Sonu inşallah sağlıkla gelir canım
değerim pek ikiz gibi durmuyor 139.5 sağlıkla gelsin tek gelsin canım
hastaneyi değiştirmişsin hakkında hayırlısı olsun canım.
evet değiştiriyoruz bayramdan sonra emre bakırcıoğlu ndan randevu alıp ona gideceğiz inşallah.hayırlısı artık.
tabi ki önce sağlıklı olması. canım benim.ben sadece duygumu belirtmek istedim.
kızma ama çıkmak zorundayım kendine dikkat et.hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.
azcık bir çıktım kaynatmışsınız maşallah...aminn hepimizin.
test yapma cok erken kanda baktiracaksan da iki gun daha bekle beyazz
bu lafı hiç duymamıştım süper bi laf...ye tursuyu dogur ayseyi ye tatliyi dogur hakkiyi demisler baharcimm
canım şimi kalp atışı gömeye falan da memoial a gideceksin herhalde. o zamana kadar sonrasında devam edeceğin bir dr araşırırsın. sen ne tarafta oturuyordun? hastanenin ve doktorun eve yakın olması çok iyi olur tabi. bir de özel sağlık sigortan var mı yoksa ssk ile anlaşmalı bir hastane mi lazım? dr ararken bütçe de önemli tabii hatta hangi sosyal güvence ile doğumu nerede yapacağın da. tüm bunlara karar verip doktoru öyle seçmek gerekli.kızlar ben şimdi kendime bir dr bulmalıyım nerden ve nasıl tavsiyeleriniz varmı?
ne yalansoyliyim cok sik okuyamiyorum. genelde babami dusunup ne zamandir ona dua yollayamadim amanin diyip okuyorum yada kafam bozuk oldugunda rahatlamak icin. sabah uyuyamadim terlemisim bi dus alayim hadi bi abdest aliyim hadi bari birazda okuyum falan derken oyle oldu ama insan cok rahatliyo tavsiye ederimm bende arapcasini turkcesinden okuyorum dogru yanlis allah kabul ederse.
çok turşu yemenin zararı varmı?
dün sahurdan sonra acayip bulantım vardı çok fenaydım yolun başında böyleyim
birde sanki ekşi tuzlu yiyince bulantım gitcekmiş gibi geliyor doğrumu sizce?
baharnaz tüm tüp merkezleri kalp atışı görmeye pozitif sonuçtan yaklaşık 2 hafta sonra çağırıyorlar. bence bu kontrolüne de memorial a git (tabii ücreti 200 lira falan)sonrası başka doktora da geçebilirsin. eğer ssk ile devam edeceksen beylikdüzünde medicana var. ayrıca merter civarında özel hizmet hastanesi ve incirli ethica var. herne kadar burada okuduğum özel hizmet de çok beklendiği yönünde ama ethica dan az daha iyi olabilir. bence hastaneleri ara ve santrala doğum ücreti öğreneceğim de. sonra da hamile olduğunu şu an ssk ile normal ve sezeryen doğumun ne kadar olduğunu sorarsın. bir de normal muayene ücretini. buna göre hastane ve doktor seçeceğim dersin. eğer özel sağlık sigortan varsa o zaman seçneğin çoğalır tabii.
absynth canım çok çalışıyorsun. evet haklısın para da lazım ama kendini ihmal etme. sen 34. gün falan hamilelik testi yapmıştın yeterince geç ama adetim 1 gün oldu diyince merak ettim. benim de bu hamilelik de 28 gün başlayıp 2 gün çok hafif şiddette süren adetim olmuştu. 2-3 gün sonra hafiften göğüs ağrım başlayınca test yapıp hamile olduğumu anlamıştım. eğer hamilelik gibi bir durum yoksa bir sonraki adeti bekle o da böyle geç gelirse ve veya süresi az olursa doktora git bir baktır. ihmal etme olur mu canım. önce sağlık sonra bebek işten daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?