38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merye saol canım inşallah değerlerim katlanır
Allaha dua etmekten başka birşeyimiz yokki şükürler olsun bugünleride gösterdi bize.

bahar;Crinone Jel değil mi?

hazneye attıktan sonra yarım saat uzan sende.arada kahverengi geri gelebilir normal.korkma merak etme.progestana devam ediyormusun.ağızdan ya da aşağıdan.hamile kalındıktan sonraki kullanımını bilmiyorum sadece transferden sonrasını biliyorum.sabah akşammı?

bu arada çabuk çabuk okuduğum için benim mi takipçim varmış.döneyim yeniden okuyayım.bu aralar dikkat sorunum var da.sınavım bile haftaya imiş.düşünsene bir de o kadar çalış.kursuna gir sonra daha var deyip sınava gitme..aklımı başıma almam lazım.

serpil sana da merhaba

evet canım şimdi sadece sabahları bu jeli kullanıcam birde bebe aspirini ve folbiolum var o kadar. hastyanede kullanan bir bayan vardı sür 1-2 dk yat sonra kalk gezin evin içinde dedi. ama sanki hepsi 20 dk sonra çıktı gibi neyse hayırlısı canım

canım sınavın önemli tabiki ama ben sana demiştim çekirdeksiz üzüm ye diye

değerim nasıl sizce? 139,5

güzel canım güzel.50 altı sorunlu diye biliyorum.umarım güzel güzel katlar.Allah sevincini daim etsin.kucağında da gör...

biraz soğuksun galiba.sanki soğuk bir şekilde haber vermişsin.şokta mısın.açılyormusun yavaş yavaş..ben olsam inletirdimmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

offf bayağı yoruldum çevirirken.sonra uğrarım yine.şimdi biraz kalkıcam pc başından.

BEYAZ;darısı senin başına.

Baharnaz, Oleyyyyyyy Oleyyyyy Oleyyyyyy, Oleyyyyyhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt

Lap-top'u kapatmistim, yatmak uzereydik, geri actim, sirf senden haber var mi diye, sabahi bekleyemedim. Seni ve esini cokkk tebrik ediyorum, cok sevindimmmmm, saglikla katlanir insallah. Guzel bir deger fakat buyuk olasilik tek embriyon sana tutunmus canim. Zaten sen tek istemiyor muydun?

Jeli surdukten sonra, kalkip dolasman cok dogru, o sekilde devam et. Jelin geri gelmesi hatta pembemsi yada kahverengi beyaz karisik geri gelmesi normal. Doktorlarin soyledigi vucudun o anda alacagi faydayi aliyor zaten, o yuzden endiselenecek bir sey yok canim.
Sevinciniz de, degerleriniz de katlanarak buyusun...opuyorumnanaktan

Beyaz, darisi sana insallah.:Saruboceq: :Saruboceq:

canım çok sevindim gözün aydın :dance:alkisalkisalkiszemuszemuskaydirigubbakcemile3:lepi:darısı 5 gün sonra beyaz ın ve sonra tüm arkadaşların başına :Saruboceq:

onu sürünce hiç yatmıyorsun canım. bana memorial dan aşılama yaptırdığımda öyle demişlerdi. koyunca direkt 15-20 dakika yürüyün demişlerdi. ben de sabah işe hazırlanırken koyuyordum. sonra da işe gidiyordum. çok az geri geliyordu bende. koyup fazla yatma canım. öyle emilmesi daha zor oluyormuş daha çok geri geliyormuş bu ilaç

yok kız başta biraz adet ağrısı gördü bir kaç gün sonra kesildi benimde aynen öyle olmuştu iki gün adet ağrısı çektim ondan sonra hiç adet sancısı yoktu
BENİM CANIM BİR KEZ DAHA SIKILDI.BENİM İLK İKİ GÜN ADET AĞRISI OLMADI AMA ARA ARA BATMA OLDU. SONRA KESİLDİ. DÜÜNDEN BERİ GENE ADET OLCAKMIŞIM GİBİ KASIK AĞRIM VAR.
bu arada darısı beyaz a diyip beni unutmadığınız ve güzel temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim çok mutlu oldum...
ama ben çok korkuyorum. hiç test yaptırmıycam galiba o sonucu nasıl yüreğim ağzımda beklerimki...

yaaaa:çok üzgünüm:ben en az yarım saat yatmıştım...neyse.geçmiş geçmişte kaldı.geleceğe bakalım.

alabama deniz.oğlanların ismini çok beğendim..mert te çok güzel.arda da...deniz değiştirmeeeee arda kalsıın.

sağolsun canım.Allah dileyen herkese versin gönlünün muradını.

deniz;hafta sonu....sen pek evde olmuyordun sanki...klimanı yaptırdın galiba..yerimseniben

yapıldı yapıldı 2 hafta oldu hoş. halam geldi dün birkaç günlüğüne, alışverişe çıkıp dönüyoruz. ben de merye kadar olmasada alışverişe 27-28. haftadan sonra başlarım yatak falan 30. haftadan önce alınmaz derken bitirdim gibi neredeyse. karyola falan bugün aldık. içine 1 yatak 1 uyku seti kaldı (pahalı değil de ucuz bir tane aldım geçen hafta şimdi esaslı bir tanesi kaldı). birkaç bebek hırkası patiği ve büyük olarak bebek arabası eksik. onun dışında bitti gibi. göğüs pedinden burun aspiratöüne kadar almışım. allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

erverdi çok saol canım ya dondurmalar için çok tşkler
ama canım turşu istiyor dermişim .)))

kız dur daha üçkağıt yapma kız istediğin nasıl belli allh tmamına erdirsin hpeppimizinkini amain

ben kulladığımda bize 10 dki bekleyin dediler sonra baktım üzerinde 5 dk diyordu 5 dk sonra kalktım artık ama zaten benimkilerde en fazla yarım saat sürsün akıyordu aama malesef bende sonra bir birikti hareket edemz olmuştum dr gittim tabi bu 7 mi8 mi ne haftalara kadar oluştu şimdi ondan sonra ağızadan almaya başladım ama bu daha etkili 9 haftada ağızdan aldım

erverdi crinonejel zaten progestan ilacı daha etkilisi

dur kız ümitsizliğe kapılma herkesin farklı olabilyor bol bol duaet darısı inş.başına

ya deniz ben birşye sormuştum ama tekrar sorayım haftasından önce büyüyen bebekte durum nasıl oluyor onlar mı daha sağlıklı yoksa haftasında buyüyenlr mi ben yarın gidecem dr a test ne zaman belli olacak biliyon mu

aminn Deniz sen benden hizli ciktin iyi mi aferin kiz sana helal olsun bende cilekten aldim takimi hersey dahil indirimli uygun fiyata, 7 eylulde gelecek kismetse. allah hepinize hepimize alisverisleri ve
kullanmayi nasip etsin.

Beyazzz bak dinle benim de ilk iki uc gun hicbi numaram yoktu. ayni senin gibi 3. gunden sonra kasik agrilari basladi ve hep vardi ara ara kesiliyodu ama hep vardi. herkesin farkli oluyo sen Meryenin yasadiklarina takilma ben farkli merye farkli yasamis. hic bir sey hissetmeyen yasamayan ama hamile kalan da var. yeterki hayirliisiyla kismetinde olsun.

merye;bana hem crinone jeli vermişlerdi hem de progestan hapını.transfer sonrası...başağrında var mı azalma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…