- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Merhabalar Herkese...
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
bizim kismetse ve son dak degisiklik olmassa Mert olacak Deniz. Arda guzel isim eger 6S li olmasaydipeki sezeryani epidural mi dusunuyosun?
Deniz, Aras'i cok sevdim ben... Alabama Mert'te cok guzel... Hayirli dogumlara ulasin arkadaslar. Deniz lutfen, stress yok bayrama denk gelecek diye endiselenme lutfen. Gecenlerde esimle konusuyorduk, bebeklere ne isim koyariz diye...Benim esim yabanci oldugu icin bir Turk bir yabanci olacak gibi gorunuyor. Ben Poppy (gelincik cicegi demek) ismini cok seviyorum mesela ama esim baslangicta kucuk bir kizken cok sirin bir isim ama buyuyunce ne olacak dedi. Hakikaten bebekken guzel olan bazi isimler buyuyunce pek hos olmayabiliyor. O yuzden iyi dusunmek lazim sanirim. Sonuc Poppy'den vazgectimmmmmm.
Alabama, ben su an cok yorgunum aslinda, ama siteye bakmadan da edemiyorum. Sali gunu Japonyadan bir misafirimiz gelecek, onun odasini hazirladim, orayi hazirlarken balkonunu da iyice temizledim, atilacaklari attim, ayyy ne toz olmus her sey, cok yoruldum. Bir de bugun dusundum ki...gecen yillar boyunce ne cok sey biriktirmisiz, eminim herkes su an bir tasinmaya kalksa atilacak bir cok sey cikar. Ben kucuk objelere bayilirim, kavanozlari atmaya hic kiyamam, bir de onlarin mutlaka uzerlerindeki etikletleri cikaririm ama bugun kiymaya karar verdim, bayagi bir kolleksiyonum olmus.
Bizde atma temizligi var yanii...
Iyi bari, birilerinin isine yarasin. Burada harika bir cop, geridonusum sistemi var. Ne atarsan at, hic bir sey ziyan olmuyor ve ulke ekonomisine de gozardi edilemeyecek kadar da faydasi oluyor. Dis ulkelerde faydali seyleri gorunce, ayyy nicin bunlar benim ulkemde yok diyorum. TR'de bazi yerlerde var fakat insanlar keyfe keder koyuyorlar. Burada zorunlu ve geridonusum metaryelleri icin ancak ozel gunlerde onlari atabiliyorsun. Umarim orada da zorunlu hale gelir ve ulkemize ek bir gelir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?