38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

meryecim sana iyi akşamlar.ben çıkıyorum.yarın belki giremem.oturduğum oda dağınık. kısmet olursa yerin döşemesi değişecek.ara ara hep odayı boşalttım.buraya oturdukça dinlendim.yine gittim geldim.domates kaynattım 3 kavanozluk daha.bu gün de akşam oldu...yarına hoş kalın hoşçaklaın.sizi seviyorum güller.

Baharnaz butun kalbımle tebrık edıyorummmm. allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .. bebegın yaptıgın dogal yıyeceklerle kocaman olur ınşallah ..darısı bızım basımıza ..

Baharnaz'i merak ettim, kisaca girdim internete...
cooooook tebrikler, sonucun cok guzel Allah saglikla kavustursun yavrunuzu :)
Darisi Beyaz'in basina insallah.

okumuştum ama atladım kusura bakma canım. doğum tarihi değişmiyormuş canım. 1-2 hafta önden de gitse geriden de gelse doğum tarihi adet tarihine göre aynıkalıyormuş. sadece önden gidenler kilo ve boy olarak daha ileri olurmuş.

iyi yapmışsın canım. zaten sen son güne kadar beklemeyi de başarabilmiştin. inşallah bundan sonrasını da böyle sakin sakin geçirirsin. bak gerçekten bu bekleyişlerin sonu gelmiyor. ne kadar sakin olsan faydası sana. bana benzeme sakın. yerimseniben

alabama sen de almışsın işte takımı canım. allah sağlıklı kullanmayı nasip etsin

baharnaz çok çook çoooookkkkkk çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim canım inşallah 2 gün sonraki değerlerinde iyi çıkar sağlıkla kucağına aldığın zaman bu günleri hoş bir geçmiş olarak hatırlarsın.
Beyazinşallah seninde mutlu haberlerini buradan öğreniriz bol şans allah yardımcın olsun.....

bebek hazırlığı yapan arkadaşlarada Allah kolaylık versin bir an önce sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin yüce rabbim...

teşekkürler canımmm işallah baharnaz ın darısı hepimizin başına olur...

Biraz önce yazdım ama şu an yazdıklarımı göremiyorum öncelikle BAHARNAZ arkadaşım çok tebrik ediyor ve Allahım bir an önce kucağına sağlıkla almayı nasip etmesini diliyorum. Tabii aynı dileklerimi BEYAZ arkadaşım senin içinde diliyorum...
Bebek bekleyen arkadaşlara gelince Allah bir avazda kurtarsın diyor ve sağlıkla bebeklerine en kısa zamanda kavuşmalarını diliyorum...

Baharnaz arkadaşım eğer vaktin olursa nasıl bir süreç geçirdin? beni transferlerimde annem sürekli yatırdı buda bende stres ve gerginlik yaptı ama ben artık bu şekilde yapmak istemiyorum sizlerdende fikir almak istiyorum.

Canım henüz yaptırmadım tahlilimi. Regl olmayı bekliyorum. Hamilelik şüphesi olmaması gerekir. Çünkü film çekildiği için radyasyon içeriyor. Gerçi kendiliğinden hamile kalmam olanaksız ama olsun yine de tedbirli olmak lazım :)

patikler allah rzı olsun canım senin böbrek rahatsızlığını kaçırmışım allah şifa versin canım çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Evet çok kötü günler geçirdim. Gerçekten ölümden döndüm. Böbreğimin birini kaybetmek üzereydim. Şimdi iyiyim, kontrollerimi aksatmamam gerekiyor.

patikler canım ya hamilelikten bahsediyorsun senin bebşlerin varmı 2 ila 4 hamilelik ben bunu kaçırdım mı

Evet bundan 7 sene kadar önce ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Şimdi 7 yaşına basacak olan bir kızım var. Allah bana kısmet etti. İnşallah tüm isteyenlere de aynı şekilde kısmet eder. Öpüyorum canım.

Canıııııııııımmmmmmmm çok çok çok kutlarım. Hepimize umut oldun. Allah inşallah tamamını erdirir. Seni de eşini de kutluyorum. Sevinciniz daim olsun inşallah. Bugün tüm gün dışarıdaydım ve haberini almak için sabırsızlandım ve senin için girdim. Tekrar tebrikler.

Son düzenleme:
Erverdi bugün çok işin olacak sanırım kolay gelsin çabuk bitsin işlerin özletme kendini gel.

cans çok saol canım darısı isteyen tüm herkesin başına inşallah sonunu güzel getiririz. Konservelere devam edicem :) ama sanırım turşu öncelikli olucak

vanilya369 çok saol canım

bluestar amin canım inşallah bundan sonraki sonuçta güzel çıkar sanırım bu gebeliğin sağlıklı olmasını gösteriyormuş katlanması gerekiyormuş hayırlısı bakalım
inşallah isteyen herkes güzel bir sonuç alır.

Deniz Bulut ve Alabama alışveriş yaptığınızı okumuştum canım bebişlerinize aldığınız yeni ciciler, yataklar hayırlı olsun
Alahın izniyle sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alır sağlıkla kullanırız canım

Patikler teşekkür ederim. Allah bağışlasın kızın olduğunu bilmiyordum sağlık ve uzun ömürler versin Rabbim canım inşallah yine versin. sen yinede gebelik testini yaptır bu durumların ne olacağı belli olmuyor canım

Beyaz canım nerelerdesin az kaldı inşallah güzel sonuç alıcaksın canım
erken test filan yapayım deme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…