38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabamacım benim ilk iki gün kasıklarımda batmalar vardı. sonra geçti. dünden beri de kasıklarımda regl olcakmışım gibi ağrı var ve arada batma var. bu kullanılan iğnelerden de olabiliyormuş tabi. ama çok korkuyorum inan. hayırlısıyla işallah herkes muradına erer umarım.

Canım yoo sakinim ya o yüzden soğuk değildim :)) ama eşim çok oturmama kızıyo birde ailelere haber vermemiştik ya onun için o acele etmişti bende önce sizlere yazayım dedim.
ama çevirmece yapamam zaten ani harketlerim oluyor istemesemde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada cidden turşu istedi canım ve turşu yedim

Baharnaz tebrikler canım.Ben normalde hafta sonu pek vakit bulamam buraya girmeye ama sabahtan beri aklımdasın.Bir girip bakayım dedim ama fırsat bulamadım.Şimdi oğlan uyudu da bir bakyım dedim.İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayıı nasip etsin canım gerçekten çok sevindim.Değerin de gayet iyi.Darısı önce Beyazın daha sonra da bizlerin başına tabi.

ya bende ölüyorum turşu derdinden.ama benim kilo alırken çok canım çeker. yani turşu canım istiyorsa bilki kilo almaktayım. üç dört gündür öldüm turşu yemekten. kaç market gezdim güzel değildi. dün pazardan azcık aldım hepsini de yedim. benim turşum güzel olur ama daha çıkmadı turşuluk bayramdan sonra yapcam. ama hamileysem eğer hemen bir beş kilo yapcam:)

Saol canım. Amin inşallah herşey güzel gider.
Darısı tüm isteyenlerin başına sürekli dua ediyorum bütün arkadaşlara canım. Allahım herkese bu sevinci yaşatsın bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

hamilesinnn canımmm
inşallahh

merye sağlıklı sıhhatli olsunda canım önemli değil kız mı oğlan mı
hiç cinsiyetini düşünemiyorum ama turşu istediğim kesin

Deniz Bulut saol canım eğer şuan sakinsem biraz da denizin yazdıklarından hastanede sonucu beklerken hep sonuç bekleyeceğimizi yazmıştın ya deniz aklıma o geldi şimdi bu sonuç olumlu olsa 2 gün sonraki sonuç o olumlu olsa 3 haftaki sonraki en iyisi sakinliğimi koruyayım dedim ve orda başladı herşey .)))

bence hamile kalmadan az bişey kur.bakarsın sonra canın hiçbişey istemez.ben ilk hamileliğimde canım hiçbişey istemiyordu açlıktan yakınıyordum.kendi yaptığımı ise asla yiyemiyordum.dışarıdan gelen ise çok tatlı oluyordu.

hastaneden ayrılmadan mı bekledin baharnaz?
bir de neden memorial de yaptırdın tahlili taa oraya gidip ben burda yaptıracağım.

hastaneden ayrılmadan mı bekledin baharnaz?
bir de neden memorial de yaptırdın tahlili taa oraya gidip ben burda yaptıracağım.

evet ayrılmadan bekledim canım sonuç ne olursa olsun bekliycem dedim
eşim oraya gidip yaptıralım dedi. Onun için salı günüde oraya giderim herhalde.

merye;bana hem crinone jeli vermişlerdi hem de progestan hapını.transfer sonrası...başağrında var mı azalma?

ama ikiside aynı şey olmuş bilmiyorum ama crinonejel kesin progestan niye ki ikisini birden vermişler

şeytan duymasın ama bugün başağrım yok allaha şükür gerçi hamişlerde başağrısı olabiliyorda benimki ondan mı bilmiyorum canım inş.sende birgün burda söylersin hamiş im diye sende karyolalar alırsn canım amain

baharnaz bişey diyecem daha önce düşündüm ama söylemedim belli olmaz diye sen ben koşmaya başladım dediğin zaman benim içime doğmuştu ben de tedavilerimde hep koştum taki transfere kadar sankiçok pozitif etkiledi beni en azından benim içim öyle diyordu sanki koşunca kanın temizleniyor işeler kolaylaşıyor gibi ama benim içime gerçekten doğdu ama hiç söylemedim alah tamımana erdirsin hppimizinki inş.

Amin canım hepimiz için.
Koşuyorum derken aslında ruhen koşuyordum .)) fiziken yürüyordum :)) canım ama hep pozitif ve rahat sakin olmaya çalışıyorum sonucu ve bundan sonraki sonuçları beklerken inşallah devam eder. Herşeyin Allahın takdiri bakalım hayırlısı.

Sende inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.
bende 2 gün sonra yine inşalah güzel haber veririm

ah be gülüm...
.ben ona yaklaştıkça o benden kaçtı.benim olsaydı keşke.ben odamın ortasına çingene beşiği kuracağım.hiç karyola hayali kurmadım.ama hep odamın ortasında heryerden müdahale edebileceğim bir tavan salıncağı istedim ben hep.hem onlar da çocuklar daha rahat uyuyor çok seviyor bebekler.tanıdığım çoğu kimsenin bebek karyolaları vitrin gibi süs kaldılar.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…