geçir dinlen bol bol :)

Arkadaşlar merhaba,

42 yaşındayım şu anda 8 aylık hamileyim. Hamilelik maceramda yaş takıntım olduğu için doğum izninde olduğum şu dönemde topiğinizi keşfettim. Büyük bir keyifle baştan sona okudum. Benim yaş grubum gerçekten zorlu sınavlar verdi. / veriyor.

Son sayfalardan sonra yazma gereği hissettim. Muhtemel ilk mesajım diye beni ciddiye almayacaksınız ancak okuduklarımdan sonra gerçekten ağzım açık kaldı.

Ben Memorial'de ilk denememi Semra Hanımla yaptım sonuç sıfır. Ben şimdi Semra Hanım Memorialın reklam yüzü, ben ona gittim ama hiç memnum kalmadım, ilgi görmedim aman ha uzak durun desem ne derece etik olur. Ona giden bir acaba demez mi ? Bu işe emek, umut, para dökülüyor. İnsanların asgari müşterekte aklı fikri var. Tıbbi bir bilgisi olmayan hatta ilk denemesini yaptığını söyleyen biri nasıl olurda bu kadar keskin konuşabilir. İnsanların moralini bozmak umudunu kırmak bu kadar mı kolay.

Arkadaşlar bu cümleleri sarfedebilmek için çok afedersiniz cahil cesareti lazım. Bu bir ekip işi ekibinde kim çürük elma ister. Hale Hanım iyi değilse 2001 den beri nasıl olurda Semra Hanımla çalışır. Bugün varlar yarın yoklar bu onların şahsi başarıları değil lab. başarısı, emb başarısı kısaca ekibin ve Memorial gibi bir markanın başarısı. Ve böyle bir ekibin başı sıradan bir hastaya kendi doktoru için, kendi dişlisinin bir çarkı için onun makinası iyi değil diyecek bu olabilecek birşey mi ? Bu mümkün mü ?

Bir sürü insan bu satırları okuyor. Bilip bilmeden bizler kim oluyoruz ki bir doktoru ve hastaneyi yargılayabiliyoruz. Biri de yazmış bir doktor 3 yumurta gördü, diğeri 5 . E peki arkadaşım adama sorarlar niye 3 olana inanmadın da 5 olana inandın. Bu 5 işkembe- i kübradan sallanmış olamaz mı ? kötü denince tu kaka, iyi denince müthiş dr. varmı böyle bişi.

Belki bilmek istersiniz ben 2. denememde Hale Hanımla hamile kaldım ve şu anda devam eden gebeliğim onun sonsuz emekleriyle.

Tabi ki İnsanlar tavsiye edebilir, (+ ) veya (-) leri belirtebilir ancak bu tip eleştiri gerçekten çok çocukça ve hayal ürünü.

Yazık çok yazık.

selam kızlarr herkese güzel bi gün olsun
beyaz , baharnaz nasıl belirtiler ne alemde?

zarpandit canım burdada merkezden merkeze uygulamalar ilaçlar değişiyo. benim iki denememde de transfer sonrası progesteron vajinal fitil verdi bana doktor. sabah öğle akşam 200mg lik paketten birer adet uyguluyordum. bide clemara bant idi sanırım kalçamın üstüne plastik bant yapıştırdım 12 gün boyunca bi sağa bi sola. o kadar iğne falan olmadım ağızdan da hap falan almadım.
denizin dediği gibi madem yumurtlamanda bi sıkıntı yok maşallah sayın iyi o zaman senin ne tip sorunun var onun tespit edilmesi gerekir. ya da dediği gibi eşinin. buraya geldiğinizde sperm bıraktığınızda bunlar konuşulmuş muydu? ne yorum yapmışlardı?

selam hoşgeldin canım. bu 19 aylık süreçde neler yaptırdın nasıl incelendiniz de sebepsiz grubuna girdin bunları yazarsan daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz canım?

merhaba arkadaş hoşgelmişsin diyorum topiğea.s.
ben o biri diye bahsettiğiniz kişiyim.burası herkese her düşünceye saygısızlığa varılmayacak derecede herkesin düşüncelerini anlattığı açık bir forum.her birimiz çeşitli denemelerden geçtik.burda paylaştık.iyimizi de kötümüzü de.başından beri okuduğunu söylemişsiniz..o zaman hepimizin içinde bulunduğu durumu az çok anlamanızı beklerdim.isterdim ki.arkadaşlar siz böyle böyle demişsiniz ama benim de fikirlerim düşüncelerim böyle.diye satırlarınıza başlasanız belki daha tatlıca olurdu.
benden biri diye bahsettiğiniz için ;o 3 yumurtalı 5 yumurtalı hikaye benim çünkü..bu yüzden size yazma gereğini duydum.ben Memoriale karşıt biri değilim.üstelik 3 aşılama,4 tüp denemesinden sonra yaklaşık 1 yıldır aralştırmalarım sonucu Memorialde karar kıldım.orada yapmaya karar verdim ya da orada yaptırdım diye eksi yanlarını da burada söylemesem paylaşmasam olmaz. bu bana yakışmaz.kaldı ki ben rahatsızlık duyduğum bir konu olduğunda Hale Hanıma da söyledim.kendisi de gerekli açıklamayı yaptı bana.ben oradanbir hasta hastane memnuniyeti açısından tatlı ayrıldım.belki tedavim yapılmadışimdilik.ama halaa o hastanenin başka bölümünde tedavi görmekteyim.ve bunu da Hale Hanıma borçluyum belki.oraya gittiğimden de hiç pişman değilim.kimbilir kısmet olursa belki yeniden denemeyi düşünebvilirim orada.ama bu demek değil ki iyi bir yerde tedavi görüyorsam oranın iyi yönşlerini anlatmalıyım kötüsü ,kötüsü demiyeyim de olumsuz diyeyim olumsuzu bende kalsın .ben buradaki arkadaşları seviyorum.bizler burada bir ortam oluşturduk.herkes dilediği eleştiriyi yapar.beğenen alır beğenmeyen almaz.demokratik ortam yani.

yazdıklarımız da asla hayal ürünü değildir.bir hayal ürününde bu kadar ayrıntı olamaz.kimse burada sizin deyiminizle işkembeden atmıyor yani.

bir de demişsiniz ki bizler km oluyoruz onları sorguluyoruz?
cevap veriyorum kendi adıma;bizler maddi manevi herşeyini onların ellerine bilgilerine sunan birer anne adaylarıyız.en doğal hakkımızdır ki bize ne yapıldığını anlamaya çalışmak idrak etmek.

3 5 yumurta konusuna da fazla girmek istemiyorum.çünkü fazlaca vakit ayırdığımı düşünüyorum.yine de hoşçakalın.sevgiyle kalın.
bence siz bebeğinize odaklanın.

Son düzenleme:
alabamacım ne haber?
arada yazını aşağıda görüyorum.pek girmiyorsun.ya da giremiyorsun.nasıl gidiyor?sen de olmaya başladın mı koca göbiş.yerimseniben

kız ordamsın.hadi göreyim seni yap bi yallah tazzik.

seni niye ciddiye almayalım bizim burda ciddiye almadığımız kimse olmadı. ama sen boşuna okumuşsun demek çünkü bunca insanı ciddiye almamışsın. zart yorumu yapıp yokolmuşsun ve nedemek istediğin de anlaşılmamış aç bakalım biraz anlayalım sen iyi bişi mi söyledin kötü bişi mi ? kime yazık ya kime huuuu kim oluyosunda damdan düşer gibi yazık diyip yokoluyosun aloooo

Son düzenleme:

selam erverdi ya geliyorum okuyorum da işteyim ya bi türlü konsantre olup yazamadım içeri gidip duruyorum aşağıda beni görüyon ama orda olmuyorum o yüzden yani. al sana bi yallah tazyik.

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ben insanları anlamak istiyorum ama anlayamıyorum. neden insanlar sadece kendilerine fokuslanırlar. neden bu kadar kendilerine hayran olurlar. neden kimselere saygıları olmaz. ve neden bi an da bulundukları durumda olmayıp karşılarındakinin durumuna geçtiklerinde de o karşılarındakine batırdıkları çuvaldızı bu kez kendilerine batıramazlar ve hiçbir zaman benim da ayranım ekşi demezler. herkes kendi tecrübesini tercihini yaşar kardeşim. kimse kimseye düşüncesini dikte ettiremez. gel bakiyim sen 18 yıl uğraş didin bu yollarda sürün ondan sonra konuş. ben niye konuşmuyorum. bende ilk denememde negatif oldığım merkezde ikinci denememi yapıp pozitif sonuca ulaştım . bu maharet mi kardeşimm. üçü de yapsaydım dördü mü yapcaktım aynı yerde. benim paramı sen mi veriyosun. kime ne benim tercihimden. kime ne senin tercihinden. sen kendini şanslı say otur oturduğun yerde. dua et allahım tüm isteyenlere ver diye. yok memorialin başarısıymış yok halenin yok semranın başarısıymış. insanlar neyi tölere edip etmeyeceğini sana sormuyo. o bayıldığın merkez de amme hizmeti vermiyo para alıyo kardeşim hemde euro alıyo euro . TL değil anlıyo musun? öyle kolay değil o işler. ver ilacı ver iğneyi git gel uğraş biz neler gördük bu işler öyle iki sayfa okumaklar iki tecrübeyle bitmiyo. allah insanlara akıl fikir versin başka bişi demiyorum. sanki biz burda keriziz o da bizi uyandırdı. allah razı olsun,,,

Son düzenleme:

merhabalar, sana katılıyorum. ben burada okuduğum bir kaç arkadaşın yazılarıyla hale hanıma gittim ve ben de şu an hale hanımın hastasıyım, insanların nasıl çözüm bulduklarını görüp gittim hale hanıma. ama şimdi okuduklarımdan çok rahatsız oldum, ama tüm yazılanlara rağmen kendi muhakeme yeteneğimin sonucunda düşündüm ve sonuçta böyle bir doktora güvendğim ve hastası olduğum içinde çok mutluyum. memorial gibi koskoca bir marka bir doktora yetersiz ultrason aleti verecek ve hem o doktoru, hem onun hastalarını bile bile o ultrasonun yetersizliğiyle başbaşa bırakacak. hemde doktor o ultrasonun kıytırıklığını bile bile onu kullanmaya razı olacak!!! neden acaba??? belki devlet hastanesi olsa, bu durum yaşanırdı. ama bahsedilen memorial zinciri... hale hanım işini son derece titizlikle yapan ilkeli, bilgili, özel bir doktor bunun farkına varılmasıda gerekmezmi? bırakalım ihtiyacımız olan adam gibi doktorları bulmuşken adam gibi herkes faydalansın. bir olayla tüm faydaları öldürmeyelim.

erverdi sen hale hanımı kötüleyen bi yazı mı yazdın? aman ona gitmeyin mi dedin? memorial kötü mü dedin? hale hanımın hastaları neden döküldü ben anlamadım?

burda bi çok insan memorialin hastası ve herkes memnun ki devam ediyo. ne yani 40 yaşına gelmiş insanlar tecrübe ve fikirlerini paylaşmasın mı? burda kötüleme kampanyası yapılıyor da ben mi farkında değilim. deniz zarpandit bade herada erverdi ben beyaz herkes memorile gidiyo belki absynth kinder daha ismini hatırlayamadığım arkadaşlar yada memorialin taraftarı beyaza biri tek yumurta demiş kız nerdeyse bu ayki tedavisini erteleyecekti ki diğer doktor iki demiş devam kararı aldı iyiki de aldı iki yumurta da harika döllendi ve transfer edildi. şimdi bunlar yalan mı? bunları bu kız yaşamadı mı? ille kendin mi tecrübe edinmen lazım. sadece kendi tecrüben seni bağlarsa o zaman bizim bu forumlarda işimiz ne niye geliyoruz buraları okuyoruz ki? herkesin süzgeci var süzer süzmez onun bilceği iş. bu kadar garipsenen nedir?

şu okuyup rahatsız olduğunuz yazıları sizi karamsarlığa sürükleyen yada haksızlık yapıldığını düşündüğünüz yazıları bi zahmet alıntı yapıp şu sayfaya yapıştırsanız da biz de okusak?

sevgılı hybrıs
üslup
Usûl, tarz, oluş, yapış tarzı, anlatım yolu manalarına gelir.İfade tarzıdır. Her kişinin duygu, düşünce ve hayallerini sözlü veya yazılı olarak ifade ediş tarzı diğerlerinden farklılık gösterir. Bu farklılık, o kişinin üslûbunu ortaya çıkarır. İnsan olmanın en belirgin şartlarından biri karşındaki insanın duygularına saygı duymak, anlamak ve hoşgorulu olmaktır .. sırf senın gıbı dusunmedı dıye bırılerını yargılamak asıl cahıllıktır .. eger üslubunu adabına uygun tutup dusuncalerını soyleseydın herkes de senın memorıal hastenesının sozcusu ve hale hanımın avuatlıgını ve yalakalıgını yapan bırı oldugunu dusunmezdı ..[/U
topıgı okudugun kısmı da ayrıca hıc ınandırıcı gelmedı ..eger okumus olsaydın buradakı ınsanların sadece bır amaç ıcın burada bırbırılerıne destek verdıgını gorurdun .. bu yolda nasıl bır caba ve emek harcadıklarını maddı ve manevı bır baskı ıcınde nasıl yasadıklarına tanık olurdun ..

Son düzenleme:

merak etmeyin bir yere kaçtığım yok :)) Haaa anlaşılamamıştır kabul derim çünkü acele ile yazdım.

Beyaz nickli arkadaşın yazılarını okuyun sonra karar verin okuyamam derseniz bulup çıkarayım

hybris ve yıldız burada kimse hale hanıma kötü demedi ki. sadece hale hn 2 yumurtayı kontrolde tek görünce semra hn ya önüne yağ bezesi geçmiştir ya onun makinesi o kadar iyi değil gibi birşey demiş o konuşuldu. artı bir de güvenç bey in çok iyi olduğu. ama kimse hale hanıma kötü demedi. demez de. hatta benim en tuhafıma giden nasıl olur da bir tüp bebek merkezinin yöneticisi doktoru için onun makinası o kadar hassas olmayabilir der. valla bunu gidip sormak gerek. o kadar para ve umut bağlanıyor oraya. orada nur hanımın da güvenç beyin de hale hanım da aynur hanımın da ultrasonları aynı olmalı. 1-2-3 yumurta arasında tedaviye devam edip etmeme konusunda o kadar büyük farklar oluyor ki. beyaz hale hanımın sözüyle kalsaydı 1 yumurta var diye tedavisini iptal etseydi belki şu an çok kaliteli 2 yumurtasıyla kavuşacak olduğu bebeklerine kavuşamayacaktı. bunda hale hanımın bir suçu yok tabii. belki gerçekten bir yağ kütlesinin şunun bunun ardında kaldı o yumurta ama semra hanımın böyle açıklama getirmesi ilginç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…