38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharnaz ay canım çok sevindim allah tamamına erdirsin çok hoşuma gitti başkaları da sevinince çok güzel oluyor inş. diper testler katlanır canım ikiz gözükmmüyor gibi benim ilk gün 247 idi ikiz demşlerdi

beyaz : darısı başına inş.

alabama ben varya bebek elime gelmeyince kadar hiç bir eşya almam sadece bir iki şart olan esyayı alacam doğduktan sonra diperlerini

işallah canım yaa...
baharnaz ın karın şişkinliği gaz göğüs şişkinliği ışında bir belirtisi yokmuş. benim ara ara kasıklarda batmalar hissediyorum( ay nebilim.

yok kız başta biraz adet ağrısı gördü bir kaç gün sonra kesildi benimde aynen öyle olmuştu iki gün adet ağrısı çektim ondan sonra hiç adet sancısı yoktu

zarpandit o adrese bakacam sağol canım bende minost alıyorum aldığım halde işe yaramıyor yine ağrımaya devam ediyor birde bu aralar eepey sivilcelendim başaklarımda omuzlarımda bir srü sivilce çkmış

alabama ceviz yiyon demi sende baharnaz allaha şkr

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr tebrikler tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı beyeza:hooray:

canım çok sevindim.diğer sayfaları okumayı bekleyemedim.gözünaydın olsun.yeni geldim.hemen açtım bakayım dedim.pilavım takırdadı senin haberini ararken.ısınırken kurudu yani.aç kaldım iyi mi?delikafadulden

şaka bir yana..gözlerim dolar gibi oldu.inan hep garip bir korkuyla aradım.neyseki sevince dönüştü.al sana benden koskocaaaaaaa bir dondurma.çok büyüktü bu dondurma sayfaya sığmadı..ben de külahlara koydum.afiyetlen ye hamiş.:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:

okumaya devam ediyorum...o jelden bende var.bugün pazar..bulamazsanız eğer bende var.özelden yaz.benden temin edebilirsin.

serpil02507+, baharnaz, erverdi, nisa_mai :lepi:buyrunnnnnnnnn:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim: içeceklerde bende yeni hamişin şerefineeeeeeee

okumaya devam ediyorum...o jelden bende var.bugün pazar..bulamazsanız eğer bende var.özelden yaz.benden temin edebilirsin.

eşim bulup getirdi canım saol biliyorumki sizler varsınız ve iyikide hepiniz burda beraberiz. ilk önce size haber verdim şimdi ailelerimize haber veriyoruz

iğne jelden daha iyiydi sanki yaa
sürdüm 2 dk yattım sonra kalkıp 20 dk gezindim ve çorba yaptım sonra ilaç çıktı gibi doğrumu yaptım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…