38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama ve Deniz bebeklere kiyafet almaya basladiniz mi? Mavi mi oluyor her sey?:ecrin_bebek:
genelde öyle oluyor. ay kırmızı var yeşil var beyaz var. ama şu anda mavi en sevdiğim renk oldu. doğsun da bir diğer renklere de sıra gelecek inşallah :)

seninde az kaldi beyazz nasi durumlar icindeki ses ne soyluyo ?
zarpandit sorma valla ben acayipalisveris yapiyorum ve hep mavii :)
arda da ismiyle yasasin denizcim saglikla gelsinlerde geriisi bos sezeryani diyorum epiduralmi yapcan?

düşünüyorum onu. çıkışını görmek güzel ama. valla canlı canlı kesilmek de zor bir iş. benim daha önce lokal deneyimim de olmuştu hiç sevmem. doktor ile konuşacağım. ona da en son karar vereceğim bakalım. sen ne düşünüyorsun?

ayyyyni seyleri dusunuyorummm benim gerci hic deneyimim olmadi :??

zarpandit aslinda aynen gelecekleri dusunup kendimi tuttugumu dusunuyorum yada buyuyecekler diyip hep ayni bedenleri almiyorum ama sadece kiyafetle bitmiyoki bi dunya alinacak var listelere milletin aldiklarina bakiyorumda daha coook ihtiyac var

Serpil, merhaba, bugun gec kalktin galiba?

Baharnaz, huuu huuu geldin mi?

canım ofisteyim bir dosyam vardı onunla uğraşıyorum :)) tabbi aklımda burada birde hep kafama takıldı bu fsh düşüklüğü ne demek adetimi iple çeker oldum hemen test yaptırım dr görüşeceğim damdan düşmüş bir durumdayım canımkaydirigubbakcemile3

selamm kızlar

Hepinizden Allah razı olsun hepinizin dualarını hissettim

Erverdi, Zarpandit, Beyaz, absinth, Alabama, Deniz Bulut. cans, merye, serpil, bluesky, heyecandan adını yazmayı unutabileceğim arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.

Sonucum 139 :)) hamileyim dimi

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa maşallahhhhh valla . ayyy allah tamamına erdirir işallahhhhhhh...ne çabuk belli olodu ayrıca

11 de kan verdim hastaneden ayrılmadım :)) eşime bekliycez dedim hadi cevahire gidelim gezelim dedi ben yok dedim sonra tlf alınca garip oldum 45 dk sonra dr aradı pozitif dedi

Bu arada orda bir bayan vardı bana demez mi siz baharnazmısınız bende şok evet dedim sizleri topicten takip ediyorum dedi. bugün inşallah karşılaşırız demiş ve karşılaştık ama misafir olarak okuyormuş hep takip ediyormuş yine okur bu yazdıklarımı inşallah sende güzel sonuç alırsın

Erverdi senin yakından takipçin canım seninde hayırlısıyla tedaviye başlamanı ve güzel sonuç almanı bekliyor

baharnaz doktorunu gördün mü ne dediler hastahanede?
ayy hiç belirtin varmıydı kasık ağrın göğüslerde gerginlik vs?

Drum tatilde canım msj attım ona. Hasta ve doktor hepten rahatız. Nöbetçi aynur hn vardı 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi tamam dedim iğnem bitti dedim öyleyse jele başlayın dedi. jel yok şimdi eşim bulmaya gitti

o hatun beni merak etmedi mi:))))
ayyy çok heyecanlandım ya sabrettin ve muradına erdin. bak kürlere hiç gerek kalmadan bebeğin geldi. ikiz olma ihtimali var mı acaba değer bihayli yüksek gibi?
bu arada memorial e ücret ödüyormusun kan için?

Baharnaz tebrikler:teytey::teytey::teytey: allah tamamına erdirsin canım.:CüvCüv::SaruboceBeyaz darısı sana olsun artık :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…