alabamacım benim ilk iki gün kasıklarımda batmalar vardı. sonra geçti. dünden beri de kasıklarımda regl olcakmışım gibi ağrı var ve arada batma var. bu kullanılan iğnelerden de olabiliyormuş tabi. ama çok korkuyorum inan. hayırlısıyla işallah herkes muradına erer umarım.aminn Deniz sen benden hizli ciktin iyi mi aferin kiz sana helal olsun bende cilekten aldim takimi hersey dahil indirimli uygun fiyata, 7 eylulde gelecek kismetse. allah hepinize hepimize alisverisleri ve
kullanmayi nasip etsin.
Beyazzz bak dinle benim de ilk iki uc gun hicbi numaram yoktu. ayni senin gibi 3. gunden sonra kasik agrilari basladi ve hep vardi ara ara kesiliyodu ama hep vardi. herkesin farkli oluyo sen Meryenin yasadiklarina takilma ben farkli merye farkli yasamis. hic bir sey hissetmeyen yasamayan ama hamile kalan da var. yeterki hayirliisiyla kismetinde olsun.
güzel canım güzel.50 altı sorunlu diye biliyorum.umarım güzel güzel katlar.Allah sevincini daim etsin.kucağında da gör...
biraz soğuksun galiba.sanki soğuk bir şekilde haber vermişsin.şokta mısın.açılyormusun yavaş yavaş..ben olsam inletirdimmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
offf bayağı yoruldum çevirirken.sonra uğrarım yine.şimdi biraz kalkıcam pc başından.
BEYAZ;darısı senin başına.
ya bende ölüyorum turşu derdinden.ama benim kilo alırken çok canım çeker. yani turşu canım istiyorsa bilki kilo almaktayım. üç dört gündür öldüm turşu yemekten. kaç market gezdim güzel değildi. dün pazardan azcık aldım hepsini de yedim. benim turşum güzel olur ama daha çıkmadı turşuluk bayramdan sonra yapcam. ama hamileysem eğer hemen bir beş kilo yapcam:)Canım yoo sakinim ya o yüzden soğuk değildim :)) ama eşim çok oturmama kızıyo birde ailelere haber vermemiştik ya onun için o acele etmişti bende önce sizlere yazayım dedim.
ama çevirmece yapamam zaten ani harketlerim oluyor istemesemde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada cidden turşu istedi canım ve turşu yedim
Baharnaz tebrikler canım.Ben normalde hafta sonu pek vakit bulamam buraya girmeye ama sabahtan beri aklımdasın.Bir girip bakayım dedim ama fırsat bulamadım.Şimdi oğlan uyudu da bir bakyım dedim.İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayıı nasip etsin canım gerçekten çok sevindim.Değerin de gayet iyi.Darısı önce Beyazın daha sonra da bizlerin başına tabi.
ya bende ölüyorum turşu derdinden.ama benim kilo alırken çok canım çeker. yani turşu canım istiyorsa bilki kilo almaktayım. üç dört gündür öldüm turşu yemekten. kaç market gezdim güzel değildi. dün pazardan azcık aldım hepsini de yedim. benim turşum güzel olur ama daha çıkmadı turşuluk bayramdan sonra yapcam. ama hamileysem eğer hemen bir beş kilo yapcam:)
yok canım temmuzda da böyle olmuştu benim. kilo almamla ilgili.hamilesinnn canımmm
inşallahh
ya bende ölüyorum turşu derdinden.ama benim kilo alırken çok canım çeker. yani turşu canım istiyorsa bilki kilo almaktayım. üç dört gündür öldüm turşu yemekten. kaç market gezdim güzel değildi. dün pazardan azcık aldım hepsini de yedim. benim turşum güzel olur ama daha çıkmadı turşuluk bayramdan sonra yapcam. ama hamileysem eğer hemen bir beş kilo yapcam:)
bahar; aşağıda bak bir misafir var.bu misafir o misafir olmasın.eğer öyleyse;
hastaneden ayrılmadan mı bekledin baharnaz?
bir de neden memorial de yaptırdın tahlili taa oraya gidip ben burda yaptıracağım.
merye;bana hem crinone jeli vermişlerdi hem de progestan hapını.transfer sonrası...başağrında var mı azalma?
baharnaz bişey diyecem daha önce düşündüm ama söylemedim belli olmaz diye sen ben koşmaya başladım dediğin zaman benim içime doğmuştu ben de tedavilerimde hep koştum taki transfere kadar sankiçok pozitif etkiledi beni en azından benim içim öyle diyordu sanki koşunca kanın temizleniyor işeler kolaylaşıyor gibi ama benim içime gerçekten doğdu ama hiç söylemedim alah tamımana erdirsin hppimizinki inş.
ama ikiside aynı şey olmuş bilmiyorum ama crinonejel kesin progestan niye ki ikisini birden vermişler
şeytan duymasın ama bugün başağrım yok allaha şükür gerçi hamişlerde başağrısı olabiliyorda benimki ondan mı bilmiyorum canım inş.sende birgün burda söylersin hamiş im diye sende karyolalar alırsn canım amain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?