38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Buda benden size:)))
‎3 kadına araba çarpar ve ölürler. Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve de...r... ki;
— İçerisi ördek dolu; sakın ördeklere basmayın cezalandırılırsınız.
— Tamam. diyerek içeri girerler.
İçerisi gerçekten ördek doludur. Ama o kadar çoklardır ki üzerine basmamak mümkün değildir.Nitekim biri basar üzerine ördeğin. Hemen Cebrail görünür ve yanında da çirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepçeler.
— Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir.
Diğerleri;
— Yandık hiç çekilmez bu herif! Bari dikkat edelim. derler.
Ama bir kaç gün sonra diğeri de basar bir ördeğin üzerine.Onun da koluna çirkin bir erkek kelepçeler Cebrail.
3.cüsü;
— Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
O kadar dikkat eder ki, hiç bir ördeği çiğnemez.
Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle görünür. Kadının koluna kelepçeler adamı.
Kadın adama döner;
— Yaşasın! Ördeğe basmadım diye seni bana ödül olarak yolladılar!!
Adam döner kadına ve:
— Salak kadın, ördeğe ben bastım!

günaydın güllera.s.

bluestar;senin ki de güzeldi.sabah sabah bu saatte gülüdüm.demek çirkin olan kadınmış...

baharnaz;hadi bugün büyük gün.Allah hem sabır hem de hayır sonuç versin.

KİNDER;yok oldu.ortalarda yok.ne tatilmiş be.....

tatlı uykularda olun güller.

günaydın canım opuyorumnanaktan
günaydın kızlar

bugün 12.günüm bakalım güzel haber verebilecekmiyim ?

Erverdi dün memorıalı aradım sonuç ne zaman çıkıyor diye 2-3 saat dediler ama canım hayırlısı

Erverdi hangi kopyalamayı öğrendin ?

günaydın bahar
yaa şimdiye kadar hep bildiğim fıkraları yazardım gülelim diye.ama bir yerlerde okuduğum zaman onu kopyalamayı buraya geçirmeyi bilmiyordum.bazen fıkralar ya da yazılar uzun olabiliyor.vaktim de olmayabiliyor.o canım.hadi çok oyalanma.git ver kanını.beli de vermişsindirya da vermek üzeresindir şu an.hayırlı bekleyişler.

erverdi günaydın canım herhalde memorial da yaptıracak hayırlısı inş. neşeyle döner inş.valla dediğin gibi kindersms yok oldu gibi

sen nasılsın canım

bluestar allah razı olsun fıkran herhalde 5 dk güldüm çok güzeldi bende gündüz giremiyorum yani hafta içi işte googgle yok

abcdef:adetinin bir gün sürmesi ilaçların etkisi gibi gldi bana bilemiorum ama bazı ilaç tedavinlerin bitmişti diye biliyorum belki bitirince etkisi böyle oldu gibi

erverdi hani insanlardan kaçıyordum diyorsun ya bende aynını yaptım çoğuyla ilişkimi minimuma indirdim insanlar gerçekten çok acımasız davranıyor ve bazı şeyler istismar ediyor onun için fzla güvenimde kalmadı insanlara şunu anlamıyorlar sonuçta herşey nasip

gunydinnnn
baharnaz ne zaman giciyosun canim kan vermeye?
erverdi malesef bu klavyede turkce karakterler yok cok sacma bi laptop ama acayip ucuzmus
deniz yok canim sezeryan dusunuyorum mutlaka erkenmi aliyorlar olsunbana uyar bakalim dr ne diyecek yani ben keyfe keder erken alinsin demem anlaminda yazdim cunku zamanindan once bebekler erken sezeryanla alininca soka giriyolarmis ne kadar erken tabi onu bilemiyorum yada bunlar ne kadar dogru hepsini bu hafta sorcam. bebegini gormussun daisi bana insallah masallah ogluna isim karar verdiniz mi?

merye gunaydin benimde bas agrim cok oldu dr bana kendini sikma bas agrisi cekme minoset kullanabilirsin dedi bende kullandim beni cok rahatlatti dr sorup sende cok agridiginda kullanabilirsin

erverdi canım hala evdeyiz az sonra çıkıcam kızlar
.))) hiç gidesim yok :))))))))))))

ya gerçekten bunu yazıp bolca güldüm

Alabama ve Deniz Bulut normal doğum olmuyormu? merak ettim canım ya gün ayarlamaya çalışıyorsunuz Drunuzmu böyle tavsiye ediyor ( sezeryan filan)

sezeryen tarihine biz karar veremiyoruz tabii. dr söylüyor. mesela waterss ınkini yaklaşık 11 gün önce aldı. ben de doktora benim tarih tam bayrama geliyor n olacak diye sordum oooo yarına ne olacağı belli dğil daha bayrama çok var cevabını alırım. ay napıyim bakacağız. inşallah burada olur. doğuma doğru 3 4 gün kala da bakıyorlar. burada olmaz 10 gün de kimse bakmazsa ben sıyırıım ama bunu o zaman konusucağız artık.
isim bilemiyorum. eşim saydıklarımdan arda yı beğenmişti. arda dığında ne desem beğenmiyor. halam geldi o da arda olsun aman fena değil diyor. başka birşeye ben karar versem ısrar edeceğim ama beğenemiyorum. doruk-utku-sarp-tuna-umut-aras-bartu-onat diğer saydıklarım. şu sıra tuna fena gelmiyor. ama ben karar veremezsem zorla arda olacak. siz ne dersiniz. sizde bir karar var mı?

Alabama ve Deniz Bulut normal doğum olmuyormu? merak ettim canım ya gün ayarlamaya çalışıyorsunuz Drunuzmu böyle tavsiye ediyor ( sezeryan filan)

gün ayarlamak için erken tabii. sezeryen de olsa gününe dr karar verecek. o an en fazla 1 gün önce veya geç olabilir mi diyebiliriz biz. erken gelmesinler de. normal doğum olur tabii 40 yaş altı olsaydım epiduralle normal düşünürdüm. ama şimdi yaş 43 bebek ya olacak ya olmayacak normal ile riske atmak istemiyorum.

sen burada ne arıyorsun? şu testini yaptırıp sonucu yazsana merak ediyoruz

gule gule git gule gule gel baharnaz insallah bugun bayraminiz osun

normaldogum olur heralde bi aksilk olmassa ama ben cok stres olmadan beklemeyegirmeden sezaryan kolayligindan faydalanmak istiyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…