- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
ya deniz ben birşye sormuştum ama tekrar sorayım haftasından önce büyüyen bebekte durum nasıl oluyor onlar mı daha sağlıklı yoksa haftasında buyüyenlr mi ben yarın gidecem dr a test ne zaman belli olacak biliyon mu
Deniz Bulut saol canım eğer şuan sakinsem biraz da denizin yazdıklarından hastanede sonucu beklerken hep sonuç bekleyeceğimizi yazmıştın ya deniz aklıma o geldi şimdi bu sonuç olumlu olsa 2 gün sonraki sonuç o olumlu olsa 3 haftaki sonraki en iyisi sakinliğimi koruyayım dedim ve orda başladı herşey .)))
canım teşekkür ederim. işallah yaa çok endişeliyim...Baharnaz'i merak ettim, kisaca girdim internete...
cooooook tebrikler, sonucun cok guzel Allah saglikla kavustursun yavrunuzu :)
Darisi Beyaz'in basina insallah.
teşekkürler canımmm işallah baharnaz ın darısı hepimizin başına olur...baharnaz çok çook çoooookkkkkk çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim canım inşallah 2 gün sonraki değerlerinde iyi çıkar sağlıkla kucağına aldığın zaman bu günleri hoş bir geçmiş olarak hatırlarsın.
Beyazinşallah seninde mutlu haberlerini buradan öğreniriz bol şans allah yardımcın olsun.....
Hanımlar merhaba,
Haberleri alayım diye giriyorum siteye. opuyorumnanaktan
Bluestar hoşgeldin, çok badire atlatmışsın, inşallah bebişle son bulur maceran.
Meryecim, hay allah ya, bırakmadı şu sıkıntılar seni. Bebişin sağlıklı büyüsün yeter ki, inşallah atlatırsın bunları da.
Alabama, laptop geçirmişsin eline, çok güldüm. Çin-min okumaya da yarasa hiç yoktan iyidir :)
Deniz, testin varmış, kolaylıklar dilerim. İyi haberlerini alırız inşallah.
Erverdi güzel fıkra patlatmışsın yine :) Güldürdün vallahi :)
Zarpandit, yakın ülke lafları geçmiş. Ne güzel, yaklaş yaklaş doğumda ziyaretine gelelim :)
Baharnaz, beyaz takipteyim. Bunaltmayım diye çok sormuyorum. Hayırlı haberlerinizi yolunu gözlüyorum.
patikler, senin böbrek kontrollerin ne oldu? yazdıysan da atladım arkadaşım herhalde, iyisindir umarım.
Benim bu aralar cinlerim tepemde arkadaşlar fena halde. Hiç benimseyemedim işimi, hergün sinir küpü halinde geliyorum eve. Sırf para için işte, dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ama çok barınamayacağım galiba. Zaten bu halde çocuk mocuk da yapılmaz. asabi olur bebişte :)
Adetim hayatımda ilk defa gecikmişti (10 gün), en sonunda tam kan testine gideceğim zaman oldu ama normalde 6 gün sürer bir günde bitti. İnanılmaz bir halsizlik ve uyku halim var. Sinir stres de bir yandan...
Ay herşeyin hayırlısı vallahi...
Herkesi öperim, iyi bakın kendinize...
patikler allah rzı olsun canım senin böbrek rahatsızlığını kaçırmışım allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
patikler canım ya hamilelikten bahsediyorsun senin bebşlerin varmı 2 ila 4 hamilelik ben bunu kaçırdım mı
selamm kızlar
Hepinizden Allah razı olsun hepinizin dualarını hissettim
Erverdi, Zarpandit, Beyaz, absinth, Alabama, Deniz Bulut. cans, merye, serpil, bluesky, heyecandan adını yazmayı unutabileceğim arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.
Sonucum 139 :)) hamileyim dimi
günaydın sultanlar a.s.a.s.:1hug:
hepinizin yanacığına öpücük konduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?